Ja wolałabym nie wiedzieć, sięgniecie po spoilery w przypadku TDI byłoby popsuciem sobie całej przyjemności oglądania.
Ja sądzę, że wygra Gwen bądź Owen.
Było to inaczej zależnie od kraju. W wersji polskiej wygrała Gwen. Owen wygrał np. w wersji kanadyjskiej, a na wikipedi w tabeli wygranych z 1 sezonu widnieje Owen. Natomiast wersją kanoniczną jest uważany Owen, a wersją alternatywną jest uważana Gwen. Nie jest to jednak powiedziane, że musi być tak. Ja uważam, że wygrała Gwen. Mam nadzieję, że rozjaśniłem sytuację.
wikipedia wszystko zepsuła!
raz weszłem to było napisane: Owen - 1 miejsce, Gwen - 2 miejsce, Heather - 3 miejsce i reszta!
LolxD Najwyraźniej są dwa zakończenia i dwóch zwycięzców: Jak oglądałam
finał po raz pierwszy to wygrał Owen. A przed chwilą leciała powtórka i
wygrała GwenxD Ale to dziwne...
to prawda, widać zrobili dwie wersje ostatniego odcinka. Jwedna oficjalna (Owen jako zwycięzca ma być wspominany w kolejnych odcinkach, w nowej serii) i drugą jako dodatek :P
Gwen by wygrała, bo zadania były "sportowe", ale Owenowi pomogli obozowicze, którzy odpadli i wygrał podstępem. A szkoda, bo bardziej lubię Gwen..
dwa zakończenia były dlatego, że oficjalnie wygrał owen a na stronie www.cartoonnetwork.pl był konkurs "wybierz kto wygra Wyspę Totalnej Porażki" i widzowie wzięli gwen!
Tak naprawdę są trzy zakończenia. Wg trzeciego wygrywa Heather. To zakończenie pokazywane było we Francji.
Ech... Też wolałabym Gwen. Dużo trudów przeszła, by wygrać, toteż w pełni zasłużyła na wygraną etc. Z drugiej strony jednak wygrana Owena jest czymś absolutnie absurdalnym, zaliczającym sie do cyklu "tak głupi, że aż śmieszny", co niewątpliwie wpisuje się w klimat TDI ^^
Ja byłam za Gwen i Duncanem. Owen jest sympatyczny ale wkurzający czasem naprawdę mocno !
też byłam za Gwen, ale w TDA('total drama action' kontynuacja TDI jakby ktoś nie wiedział;)) zachowała się podle bo nie dośc, że zerwała z Trentem przed kamerami to jeszcze namówiła jego drużyne żeby go wykopali!a on był w niej tak zakochany pisał dla niej piosenki i specjalnie psul konkurencje, żeby Gwen mogła wygrac, ogółem powinni wygrac Duncan albo Trent:)
pozdrawiam:)
w stanach zjednoczonych wygrał owen. w polsce w głosowaniach wygrała gwen, czyli u nas gwen wygrała
W polskiej wersji wygrała Gwen, bo miała 53% głosów. Ale w oficjalnej wygrał Owen. Można chyba obejrzeć obe wersje. ja osobiście wolę Gwen :)