PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 176969
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Pamiętacie Joe'a i tą jego grupkę? Jeżeli szli by do tego Terminus'a to... zrównali by go z ziemią czy
Terminus by ich złapał i zabił? Ja sądzę że Ci bandyci (Joe) by przejęli go siłą i udało by im się.
A Wy jak myślicie?

Dodałem tę dyskusję tak z nudów...

KNZIF

Za wiele się o nich nie dowiedzieliśmy, nie wiadomo nawet jak wyglądało chwytanie przybyłych według procedury. Obstawiam, że mogliby ponieść straty ale rozwaliliby grupę Joego.

ocenił(a) serial na 6
KNZIF

Gdyby doszli do Terminusa to by ich spróbowali kanibale. A tak to tylko Rick wie jak Joe smakuje. Egoista się nie podzielił.

ocenił(a) serial na 10
KNZIF

Tak przy okazji spytam, kto to był ten Joe? Bo kojarzę go ale nie mogę sobie przypomnieć skąd.

ocenił(a) serial na 6
bigbaldhead

Bandyta ścigający Ricka i Daryl trochę z nim był.

ocenił(a) serial na 4
KNZIF

Oczywiście, że zostaliby przerobieni na kotlety. Terminusów było więcej, mieli większą siłę ognia i sprawdzone procedury radzenia sobie z przybyszami. A że Rickom się udało? Cóż, takie rzeczy udają się tylko im :) Nikt inny nie ma takiej kombinacji farta i combat-skillów ;)

Dwight_

I nadejścia hordy ;D

Valdoraptor23

Nie wiem, czemu ludzie nie dostrzegają pomocy hordy. (spoiler z komiksu)Siedzibę Zbawicieli też tak rozwalono(/spoiler).

Evangarden

Gdyby nie horda, to Carol mogłaby co najwyżej ściągnąć uwagę Terminusa w pobliże eksplozji i spróbować przekraść się do środka, ale tak naprawdę ona się nawet nie spotkała z Rickiem, tylko umożliwiła im ucieczkę w zamieszaniu, więc marne szanse na ratunek bez udziału zombie.

Valdoraptor23

No właśnie. A na forum można jedynie przeczytać, że Carol "cudownym sposobem" wywołała eksplozję (trafienie w chmurę gazu to chyba nie jest - o ironio - "rocket science", jak to mówią Amerykanie) i "wszystko przewidziała". A ona tylko pozwoliła hordzie, którą wraz z Tyreesem widziała już wcześniej (dostrzegła też, że podąża ona w stronę Terminusa), sobie pomóc.