Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D
no oby, ja bede miec niestety ciezki tydzien :( az mi sie nie chce myslec co bedzie :(
Pozdrawiam wszystkie aslomaniaczki . Ja chyba nie dam rady nie myśleć o tym co będzie bo caly czas mu to siedzi w głowie. Jak pisałam oglądam teraz po polsku i dopiero teraz widzę że yigit najwięcej orawdy o sobie zdradza bratu i myślę że ich dialogi są najważniejsze. On przed bratem jest prawdziwy i z nim jest szczery co do swoich intencji i co do uczuć i do nur i do wszystkich psychooatek. Żeby tylki te dialogi znać. ..
Masz rację ale fatih też powinien podsluchiwac te 3wiedzmy żeby Yigit przejrzał na oczy co one wyprawiają
Oczywiście juz podaje wpisz w wyszukiwarkę: asla vazgeçmem lektor pl , a potem otworz stronę: Tylko z tobą - Asla Vazgeçmem (2015) ziomek72 seriale telenowele
Miłego oglądania
Nie tylko dużo spraw do załatwienia jeszcze wizyta u lekarza z małym i z sobą dobrze że w tym samym dniu u tego samego lekarza :) więc będzie jedną dluuuuga wizyta :)
niby tak byle bym uspila w czwartek kacperka tak jak ostatnio :D pozniej 3h poswiece na ogladaniu tego wciagajacego paskudztwa zwanego serialem :D
Oby się tylko net nue zawieszał jak poprzednio bo w kolko trzeba od nowa otwierać.
Ale wciąga to paskudztwo nie da sie ukryć. Cala w nerwach jestem jak go oglądam
tez mialas ten problem z internetem ?co chwile zawieszal mi sie youtube i musialam na nowo otwierac..myslalam ze to moj net szwankuje
Mam to samo ale i tak oglądam. jego piękne słowa Nur to moja miłość pierwsza, jedyna, ostania, ona jest wszystkim. tak było gry klęczał przed N i I jak je porwali. Ona nauczyła mnie kochać i cierpieć. Iclal cały czas jej powtarzała "on mnie wybierze bo ja jestem matką jego dziecka". A on i tak nie wybrał żadnej.Nur mimo wszystko nie pozwoliła mu się z tego tłumaczyć, ona to rozumie i nie będzie nigdy o to pytał. To jest miłość.
Dzięki za tłumaczenie bulam ciekawa co on mówił dofatih jak he porwali. I to potwierdza wsxystko co napisałam o yigicie wczesnuej. Mówi a robi co innego i tak mi ich razem szkoda bo sie nie moga porozumieć
nie mogą się porozumieć, bo psychopatki doskonale wiedzą jak ich skłócić. I tu leży pies pogrzebany :)
Zgoda ale on swojej 1 eks słucha i dlatego podlega manipulacji psychooatek. A nur nie slucha w ogole tylko na niej testuje te manipulacje . One swietnie nim steruha a skiro nie słucha nur to ich jest na wierzchu.
I co bym nie mówiła to i tak będzie jak w scenariuszu ha ha. A mnie się wydaje ze jestem na meczu i doping mój pomoże zawodnikom ktorym kibicuje. I to juz zaczyna byc paranoja nie sądzicie?
Właśnie w kółko powtarza ze Nur jego miłość..a rani ja wiecznie drze sie poniżania czy to ma być miłość??
Ktos na forum pisal wcześniej ze tureckim zwyczajem jest szarpanie i wrzaski osoby kochanej. ale bez przesady! We wcześniejszych odcinkach on nie krzyczal ale kazał nur milczec bi gdy zacznie mówić to hej bedzie przykro a teraz sie nue hamuje tylki mówi potem miwa zmienia się we wrzaski ona na to cos odpowie i kłótnia gotowa. Gdyby chociaż nie odchodzil tylko skonczyl czyms te rozmiwe ale on sie odwraca i odchodzi a jej zostaja łzy. To jakis koszmar a nie milosc
Bo wcześniej nie chciał jej ranić ale i ona cicha myszka była.z czasem zaczęła się zmieniać bo i on się zmienił i zaczęła tupac noga co jej nie pasuje i go denerwuje ze nie robi tego co on od niej oczekuje
A troche inny temat. Podoba wam sie muzyka z serialu.? Ja jestem fanką zwłaszcza tych kawałkow z ich rozstan.
ja jakoś na muzykę tak nie zwracam uwagi poprostu ten język jakoś do mnie nie przemawia... jedynie muzyka bez słów to owszem spoko ale ze słowami jakoś traci:D
Na Tolgahana mogłabym patrzeć godzinami :D przystojniak z niego a wiesz jak ładnie śpiewa :o
A jaki ładny głos ma jak spiewa na jego profilu na instagramie można posłuchać ;)
Ja znowu jestem oczarowana muzyką z serialu. Szczególnie piosenką po rozwodzie i tą gdy Nur bierze ślub z psycholem i Yigit rzuca jej obrączkę ;) piękna muzyka
a czytałyście może wypowiedzi dziewczyn na fb że Nur w 49 odc tur poczuła się niedobrze przy jedzeniu kolacji z Elmas? Moze to ciąza :)
wiatropylna??czy moze wtedy zaciazyla jak on spal u niej co ich telefon obudzil :D? ciekawie by bylo.cos czytalam wlasnie o tym
Tak byli ze sobą, gdy wróciła z kolacji z Fatihem i została uszkodzona przez Firata elektryczność. Rano przyłapał ich Emin, bo Yigit wychodząc stłukł doniczkę. Swoją drogą to było świetne jak Emin wszedł domu i ta muzyka na akordeodnie (ona mnie rozwala - jest super). I te miny Yigita przez drzwi do Nur, Cudne sceny. Takich więcej. Albo scena przy kolacji na wyjeździe służbowym (chyba 43 odc tur. gdzie Yigit uśmiecha się i puszcza oczko do Nur, mimo że obok niego siedzi Iclal i cioteczka.
oj tak szkoda ze nie ma tego wiecej...jestem ciekawa co Nur powiedziala kiedy on odjechal z iclal.Ona wtedy pada na kolana i cos powiedziala ale nie wiem co moze ktoras przetlumaczyc?