PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484288}

Totalna porażka

Total Drama
2007 - 2014
7,6 11 tys. ocen
7,6 10 1 11418
8,0 2 krytyków
Totalna porażka
powrót do forum serialu Totalna porażka

kto wygral w ost.odcinku? ^^ mam nadzieje ze Duncan bo jest genialny;)

ocenił(a) serial na 9
Hachi_2

Ja wolałabym nie wiedzieć, sięgniecie po spoilery w przypadku TDI byłoby popsuciem sobie całej przyjemności oglądania.
Ja sądzę, że wygra Gwen bądź Owen.

ocenił(a) serial na 8
Wilczek_Pustelniczek

Chcesz wiedzieć to masz, Owen wygrał! Gwen była druga!

przemek88r

Było to inaczej zależnie od kraju. W wersji polskiej wygrała Gwen. Owen wygrał np. w wersji kanadyjskiej, a na wikipedi w tabeli wygranych z 1 sezonu widnieje Owen. Natomiast wersją kanoniczną jest uważany Owen, a wersją alternatywną jest uważana Gwen. Nie jest to jednak powiedziane, że musi być tak. Ja uważam, że wygrała Gwen. Mam nadzieję, że rozjaśniłem sytuację.

Wilczek_Pustelniczek

wikipedia wszystko zepsuła!
raz weszłem to było napisane: Owen - 1 miejsce, Gwen - 2 miejsce, Heather - 3 miejsce i reszta!

piotrbrylant

LolxD Najwyraźniej są dwa zakończenia i dwóch zwycięzców: Jak oglądałam
finał po raz pierwszy to wygrał Owen. A przed chwilą leciała powtórka i
wygrała GwenxD Ale to dziwne...

ocenił(a) serial na 10
punkie_xd

to prawda, widać zrobili dwie wersje ostatniego odcinka. Jwedna oficjalna (Owen jako zwycięzca ma być wspominany w kolejnych odcinkach, w nowej serii) i drugą jako dodatek :P

użytkownik usunięty
ser_plesniowy

Gwen by wygrała, bo zadania były "sportowe", ale Owenowi pomogli obozowicze, którzy odpadli i wygrał podstępem. A szkoda, bo bardziej lubię Gwen..

No, Gwen najlepsza. Chociaż ja bym wolała żeby Duncan wygrał. A Owen... Cóż... Brak mi słówxD...

punkie_xd

Duncan jest the best. A z dwójki Gwen-Owen też bym wolała, żeby wygrała Gwen.

ocenił(a) serial na 5
villemo_kn

I ja.

punkie_xd

dwa zakończenia były dlatego, że oficjalnie wygrał owen a na stronie www.cartoonnetwork.pl był konkurs "wybierz kto wygra Wyspę Totalnej Porażki" i widzowie wzięli gwen!

piotrbrylant

Tak naprawdę są trzy zakończenia. Wg trzeciego wygrywa Heather. To zakończenie pokazywane było we Francji.

ocenił(a) serial na 9
Hachi_2

Ech... Też wolałabym Gwen. Dużo trudów przeszła, by wygrać, toteż w pełni zasłużyła na wygraną etc. Z drugiej strony jednak wygrana Owena jest czymś absolutnie absurdalnym, zaliczającym sie do cyklu "tak głupi, że aż śmieszny", co niewątpliwie wpisuje się w klimat TDI ^^

ocenił(a) serial na 8
Wilczek_Pustelniczek

Ja byłam za Gwen i Duncanem. Owen jest sympatyczny ale wkurzający czasem naprawdę mocno !

ocenił(a) serial na 10
Magdusia

też byłam za Gwen, ale w TDA('total drama action' kontynuacja TDI jakby ktoś nie wiedział;)) zachowała się podle bo nie dośc, że zerwała z Trentem przed kamerami to jeszcze namówiła jego drużyne żeby go wykopali!a on był w niej tak zakochany pisał dla niej piosenki i specjalnie psul konkurencje, żeby Gwen mogła wygrac, ogółem powinni wygrac Duncan albo Trent:)
pozdrawiam:)

ollla902

No Gwen wygrała głosami widzów ,a Owen przez to że tak było w scenariuszu

ocenił(a) serial na 10
magna_rex

w stanach zjednoczonych wygrał owen. w polsce w głosowaniach wygrała gwen, czyli u nas gwen wygrała

ocenił(a) serial na 10
kakaszi5

Owen rzadzi !

ocenił(a) serial na 10
Hachi_2

W polskiej wersji wygrała Gwen, bo miała 53% głosów. Ale w oficjalnej wygrał Owen. Można chyba obejrzeć obe wersje. ja osobiście wolę Gwen :)

użytkownik usunięty
ada51

W polskiej wersji wygrał Owen a Gwen to marny dodatek

użytkownik usunięty

OWEN wygrał bo jego wersja była puszczona w dniu polskiej premiery

ocenił(a) serial na 10
Hachi_2

W polskiej wersji Gwen, a na ich blogu pisali że obie wersje są prawdziwe więc u nas wygrała Gwen -.-