Czy jest gdzieś miejsce ze streszczeniami odcinków, które oglądacie po rosyjsku? Może komuś chciałoby się tu napisać kilka zdań co sie kiedy po kolei wydarzy? Mnie nudzi już oglądanie, ale chętnie poczytam co tam znów kto nabroi :D A zakończyłam na wypadku z mertem i porodzie Elmas
Poczytaj posty o spoilerach tam całą fabuła od początku do samego finału serialu jest opisana łącznie z dialogami
Dalej to będzie że Yigit dowie się o tym że fikret trula Nur,później będzie że ta stara wiedźma zapłaci komuś z więzienia by zabili nur i jakaś pinda dzgnie nur w plecy trafi do szpitala dowie się o tym Yigit od wuja Nur i pojedzie do szpitala usłyszy że potrzeba jest krew dla Nur i od razu jej odda,Nur uniewinnia ale Yigit kierując się dobrem merta wchodzi w układ z fatihem żeby był blisko Nur
Yigit w rozmowie z Nur każe jej dosłownie spadać i trzymać się od niego z daleka,ja tak to interpretowalam choć usta mówiły do niej straszne słowa,a serce z kolei chciało Nur przytulić itd.cahit porwie ze szpitala dziecko elmas.ale Yigit pomoże Elmas.cahit dowie się prawdy o intrygach nazan,a duet Yagmur i Emin na nowo będą razem i beda próbować złączyć Yigita i Nur,i w końcu to im się uda,ale za sprawa starej wiedźmy która będzie sama chciała zabić Nur w jej ogrodzie. Yigit usłyszy wszystkie intrygi jakie wymyslila wiedźma i kiedy zobaczy że pistolet trzyma w kierunku Nur rzuci się Yigit w str Nur i cioteczka postrzeli Yigita a świadkiem tego będzie iclal i później ciotka sama się zabije..a w ostatniej chwili wpadł fatih
Nie ma trzeciego sezonu.te trzy ostatnie odcinki są podłączone do drugiego sezonu.
Dodam jeszcze że iclal wylądowała w psychiatryku,mert zacznie chodzić bo był niepełnosprawny i jezdzil na wozku.w psychiatryku nikt prócz firata tej wariatki nie odwiedzał a mert szczęśliwy był widząc ojca z Nur.
A skąd niby przekonanie, że w szpitalu poza Firatem nikt Iclal nie odwiedzał, skoro zrobiono jedynie trzymiesięczny przeskok czasowy??? Iclal zwraca się Firata w ogrodzie szpitalnym, że jest ciekawa, czy Mert ją dziś odwiedzi, Firat zaś mówi, że dziś nie (w domyśle prawdopodobnie - bo jest dzień ślubu Yigita i Nur), ale jutro przyjdzie, a wczoraj powiedział, że jest bardzo dobrą mamą.
Poza Firatem Iclal miała kochającego Merta i brata Sinana, więc gdyby fabuła serialu została jednak rozciągnięta zapewne zostaliby oni uwzględnieni...
JolkaJolks28 bo z dziewczynami z watku spoilerowego mialysmy tlumaczenia rosyjskie tego odcinka ;) z reszta tam pielegniarki mowily ze oprocz firata nikt jej nie odwiedzal, a iclal zalamala sie po smierci matki i trafila do psychiatryka z resta widac w tle inne osoby wygladajace na psychicznie chore..wiec to domysl;)
Oglądałam finałowy odcinek i znam tłumaczenie, w przeciwnym razie nie wypowiadałabym się na ten temat. Dlatego też wcale nie negowałam tego, że Iclal znalazła się w szpitalu psychiatrycznym po samobójstwie matki, bo przecież to zostało wyraźnie pokazane po tym 3-miesięcznym przeskoku czasowym. A rozmowa pielęgniarek dotyczyła tego, że żal im Iclal, bo ona dziś znowu chciała iść na grób matki, ale lekarz mówił, że potrzeba jeszcze czasu. Mówiły też, że to przykra sytuacja, bo ona jest jeszcze taka młoda.