PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Po akcji z Kerem Sancaktar (ślub z Nur i cała ta 'szopka' później) przestałam oglądać serial na bieżąco. Ostatnio jednak obejrzałam odcinek i zupełnie nie wiem, o co chodzi. Streściłby mi Ktoś te kilka odcinków?
Widziałam odcinek, że Nur i Ical zostały porwane - ale przez kogo?
Kim jest Fatih?
Skąd się wzięła siostra Kozanów?
I jakim cudem Nazan wróciła do posiadłości i mogła sama adoptować córeczkę???
Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś dobra duszyczka i wyjaśni mi wszystko. :)

Iluvia

I jeszcze jedno pytanie - co stało się z Fıratem?

Iluvia

Zostały porwane przez jakiegoś gościa, co ma porachunki z Yigitem. Już kiedyś był w serialu (on albo jego ojciec, nie pamiętam).
Fatih to policjant, który ma złapać tego zbira, co porwał Nur i Iclal. Działa pod przykrywką, że niby przyjechał w interesach. Poza tym jest pierwszą miłością Nur i jej dawnym narzeczonym.
Siostra Kozanów... No to pojawił się ojciec tych braci a oni nie chcieli mieć z nim nic wspólnego. Ten umierał i prosił aby zaoopiekowali się swoją siostrą, o której nie wiedzieli. Dzięki Nur zgodzili się i wzięli ją pod swój dach.
Nazan adoptowała córeczkę, aby odzyskać swoje miejsce. Zaplanowała, że jej brat ją napadnie w mieszkaniu. Po "napadzie" policja odwiozła ją i tą małą do Kozanów i ten starszy brat nie miał serca jej wyrzucić za drzwi, mimo że Elmas ostrzegała go, że to kolejna intryga.

Oglądam jednym okiem i tyle zapamiętałem :)