Zdecydowanie Duncan - swietny koles I dobry konkurent. Ale fajny jest text DJ. No I Chris. Z dziewczyn Leshana, Gwen I Heather. Izzy tez niezla.
parableoflove zgadzam się z tobą. Ja też uwielbiam Duncana i Courtney chociaż oprócz nich lubię też Gwen, Leshane i Owena, ale i tak Duncan i Courtney są najlepsi. :D
Najlepsze postacie to: Heather, Duncan, Leshawna, Lindsay, Zoey, Jasmine, Scarlett, Sierra
Bardzo też żałuję, że niektóre postacie (genialne!) miały tak mały udział w serii jak Dawn, Eva czy Dakota. Niestety twórcy woleli do Plejady wcisnąć samych ulubieńców. Kocham Heather, ale jej udział w show jest bardzo duży i mogli sobie ją odpuścić, tak samo jak resztę pupilków reżyserów :P
Z pierwszej obsady w pierwszej kolejności Izzy, Noah, Lindsay, Tyler i Cody. Po prostu ich lubię. A następnie Courtney, Gwen, Duncan, Heather, Alejandro, Sierra, Braineley, Leshawna, Trent, Geoff, Bridgette, Eva... Trochę też Katie i Sadie.
Z drugiej Mike, Zoey, Dawn, Scoot, Dakota, Anna Maria, Brick, Cameron, Sam oraz Jo. Kiedyś jeszcze lubiłam Lightning'a-teraz mnie wkurza.
Z trzeciej to Shawn, Sky, Ella, Topher, bliźniaczki, Scarlett, Jasmine, Dave i Max. Może i wydaje się to być dziwne, ale lubię też Sugar i Beardo.
Z Wariackiemu Wyścigu Moimi faworytami są Przyjaciele, Blogerzy Modowi, Kadetki, Siostry i Łyżwiarze. A osobnych postaci to polubiłam Brody'ego, Elloty i Rock'a. Ale inne postacie i drużyny też są spoko.
Leshawna i Gwen - dwie normalne ogarnięte babki. Moje serduszko należy jednak do Lindsay xdd
Duncan, Owen♥, kowboj xd
Courtney, Lindsay Heather to moje ukochane trio. Kiedyś też była Gwen ale spadła mi w rankingu mocno po 3 i 5 sezonie.
Nie mogę tego znieść, że w trzecim sezonie Duncan wybrał Gwen, po prawie 2 sezonach jego i Courtney "szalonego romansu", który jest jednym z moich ulubionych spośród bajkowych romansów, że tak powiem hihi
Z Courtney zrobili taką nawiedzoną osobę, że nie dziwiłem się, odejścia Duncana.
A DxG było popularne w śród fanów/fanek serii. Co, nie wyszło dobrze.
Tak coś w tym jest... z Trenta też zrobili wariata, co też mogło mieć pewien wpływ na rozwój akcji. Pierwszy sezon najlepszy i tyle
Przede wszystkim postacie pierwszoplanowe: Duncan Gwen, Owen, Heather.
Najważnięjsze konfliky: Gwen i Heather oraz Duncan i Harold.
Jak dla mnie Gwen. Potem Duncan, Bridgette, Izzy, Courtney, Heather i Alejandro. I w sumie Sierra też jest spoko