To zawsze Agatha (2024)
2024 To zawsze Agatha 2024, odcinek 7
odcinek To zawsze Agatha (2024)

Śmierci, prowadź nas

Death's Hand in Mine 35m
8,0 357  ocen
8,0 10 1 357
To zawsze Agatha
powrót do forum 7 odcinka

to byl zdecydowanie najlepszy odcinek z calego serialu

ocenił(a) serial na 8
gdziemojramen

Agatha wyrasta na topowy serial Marvela.

ocenił(a) serial na 1
nillvo

Nie był. Wygląda jak serial dla disney channel z przed 10 lat. Aktorka grająca Agathe chcę udawać Sparrowa, ale grać nie umie. Chaotyczne to wszystko robione na kolanie na zasadzie bo tak i będzie. Ludzie oglądają bo nic innego nowego na disney nie ma. Jak wprowadzą oceny to wtedy zobaczą poziom produkcji:)

ocenił(a) serial na 1
Redgard

Ale cieszę się, że Ci się podoba. Są różne gusty. Ja mam disney+ i z ciekawości oglądam bo i tak nic więcej sensownego się nowego nie pojawia. Także rozumiem. Pozdrawiam.

Redgard

Dokładnie. Drewno straszne, nie mogę patrzeć na te jej przerysowane miny. Tandetna plastikowa scenografia, płytkie nieciekawe postacie, ofc kolorowe i homo i nijaka fabuła. Jak ktoś to ocenia wyżej niż 4 to ma coś z głową

ocenił(a) serial na 10
Vixen8

Możesz mieć swoje zdanie na temat każdej produkcji ale kiedy mówisz " jak komuś się coś podoba to jest jakiś " przekraczasz granice. Każda " zmora " znajdzie swojego amatora . Dobrze , że Ci szpetni ludzie i nie atrakcyjni dla Ciebie znajdują amatora i miłość kiedy Ty nimi gardzisz i może jeszcze mówisz publicznie " jak taki ładny chłopak może umawiać się z taką " nijaka osoba " . Oceniaj swój gust i się o nim wypowiadaj " proszę " publicznie!!!!