Czy wiadomo coś o potencjalnej premierze serialu na dvd w naszym pięknym kraju?
Ja właśnie czekam na drugi sezon na dvd, bo z info jakie krąży po Internecie, ma ono zawierać wszystkie wycięte sceny z serialu, które pierwotnie mały się pojawić lecz do tego nie doszło (patrz Vatos). Z tego co mówią to dość sporo tych fragmentów.
nie ma polskiego wydania.. 3 sekundy u wujka google i nie musiałabyś pytać w tym temacie. jest tylko angielskie wydanie z hiszpańskimi napisami jeśli to cie zadowoli..
Jeśli chodzi o ścisłości to ja zrozumiałam, że Siepacz pyta raczej o premierę polskiego wydania TWD. A skoro Ty odpowiedziałeś, że już była, toteż zapytałam, ponieważ mi wujek google nie pokazał nic takiego.
Ano właśnie o polskie wydanie mi chodzi, to że na allegro można kupić wydanie angielskie to ja dobrze wiem i mimo, że angielski znam na tyle żeby móc się cieszyć i dostępnym wydaniem to jednak wolałbym mieć polskie napisy pod ręką :) I jakoś tak kupione w Empiku czy innym Saturnie smakuje lepiej niż ściągane z serwisów aukcyjnych :)
Ja również chciałabym polskie wydanie z polskimi napisami, ale nie wiem czy się doczekam. Chociaż TWD jest popularnym serialem więc jest nadzieja.
To, że nie możemy się doczekać polskiego wydania dvd Walking Dead niezmiernie mnie dziwi. Serial jest cholernie popularny zarówno u nas w kraju jak i na świecie, oba sezony były emitowane w polskiej wersji językowej praktycznie na równi z odcinkami oryginalnymi. Na sklepowych półkach można znaleźć takie tytuły jak Mentalist i Sons of Anarchy, mimo, że oba seriale uwielbiam to jednak popularnością raczej nie dorównują Żywym Trupom, zwłaszcza Sonsi, którzy nie doczekali się nawet u nas emisji natomiast pojawili się na dvd.
Już nie przesadzałabym, bo SoA leciało na FOX tak jak WD i na TVPhd, więc emisji się te serial doczekał. Problem polegał na tym, że SoA pojawiło się na dvd bardzo późno i mam nadzieję, że WD to nie czeka. Co nie zmienia faktu, że również czekam na premierę na dvd i dziwię się czemu jeszcze jej nie było. Niestety w Polsce seriale są wydawane wybiórczo i chyba nic tego nie zmieni. Pewnym jeśli chodzi o seriale na dvd, można być tylko co do House'a.
Może wydadzą jakiś pak WD - 2 sezony razem?
Kurcze właśnie też mnie to wkurza!!! Chce TWD na DVD! I w sumie jest to jedyny serial który bym kupił na DVD.
mamy californication , jak poznalem wasza matke , big bang theory , mike i molly itd w wersji dvd pl a nadal nie ma badzo popularnego twd :< obym sie doczekal a czekam juz stosunkowo dlugo -> genialnie by taka kolekcja wygladala u mnie w mieszkanku .
Na jesieni rusza 5 seria, a my jak zwykle nie mamy nawet 1 na dvd ;(
Rowniez bym kupila oryginal z polskim lektorem i napisami,
jest to jeden z moich ulubionych seriali, wiec predzej czy pozniej gdyby pokazala sie Polska wersja to bym ja miala.
Pieknie by sie prezentowala miedzy chirurgami a gotowymi na wszystko xD tu medyczne zyciowe a w srodku zombiaki hahaha ;)