PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177008
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead
Rafikson

Proste że żyje, a wszyscy już lamentują. ;]

John__88

Reżyser wymyslil tak tą scene aby wszyscy mysleli ze on deaad , ale ja jestem nudny i mysle ze zyje haaah :D

ocenił(a) serial na 6
Rafikson

Pewne elementy odcinka sugerują jednak jego śmierć: zegarek Hershella, zwrócenie się do Ricka per "Dumbass"... Ale kto wie... Pewnie dowiemy się dopiero za 2 tygodnie co z Glennem, bo kolejny odcinek z tego co widziałam będzie poświęcony Morganowi.

gosia84_2

a własnie nie rozumialem tego " Dumbass " moze mi ktos wyjasnic czy cos w poprzednich odcinkach bądz sezonach pominałem ?

ocenił(a) serial na 7
Rafikson

Pierwszy sezon scena,gdy Rick jest w czołgu ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 3
Rafikson

Zważ jeszcze na pewne cus :> przypomnij sobie jak rick wola przez krotkofalowke glenna, tonina itp. Scena przed atakiempierwszego wilka na Ricka. Ktos sie odzywa, ale wilk przeszkadza i niewiadomo kto to jest. Deryl odpada bo potem zgłasza sie wołając rick. Michonne nie ma , a reszta jest dead. Wniosek? To glenn :)

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Na to nie zwróciłam uwagi, muszę zobaczyć ten fragment ponownie

ocenił(a) serial na 9
mateuszz27

to było połączenie do Daryla, przecież widać po reakcji , usłyszał strzały i wywoływał Ricka.

ocenił(a) serial na 1
Rafikson

Sprawdzałem na Wikipedii i Glen żyje. Ma się dobrze.

ocenił(a) serial na 6
Rafikson

Jakoś nie daje mi spokoju kwestia Glenna. Obejrzałam ponownie jego "śmierć". Przyjrzałam się ubraniom Glenna i Nicholasa. Wychodzi na to, że zombie rozrywają kurtkę Nicholasa. Poza tym, jak się przyjrzeć końcowej scenie z lotu ptaka, to głowa Glenna przesuwa się jakby pod śmietnik.
Obawiam się, że twórcy zafundują nam Glennowy cliffhanger, który wyjaśni się w kolejnym mid-seasonie. W następnyjm odcinku będzie Daryl (z promo sezonu 6 wynika, że złapią go Wilki), w 7 odcinku obstawiam, że ktoś zginie, bo pojawiło się zbyt wiele nowych postaci.

Znając jednak życie, Glenn jakoś to przeżyje.

gosia84_2

ostatni odcinek upewnił mnie ze glenn na 100 pro żyje , jak Maggie ropaczala , ze jest w ciazy , ze nie ma zdjecia Glenna , wiec loozik :D

ocenił(a) serial na 3
gosia84_2

Złapią go The survios :)

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Nie wiem czy przypadkiem ich roli nie przejmą Wilki

ocenił(a) serial na 3
gosia84_2

Nie ma mowy.. The spoiling dead juz udowodnił ze ten co celuje do daryla to dwight! Ci z samochów szukają dwighta ktory ukradł 2 zony negana ! Te kolesie sie pomylili i wzięli daryla za dwighta i chcieli go zabić. Tak czy sie dwight wróci do negana a ten wypali mu twarz Zelazkiem . To the suviors :)

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

Nie znam komiksu także nie wiem za bardzo o czym piszesz.