PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177008
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Wie ktoś może co się stało ze stroną www. kino maniak.tv

ocenił(a) serial na 9
derylepl

Zwinęli interes i nabili ludzi, którzy wykupili konta premium w bambuko, bo kasy nie dostaną z powrotem.

ocenił(a) serial na 5
Pep_filmweb

Raczej władze ich zablokowali prawnie...

ocenił(a) serial na 9
GTRcreative

Już nie takie numery się działy. Zresztą ich brak odzewy na fanpageu jest wymowny.

ocenił(a) serial na 5
Pep_filmweb

Działy się bo wytoczono im proces w tej sprawie , musieli zawiesić działalność na ten czas. Na pewno ktoś ot tak sobie by nie zamknął strony która przynosi dochody , a w tym wypadku przynosi dochody i to duże.

ocenił(a) serial na 9
GTRcreative

Nie rozumiesz. Oni zawijają interes na jednej stronie, wypinają się na tych, co kupili premium i poszli otworzyć nową stronę na tych samych zasadach. Nachapią się znowu kasy z premium i po jakimś czasie wszystko się powtórzy.

ocenił(a) serial na 5
Pep_filmweb

Jaką nową stronę. Kinoma tv który działa już jako podróba od 2012 ?

Pep_filmweb

Stronę przenieśli na kinoman tv .

ocenił(a) serial na 5
SorryNoStory

To nie jest prawdziwa strona ! To podróbka która działa od 2012 roku...

ocenił(a) serial na 7
GTRcreative

Dokładnie. Rozpuściła się plota i większość w to uwierzyła ;/

ocenił(a) serial na 8
derylepl

Zamknęli stronę, teraz masz Kinoman. tv, ale to nowa strona i są tam straszne lagi, więc poczekaj kilka dni, powinno się ustabilizować.

ocenił(a) serial na 10
theMedicalDoctor

po co kazdy powtarza, ze to nowa strona skoro wyraznie ludzie pisza ze od ponad roku ona jest, zobaczyli ze kinomaniak jest popularny i stworzyli podobna jak zawsze zreszta kazdy oryginal ma swoja podrobke. a tak poza tym kinomaniak to była bardzo dobra strona zapewne ktos ICH zrobil w bambuko mieli niestety "za duzo: kasy z tego a w polsce to "nienormalne" przeciez

ocenił(a) serial na 8
Monk_19

nie piszę, że to nowa strona.

ocenił(a) serial na 10
theMedicalDoctor

"Zamknęli stronę, teraz masz Kinoman. tv, ale to nowa strona i są tam straszne lagi, więc poczekaj kilka dni, powinno się ustabilizować."

Nie, wcale nie napisałeś, że to nowa strona :D

ocenił(a) serial na 8
Monk_19

spoko, chodziło mi o to, że dla większości kinoman jest nowy. Ja zawsze oglądałem na kinomaniaku, podobnie jak większość, więc chyba można uznać kinomana za "nową" dla nas stronę. W sensie że nowo odkrytą.

ocenił(a) serial na 10
theMedicalDoctor

Według mnie są znaczące różnice , więc nie dla mnie nowa ;)

ocenił(a) serial na 8
Monk_19

teraz już sie da oglądać, nie ma lagów. mi działa, oglądam właśnie TWD :D