Co się z nim stało? On w ogóle wróci, czy świat o nim zapomniał. Zdaję mi się, że gdyby chcieli się go pozbyć, to by go zabili w tym odcinku, w którym zginęli Amy i Ed.
Możliwe że wróci w sezonie 6 ale gdy tam sie nie pojawi to raczej nie. Wgl to podobno w usnietych scenach z 1 sezonu bylo jak umarli ale nie jestem pewna.
z tego co sie orientuje On i Jego 3osobowa rodzina to postacie wymyslone na potrzeby serialu nie wystepujace w komiksie . szczerze na 95% juz go nie zobaczymy . zbyt malo wyraziste osobowosci i charaktery by liczyc na wielki come back . co innnego z Morganem ..
Dlaczego w grafice znalazłem takie zdjęcie na, którym był Morales i pisało ''not dead'', a na drugim pisało (oczywiście z fotografią Morales'a) ''the walking dead season 5'' i jeszcze ''the walking dead season 5.5''
widzialem , to fake . serio myslisz ze wroci w ost odc ? ze majac cale Stany do dyspozycji akurat trafi do Aleksandrii ?? z tego co pamietam kierowal sie na zachod nie wschod ..
wlasnie po to aby o tym mowic / spekulować . tym sposobem serial nabiera jeszcze wiekszego rozglosu :) to zdjecie Moralesa z oficjalnej strony twd z pierwszego sezonu (kazda wazniejsza postac takie miala) do tego dodany napis o powrocie . o to cala tajemnica:)
Aha, rozumiem, znaczy się, że w najbliższym czasie Morales nie dołączy do serialu (jeżeli w ogóle).
lubiles te postac ? dla mnie szczerze slaba i bez wyrazu . natychmiastowo po odlaczeniu sie w Georgi od grupy postawilem na nim krzyzyk.
Lubić to lubiłem, tylko, że wciąż zadaję sobie pytanie dlaczego nie zabito go i jego rodziny przy tej katastrofie, w której zginęli Amy i Ed.
jak wyzej . po to aby fani (my) mogli dyskutowac . ''a co z tym moralesem''... w tym serialu wbrew pozorom wszystko jest zaplanowane . gigantyczne zmiany w kwestii komiksu rowniez (plus nowe postacie). dla mnie morles byl takim amerykanskim latynosem(meksyk , kuba , portoryko - nie bylo wyjasnione) z nadwaga. ani z niego fighter ani przywodca ani negocjator , jedynie wielki plus za ochrone rodziny (jednak odlaczenie sie od grupy to idiotyzm). nie zawracam sobie Nim glowy juz mysle przyszlosciowo .. np kto zagra negana albo jak zrobia utrate oka Carla . Pozdro :)