PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

SPOILERY

ocenił(a) serial na 10

Oglądam odcinki po turecku do przodu, czy ktoś tak jak ja to robi i czy tym samym może się podzielić wiedzą na temat przyszłych losów bohaterów serialu ? Dodam że jestem zawiedziona tym że Nur i Yigit wzięli rozwód :D

maja9128

no jeszcze 5 dni ale zleci:)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

no oby, ja bede miec niestety ciezki tydzien :( az mi sie nie chce myslec co bedzie :(

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Pozdrawiam wszystkie aslomaniaczki . Ja chyba nie dam rady nie myśleć o tym co będzie bo caly czas mu to siedzi w głowie. Jak pisałam oglądam teraz po polsku i dopiero teraz widzę że yigit najwięcej orawdy o sobie zdradza bratu i myślę że ich dialogi są najważniejsze. On przed bratem jest prawdziwy i z nim jest szczery co do swoich intencji i co do uczuć i do nur i do wszystkich psychooatek. Żeby tylki te dialogi znać. ..

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Masz rację ale fatih też powinien podsluchiwac te 3wiedzmy żeby Yigit przejrzał na oczy co one wyprawiają

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Pokazując mu co mówią i co knuja

Elza49

Możesz mi podać gdzie oglądasz po polsku od początku

Barbara_Wrobel

Na alltube były

mija_

Dzięki

ocenił(a) serial na 9
Barbara_Wrobel

Oczywiście juz podaje wpisz w wyszukiwarkę: asla vazgeçmem lektor pl , a potem otworz stronę: Tylko z tobą - Asla Vazgeçmem (2015) ziomek72 seriale telenowele
Miłego oglądania

Elza49

Dzięki, spróbuję

maja9128

Hehe ciezki tydzien bo trzeba na kolejny odcinek czekać?;D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Nie tylko dużo spraw do załatwienia jeszcze wizyta u lekarza z małym i z sobą dobrze że w tym samym dniu u tego samego lekarza :) więc będzie jedną dluuuuga wizyta :)

maja9128

A to przynajmniej Ci zleci szybko do czwartku;)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

niby tak byle bym uspila w czwartek kacperka tak jak ostatnio :D pozniej 3h poswiece na ogladaniu tego wciagajacego paskudztwa zwanego serialem :D

maja9128

Moze usnie Ci wcześniej:d

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oby się tylko net nue zawieszał jak poprzednio bo w kolko trzeba od nowa otwierać.
Ale wciąga to paskudztwo nie da sie ukryć. Cala w nerwach jestem jak go oglądam

ocenił(a) serial na 9
Elza49

tez mialas ten problem z internetem ?co chwile zawieszal mi sie youtube i musialam na nowo otwierac..myslalam ze to moj net szwankuje

Elza49

Elza ja tak samo nieraz to mi sie rece tak poca;D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

ja to sie ciagle wkurzam jak tylko to ogladam

maja9128

Mam to samo ale i tak oglądam. jego piękne słowa Nur to moja miłość pierwsza, jedyna, ostania, ona jest wszystkim. tak było gry klęczał przed N i I jak je porwali. Ona nauczyła mnie kochać i cierpieć. Iclal cały czas jej powtarzała "on mnie wybierze bo ja jestem matką jego dziecka". A on i tak nie wybrał żadnej.Nur mimo wszystko nie pozwoliła mu się z tego tłumaczyć, ona to rozumie i nie będzie nigdy o to pytał. To jest miłość.

ocenił(a) serial na 9
Gosha_5

Dzięki za tłumaczenie bulam ciekawa co on mówił dofatih jak he porwali. I to potwierdza wsxystko co napisałam o yigicie wczesnuej. Mówi a robi co innego i tak mi ich razem szkoda bo sie nie moga porozumieć

ocenił(a) serial na 3
Elza49

nie mogą się porozumieć, bo psychopatki doskonale wiedzą jak ich skłócić. I tu leży pies pogrzebany :)

gabriela_De

Ona doskonale wiedza ze Y jest zazdrosny o N i to wlasnie wykorzystuja pipy

ocenił(a) serial na 9
gabriela_De

Zgoda ale on swojej 1 eks słucha i dlatego podlega manipulacji psychooatek. A nur nie slucha w ogole tylko na niej testuje te manipulacje . One swietnie nim steruha a skiro nie słucha nur to ich jest na wierzchu.
I co bym nie mówiła to i tak będzie jak w scenariuszu ha ha. A mnie się wydaje ze jestem na meczu i doping mój pomoże zawodnikom ktorym kibicuje. I to juz zaczyna byc paranoja nie sądzicie?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Właśnie w kółko powtarza ze Nur jego miłość..a rani ja wiecznie drze sie poniżania czy to ma być miłość??

