PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}

The Walking Dead

2010 - 2022
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177126
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Kto się orientuje drodzy forumowicze w jakiej konkretnie miejscowości jest Terminus z ,którego
wyszła Grupa Ricka ?
Ile km od Waszyngtonu do, którego zmierzają?

swoją drogą, ciekawe ile w stanie dziennie są pokonać km ze względu na otaczający ich post
apokaliptyczny świat zombi :) strzelam , żę dziennie max 20 :D

ocenił(a) serial na 9
Magii_Mistrz

Dokładnie to ciężko określić, aczkolwiek z Atlanty do Waszyngtonu google maps pokazuje z buta 207 godzin, jest to 627 mili:P

ocenił(a) serial na 7
el_Polaco

no to jest sporo , zakładając , że mila drogowa ma więcej jak 1 km :D

ciekawe 207 godzin? zakładając, że dziennnie pójdą jakieś 12h to plus minus 18 dni :D
czyli mozna zaryzykować, że dojdą na koniec 5 sezonu ;d

ocenił(a) serial na 7
Magii_Mistrz

tylko ciekawe czy ekipa Ricka pójdzie przez główne miasta gdzie jest większe zagrożenie skupiskami zombii czy przez wsie , lasami, itp itd :)

Magii_Mistrz

jak będą leźli cały sezon to isnieje zagrożenie że poziom spadnie jak ta lala :D chyba że się (mam nadzieję) mylę i się mile zaskocze

ocenił(a) serial na 7
mephistoself

nie czytałem komiksu ale jakoś nie wierzę temu doktorkowi prowadzonemu przez sierżanta Abrahama w jego teorię, że w Waszyngtonie jest wyjaśnienie wszystkiego i może odmienić to losy USA ... ale zobaczymy...

Magii_Mistrz

ja czytam komiks, ale dotarłam dopiero do Gubernatora

Magii_Mistrz

Nie jest to wielki spoiler, ale w komiksie wykorzystano ciężarówkę Abrahama, która w serialu już zmarła. Sądzę, że poszukają jakichś pojazdów.

A te wyliczenia to może dla wypoczętego najedzonego mężczyzny w sile wieku przemierzającego z plecakiem pełnym zapasów cywilizowany kraj xD Nie sądzę by można je było przełożyć na warunki grupy mężczyzn, kobiet i dzieci z poprawką na bezprawie, konieczność poszukiwań zasobów i omijania zagrożeń.

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

"za dziesięć kilometrów skręć w prawo - horda nadciąga"

"utrudnienia w Terminus - przerwa w dostawie gazu"

"Oferta schronienia w Terminusie chwilowo nieaktualna z powodu zgrozy, zniszczenia i śmierci. Zapraszamy ponownie w innym terminie!"

Einshaew

:D Za dwadzieścia metrów korek - przejeżdża armia Gubernatora.

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

:D:D

"pogoń swoją grupę - dogania was czołg" :D

czytała: Krystyna Czubówna! :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
Einshaew

nie nie nie... "Prowadził cię Krzysztof Hołowczyc"

baba_jaga007

podejrzewam że z hołkiem to ciągle by było "Szukam sygnału GPS - jak znajdę to Ci powiem"

ocenił(a) serial na 7
mephistoself

"za 60 metrów w lewo grupa zombii w wieku 40 + " - poczekaj aż przejdą :D

" 100 metrów dalej skręć w prawo, przed Tobą na szkolnym bosku 10 letnie zombii ... " :)

Magii_Mistrz

"Za 10 metrów skręć w lewo"

<samochód spada z przerwanego mostu>

"Nie pobrałeś aktualizacji Zombie_apokalipsa.2.053"