Czy tylko mi sie wydaje ze ta syrena to sprawka wolves'ow ? :> no ale w sumie oni chcą zabić wlasnoręcznie ekipe Ricka i wszystkich z aleksandrii , wiec troszke mi nie pasuje kurde bo wiedzą ze jak ta horda pojdzie na nich , to nie ma szans zeby przetrwali .. Jakie są wasze odczucia ? :>
Tak to ewidentnie ich sprawka:) wiele osób mówi ze to ron, syn tej blondyny ale sa w błędzie . Akacja z ronem przewidziana jest na 8 odcinek 6 sezonu( biedny chłopak)
Nie wiem, ile sezonów oglądałeś, ale Enid to nastoletnia dziewczyna z Aleksandrii, w której Carl się chyba zabujał, bo się wokół niej ciągle kręci.
ahh wiem ktora to , nie kojarzylem imienia poprostu , bardzo mozliwe ze to jej sprawka ;> ale raczej stawiam na Wilków ;>
Mialem racje, faktycznie jest to sprawka wilków! The spiling dead opisał ze to bedzie jazda bez trzymanki, czyli wilki wbijają sie furgonetka w ścianę Aleksandrii i bedzie zadyma. Mnóstwo zgonów spowodowane trupami, poza tym carol bedzie wybijała wilków :D oj bedzie sie działo.