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Może w końcu by uwierzył nur ?

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ktos na forum pisal wcześniej ze tureckim zwyczajem jest szarpanie i wrzaski osoby kochanej. ale bez przesady! We wcześniejszych odcinkach on nie krzyczal ale kazał nur milczec bi gdy zacznie mówić to hej bedzie przykro a teraz sie nue hamuje tylki mówi potem miwa zmienia się we wrzaski ona na to cos odpowie i kłótnia gotowa. Gdyby chociaż nie odchodzil tylko skonczyl czyms te rozmiwe ale on sie odwraca i odchodzi a jej zostaja łzy. To jakis koszmar a nie milosc

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Bo wcześniej nie chciał jej ranić ale i ona cicha myszka była.z czasem zaczęła się zmieniać bo i on się zmienił i zaczęła tupac noga co jej nie pasuje i go denerwuje ze nie robi tego co on od niej oczekuje

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A troche inny temat. Podoba wam sie muzyka z serialu.? Ja jestem fanką zwłaszcza tych kawałkow z ich rozstan.

Elza49

ja jakoś na muzykę tak nie zwracam uwagi poprostu ten język jakoś do mnie nie przemawia... jedynie muzyka bez słów to owszem spoko ale ze słowami jakoś traci:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Ja to też nie zwracam uwagi na muzykę język mi się podoba

maja9128

https://www.instagram.com/p/BFJyCeAqrfI/?taken-by=aslavazgecmem.fan

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Na Tolgahana mogłabym patrzeć godzinami :D przystojniak z niego a wiesz jak ładnie śpiewa :o

maja9128

no trzeba przyznać że przystojniak z niego jest:D

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

A jaki ładny głos ma jak spiewa na jego profilu na instagramie można posłuchać ;)

maja9128

Amine Gulse tez bardzo łądnie spiewa:)

gabunia7

Ja znowu jestem oczarowana muzyką z serialu. Szczególnie piosenką po rozwodzie i tą gdy Nur bierze ślub z psycholem i Yigit rzuca jej obrączkę ;) piękna muzyka

ocenił(a) serial na 9
mija_

A wgl ona oddala mu ta obrączkę??

maja9128

popłakała z nią w ręku po ślubie i więcej wątek obrączki się nie pojawił

maja9128

Amine Gulse tez bardzo łądnie spiewa:)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

Możliwe jeszcze jej nie słuchałam

maja9128

polecam:) https://www.youtube.com/watch?v=3ON9sZyxlxI

gabunia7

a czytałyście może wypowiedzi dziewczyn na fb że Nur w 49 odc tur poczuła się niedobrze przy jedzeniu kolacji z Elmas? Moze to ciąza :)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

wiatropylna??czy moze wtedy zaciazyla jak on spal u niej co ich telefon obudzil :D? ciekawie by bylo.cos czytalam wlasnie o tym

maja9128

w 44 odcinku spali ze sobą chyba

gabunia7

Tak byli ze sobą, gdy wróciła z kolacji z Fatihem i została uszkodzona przez Firata elektryczność. Rano przyłapał ich Emin, bo Yigit wychodząc stłukł doniczkę. Swoją drogą to było świetne jak Emin wszedł domu i ta muzyka na akordeodnie (ona mnie rozwala - jest super). I te miny Yigita przez drzwi do Nur, Cudne sceny. Takich więcej. Albo scena przy kolacji na wyjeździe służbowym (chyba 43 odc tur. gdzie Yigit uśmiecha się i puszcza oczko do Nur, mimo że obok niego siedzi Iclal i cioteczka.

Gosha_5

no świetne te momenty były:)

ocenił(a) serial na 9
gabunia7

oj tak szkoda ze nie ma tego wiecej...jestem ciekawa co Nur powiedziala kiedy on odjechal z iclal.Ona wtedy pada na kolana i cos powiedziala ale nie wiem co moze ktoras przetlumaczyc?

maja9128

zakończyłeś wszystko...skreśliłeś nas

gabunia7

to po tym jak wsiadł do samochodu