PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177008
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

W piątym sezonie pojawi się nowy bohater imieniem Noah, w którego wcieli się Tyler James Williams. Nie ma go w komiksie, na razie nie wiadomo właściwie nic na jego temat.

http://www.thewalkingdead.com/tyler-james-williams-added-to-twd-cast/

Evangarden

Hehe czyżby serialowy odpowiednik Jesusa o mniej "kontrowersyjnym" biblijnym imieniu? xD

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

I w dodatku jest czarny. Such poprawnie politycznie! Niemniej, wiemy co to oznacza dla Tajrisa, prawda?

Einshaew

A nie dla Boba, który w komiksie był prawie dwa razy starszym białym mężczyzną i zginął prawie od razu?

Valdoraptor23

Zastąpić go na pewno nie zastąpi (tak, wiem że raczej nie o to chodziło). Ponoć ma być w tym samym szpitalu, w którym będzie Beth.

Evangarden

Aha, no w sumie ktoś tam musi być, więc pewnie dojdzie kilka nowych postaci. Noah mógłby budować łódź, którą chciałby wypłynąć na morze z dala od walkerów :D

Valdoraptor23

Podobny motyw był już w grze, odpada. :P

Evangarden

A z innej beczki, zapoznałeś się już może z tomem 132?

Valdoraptor23

Teraz już tak (z zeszytem #132, nie z tomem, ale mniejsza z tym), bo byłem święcie przekonany, że wychodzi dopiero 8 października (i faktycznie miał wyjść, ale coś się widocznie zmieniło). A co?

Evangarden

Byłem ciekaw Twojej opinii na temat rozwiązania wątku szeptów.

Valdoraptor23

Każde rozwiązanie inne od gadających szwendaczy (o których zresztą mówiłem, że na pewno ich nie będzie) byłoby dobre. To komiksowe można było przewidzieć, był to jeden z najbardziej prawdopodobnych wariantów.

użytkownik usunięty
Valdoraptor23

Ale co by to dało, walkery i tak nie umrą, a żeby być na morzu bez końca, musieliby mieć farmy hydroponiczne, których zbudowanie w takich warunkach raczej odpada. ;-)

Chodziło mi bardziej o kwestię zbieżności imion, nie o sam sens przetrwania na łodzi :)

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Zapomniałeś o Abrahamie ? Jeszcze troszkę a w TWD zobaczymy 12 apostołów :)

Cezerium19

Jeżeli nie wydarzy się nic niespodziewanego, za sezon-dwa w TWD będzie Jezus (Jesus). Serio.

ocenił(a) serial na 10
Evangarden

Kurcze faktycznie tylko gdzie Adam i Ewa ? Zaraz moment Ewa umarła w więzieniu a Adam nadal żyje :) Okej to Rick

Cezerium19

Kojarzysz proroka Ezechiela?
Ezekiel też się pewnie pojawi w serialu. :P Obrażę się, jeśli nie wcieli się w niego Dave Fennoy (głos Lee z gry), bo ci dwaj są do siebie podobni jak dwie krople wody.

ocenił(a) serial na 10
Evangarden

To co dorzucimy też Noego ? Zbuduje Arkę i zacznie pływać po oceanach zombie i zbierać żywych ? Pomysł naprawde godny podziwu. Nie sądzisz ?

Cezerium19

No przecież o Noah jest ten temat.

ocenił(a) serial na 6
Evangarden

Rzeczywiście! Jestem za! I ten głos!

ocenił(a) serial na 6
Evangarden

Rzeczywiście! Jestem za! I ten głos!