to byl zdecydowanie najlepszy odcinek z calego serialu
Nie był. Wygląda jak serial dla disney channel z przed 10 lat. Aktorka grająca Agathe chcę udawać Sparrowa, ale grać nie umie. Chaotyczne to wszystko robione na kolanie na zasadzie bo tak i będzie. Ludzie oglądają bo nic innego nowego na disney nie ma. Jak wprowadzą oceny to wtedy zobaczą poziom produkcji:)
Ale cieszę się, że Ci się podoba. Są różne gusty. Ja mam disney+ i z ciekawości oglądam bo i tak nic więcej sensownego się nowego nie pojawia. Także rozumiem. Pozdrawiam.
Dokładnie. Drewno straszne, nie mogę patrzeć na te jej przerysowane miny. Tandetna plastikowa scenografia, płytkie nieciekawe postacie, ofc kolorowe i homo i nijaka fabuła. Jak ktoś to ocenia wyżej niż 4 to ma coś z głową
Możesz mieć swoje zdanie na temat każdej produkcji ale kiedy mówisz " jak komuś się coś podoba to jest jakiś " przekraczasz granice. Każda " zmora " znajdzie swojego amatora . Dobrze , że Ci szpetni ludzie i nie atrakcyjni dla Ciebie znajdują amatora i miłość kiedy Ty nimi gardzisz i może jeszcze mówisz publicznie " jak taki ładny chłopak może umawiać się z taką " nijaka osoba " . Oceniaj swój gust i się o nim wypowiadaj " proszę " publicznie!!!!