Wie ktoś może co się stało ze stroną www. kino maniak.tv
Zwinęli interes i nabili ludzi, którzy wykupili konta premium w bambuko, bo kasy nie dostaną z powrotem.
Już nie takie numery się działy. Zresztą ich brak odzewy na fanpageu jest wymowny.
Działy się bo wytoczono im proces w tej sprawie , musieli zawiesić działalność na ten czas. Na pewno ktoś ot tak sobie by nie zamknął strony która przynosi dochody , a w tym wypadku przynosi dochody i to duże.
Nie rozumiesz. Oni zawijają interes na jednej stronie, wypinają się na tych, co kupili premium i poszli otworzyć nową stronę na tych samych zasadach. Nachapią się znowu kasy z premium i po jakimś czasie wszystko się powtórzy.
Zamknęli stronę, teraz masz Kinoman. tv, ale to nowa strona i są tam straszne lagi, więc poczekaj kilka dni, powinno się ustabilizować.
po co kazdy powtarza, ze to nowa strona skoro wyraznie ludzie pisza ze od ponad roku ona jest, zobaczyli ze kinomaniak jest popularny i stworzyli podobna jak zawsze zreszta kazdy oryginal ma swoja podrobke. a tak poza tym kinomaniak to była bardzo dobra strona zapewne ktos ICH zrobil w bambuko mieli niestety "za duzo: kasy z tego a w polsce to "nienormalne" przeciez
"Zamknęli stronę, teraz masz Kinoman. tv, ale to nowa strona i są tam straszne lagi, więc poczekaj kilka dni, powinno się ustabilizować."
Nie, wcale nie napisałeś, że to nowa strona :D
spoko, chodziło mi o to, że dla większości kinoman jest nowy. Ja zawsze oglądałem na kinomaniaku, podobnie jak większość, więc chyba można uznać kinomana za "nową" dla nas stronę. W sensie że nowo odkrytą.