W piątym sezonie pojawi się nowy bohater imieniem Noah, w którego wcieli się Tyler James Williams. Nie ma go w komiksie, na razie nie wiadomo właściwie nic na jego temat.
http://www.thewalkingdead.com/tyler-james-williams-added-to-twd-cast/
I w dodatku jest czarny. Such poprawnie politycznie! Niemniej, wiemy co to oznacza dla Tajrisa, prawda?
A nie dla Boba, który w komiksie był prawie dwa razy starszym białym mężczyzną i zginął prawie od razu?
Zastąpić go na pewno nie zastąpi (tak, wiem że raczej nie o to chodziło). Ponoć ma być w tym samym szpitalu, w którym będzie Beth.
Aha, no w sumie ktoś tam musi być, więc pewnie dojdzie kilka nowych postaci. Noah mógłby budować łódź, którą chciałby wypłynąć na morze z dala od walkerów :D
Teraz już tak (z zeszytem #132, nie z tomem, ale mniejsza z tym), bo byłem święcie przekonany, że wychodzi dopiero 8 października (i faktycznie miał wyjść, ale coś się widocznie zmieniło). A co?
Każde rozwiązanie inne od gadających szwendaczy (o których zresztą mówiłem, że na pewno ich nie będzie) byłoby dobre. To komiksowe można było przewidzieć, był to jeden z najbardziej prawdopodobnych wariantów.
Ale co by to dało, walkery i tak nie umrą, a żeby być na morzu bez końca, musieliby mieć farmy hydroponiczne, których zbudowanie w takich warunkach raczej odpada. ;-)
Kurcze faktycznie tylko gdzie Adam i Ewa ? Zaraz moment Ewa umarła w więzieniu a Adam nadal żyje :) Okej to Rick
Kojarzysz proroka Ezechiela?
Ezekiel też się pewnie pojawi w serialu. :P Obrażę się, jeśli nie wcieli się w niego Dave Fennoy (głos Lee z gry), bo ci dwaj są do siebie podobni jak dwie krople wody.
To co dorzucimy też Noego ? Zbuduje Arkę i zacznie pływać po oceanach zombie i zbierać żywych ? Pomysł naprawde godny podziwu. Nie sądzisz ?