PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371288}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12343
6,0 4 krytyków
Trzeci oficer
powrót do forum serialu Trzeci oficer

Co to za piosenka, którą można usłyszeć na początku ostatniego odcinka w scenie, w której Tomek i Jacek piją whisky w barze :D ?

justyna_rad

btw..kawałek fajnie dobrany do okoliczności ;d pewnie taka mała aluzja, że Kruszon i Grand nie mogą żyć bez siebie ('I don't wanna live without You') ;p
a co do tego sławnego już pen-drive'a ,którego Matejewski przekazał Grandowi,to chyba w tej scenie też jest małe naprowadzenie('Obiecali Ci ,że po tym wszystkim będziesz mógł żyć normalnie, daleko stąd?')

ocenił(a) serial na 10
justyna_rad

szukałem tej piosenki, wydaje mi się gdzie tylko się dało...ale nie znalałem... Być może kolega wyżej podał błedny tytuł choć sam słyszałem te słowa w piosence...może ktoś zna wykonawce, no i prawidłowy tytuł tej piosenki??

mtl7

w.w. słowa ("I don't wanna live without You") to jest niestety tylko fragment tekstu tejże piosenki.osobiście sam próbowałem ją znaleźć ale bezowocnie.. jeśli ktos trafi na ten kawałek to prośba o umieszczenie tutaj nazwę/link do utworu.

użytkownik usunięty
Dunaj_2

Wg mnie jedyne miejsce, gdzie można znaleźć ten utwór to baza utworów Paris Music. Utwory pojawiające się w TO pochodzą właśnie z bibliotek Soudpol i Paris Music. Strona Soundpol nie działa, więc stawiam na Paris Music. TVP jest jednym z ich klientów.

użytkownik usunięty
Dunaj_2

Też próbowałem znaleźć, ale nie natrafiłem na nic, mimo wszystko szukajmy, może znajdziemy ;p

odświeżam temat;P może ktoś trafił na ten kawałek, bo ja wciąż szukam..

użytkownik usunięty
Dunaj_2

Mimo starań nie udało mi się dotrzeć do tego utworu, niestety. Ten kawałek powstał chyba tylko na potrzeby filmu. Jedyne wyjście to skontaktować się, z firmą, z której biblioteki skorzystano. Obstawiam, że to będzie Paris Music.

Muzycznie to nie moja bajka ale specjalnie dla was poszukałem :) I znalazłem...

Piosenka nosi tytuł 'Incomplete' i jest wykonywana przez duet Jerry Abbott & Aisling O'Neil.

Nawet nie pytajcie jak się udało :) Jakby co to mogę podrzucić jakiegoś linka do wrzuty ale chyba jakoś sobie poradzicie.

użytkownik usunięty
M_a_r_q

Szacuneczek. Nam szukanie tej piosenki znalazło tyle czasu, a tutaj nagle się pojawiasz z tytułem:) Dzięki :)

M_a_r_q

noo ;d masz u mnie browara ;D wielkie dzięki, bo ten kawałek już za mną chodził odkąd 1-szy raz go usłyszałem... hehe, widzę ,że się opłaciło temat odświeżyć ;)

ocenił(a) serial na 10
Dunaj_2

http://www.youtube.com/watch?v=Md-lSk3qOZ8 -A tu link do tej piosenki:D.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Nie bardzo.
http://aaas.wrzuta.pl/audio/8jAqfO5Me2b/jerry_abbott_aisling_o_neil_-_incomplete