Jeśli the walking dead zakończy się bez Ricka lub jakiegoś nawiązania do niego (co się z nim dzieje jakieś informacje), to będzie to naprawdę słabe.
O przypomniałeś mi o tym długim serialu :p aż sobie nadrobię.. skończyłem chyba na odcinku przed tym, który został wstrzymany na chyba pół roku przez covida przypomnisz mi sezon i odcinek?
Szczerze to nie mam pojęcia, w tym roku zacząłem oglądać od początku i na szczęście ominęło mnie czekanie na sezony, ale tym razem musze już czekać na ten 11 sezon ^^
Bodajrze w fear the walking dead sezon 4 pierwszy odcinek Morgan spotyka trupa z przywiazanym sznurkiem do nogawki nawiązanie do Ricka
W komiksie to carl opowiadał historie ricka swojemu dziecku, ale tutaj carla nawet już nie ma xD a szkoda bo potem robił się nawet spoko
Ponoć Rick ma się nie pojawiać już w serii The walking dead. Za to ma pojawić się w innych produkcjach z tej serii.
Ponoć Rick ma się nie pojawiać już w serii The walking dead. Za to ma pojawić w innych produkcjach związanych z tym serialem.
Było nawiązanie do Ricka (nie bezpośrednie, ale jednak), lecz nie w TWD, a w TWD:WB.
https://www.filmweb.pl/serial/Fear+the+Walking+Dead-2015-735271/discussion/Czy+t o+ostatni+sezon+FTWD,3258099#post_16713211
W sumie w The Walking Dead tez było szkoda że Darryl nie wie ze Rick nie zginął
Nie wiem, wiem że Lincoln przyjechał do Ameryki a to i walnął sobie selfie z innymi aktorami a to może oznaczać że powróci w kilku ostatnich odcinkach, oficjalnie wiadomo że wtedy na moście nie zginął a został zabrany przez Jadis. On już nie chciał w tym grać ale sezon 12 ma być ostatnim sezonem więc pewnie jakoś go przekonali by dokończyć historię.
Hehe, chyba nie wyczułeś ironii z mojej strony, bo tak się składa, że to sezon 11 jest tym ostatnim;]
Natomiast mają być trzy filmy pełnometrażowe z dokończeniem historii Ryszarda (i być może Myszon też tam się załapie - w końcu przecież wyruszyła w poszukiwaniu Ryka).
Co do Jadis, to kilka postów wyżej wrzuciłem linkę do innego mojego postu odnoszącego się do TWD:WB.
Ja powiem tak już dawno mogli zakończyć tę historię. Za dużo wałkują tego samego. Serial zbudował swoją oglądalność na tym że szokował tym ilu uczestników odpada i że wszystko się rozpiernicza ale to przestało już szokować za którymś razem. Dla mnie przestało być smaczne na etapie szeptaczy a ich wątek to czysty idiotyzm. Niech kończą i oszczędzą nam już tych męczarni a pokażą co się stało.
Byłbym wniebowzięty, gdybym nie musiał już oglądać tego głąba. Niestety, znając życie, serial zakończy się zabójstwem Negana - albo przez pierdka Meg i Japończyka, albo przez Ricka, który nagle wyłoni się jak ninja z jakiejś dziury w Commonwealth, choć to pierwsze wydaje się być bardziej prawdopodobne - w końcu Negan ma jaja i w wielu rzeczach mu pomógł. Ósmy sezon Game of Thrones potoczył się podobnie - szybko, bez ładu i składu. W tym przypadku jest tak samo - z odcinka na odcinek dowiadujemy się, że Negan ma żonę, a do tego jest w którymś miesiącu ciąży. Zbliżamy się do końca adekwatnie - oczywiście na szybko. Gra o Tron sezon ósmy x2.
Po pierwsze, to żona Negana (Lucille) nie była w ciąży, tylko miała raka. A po drugie https://www.filmweb.pl/news/Morgan+i+Cohan+gwiazdami+spin-offu+%22The+Walking+De ad%22-145753 wychodzi na to, że Negan nie może zginąć.
Zdecydowanie ja także. Będzie można potem miło wrócić do serialu wiedząc że po scenie na moście w połowie 9 sezonu, już nigdy się nie pojawi. I piękny będzie trzask tyłków jego fanów którzy od 4 lat robią spam "czy Rick wróci"
https://variety.com/2022/tv/news/walking-dead-spinoff-andrew-lincoln-danai-gurir a-1235320331/.
Michonne& Rick wracają:)
No tak, ale to spin- offy. O tym było od dawna wiadomo. Miałem na myśli że nie wrócą w samym TWD
Orientujecie się może gdzie mogę obejrzeć cały 11 sezon, wiem że na disney + jest ale tylko do 8 odcinka z góry dzięki wielkie za odpowiedź !
Pozdrawiam
https://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/vod
Całego 11 sezonu nie obejrzysz, bo po prostu jeszcze się nie skończył.
A nie wiesz kiedy netglix doda odcinki?? Czy po ostatnim czy mniej więcej jak Fox dziś..
Ja bym stawiał, że trafił do społeczności podobnej jak Wspólnota. Ostatni odcinek TWD zakończył się w taki sposób, jakby miał on powrócić, w którymś spin offie. Nie jestem jakimś specjalnym fanem tego universum [o tym co mnie w nim irytowało gdzie indziej] ale tak jakoś się przyzwyczaiłem; te parę lat zleciało nie wiadomo kiedy.
RICK "parowka" GRIMES ? postac ktora zepsula wiekszosc odcinkow TWD razem ze swoja niepoczytalna zonka? z calej ich rodzinki patusow udal sie tylko Carl, ktory nawet nie byl jego synem.
Oglądałeś uważnie ten serial? Shane nawet sugerował, że to jego syn i powstał w momencie, kiedy Rick jeszcze gnił na początku w szpitalu.