PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}

The Walking Dead

2010 - 2022
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177077
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jeżeli dojdzie do spotkania grupy Ricka z grupą Gubernatora to po czyjej stronie stanie Deryl? Swojego brata czy poniekąd przyjaciela Ricka? Co sądzicie na ten temat?

ocenił(a) serial na 7
RastaaaMan

Rick to nowy brat Daryla, o starym i prawdziwszym na pewno nie zapomni, ale uważam, że postąpi słusznie i jakoś to rozwiąże. Kto wie, może nie będzie musiał wybierać.

RastaaaMan

Nie żebym był wścibski czy coś ale piszę sie Daryl a czyta/wymawia sie Deryl :)

Raczej wątpie aby Daryl przeszedł na stronę Gubernatora i jego bandy, Rick jest dla niego nowym najbliższym przyjacielem, dużo razem przeszli i wiedzą że mogą na sobie polegać i żaden z nich sie stanąłby przeciw sobie nawet z przymusu. Także napewno nie zapomni o swoich bracie, będzie miał coś w rodzaju wyrzutów sumienia za akcje z 1 sezonu a Merl będzie chciał tymi wyrzutami sumienia złamać Daryla aby wyciągnać więcej informacji na temat grupy Ricka i ich obecnej sytuacji i sądzę też że będzie stracie dwóch "wielkich braci" z którego jeden z nich nie wyjdzie o własnych siłach.. (Osobiście obstawiam że Daryl skopie mu tyłek ^^)

ocenił(a) serial na 7
MrArther

Co do zemsty Merle'a to nie byłbym tego taki pewien. Mam wrażenie, że gość nadal kocha swojego brata i dba o niego nie mówiąc wiele Gubernatorowi, co więcej mówiąc mu, że nie żyje.

ocenił(a) serial na 10
RastaaaMan

Daryl kocha brata chociaż nie był on ideałem...jednak uważam,że po takim czasie stanie po stronie swojej grupie,tym bardziej,że przez ten okres bez Merla bardzo się zmienił....nie jest już takim samotnikiem xd

ocenił(a) serial na 6
Kinomaniaczka_tvd

Poza tym Merl sam stwierdził, że jego brat był tym "miększym" przez co podejrzewam, że Daryl pomimo tego będzie miał zgryz czy wybrać rodzinę, czy nową rodzinę, będzie miał orzech do zgryzienia, pomimo to akcje z gubernatorem uświadomią mu, że Merl jest sk****m a nie bratem. Mam nadzieję, że tak będzie. ;D

ocenił(a) serial na 10
czesiol

Ja teżxd
Daryl zasługuję na rodzinę,a nie na kogoś kto traktuje go jak "szmatę"xd

ocenił(a) serial na 6
Kinomaniaczka_tvd

Czy Ty potrafisz napisać jedno zdanie bez "xd"?

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Czepiasz się xd

ocenił(a) serial na 10
BeeBee61

dzięki za wsparcie:)

ocenił(a) serial na 5
Kinomaniaczka_tvd

To nie było wspracie, tylko nabijanie się z Ciebie :)

ocenił(a) serial na 10
BeeBee61

Można i tak....

ocenił(a) serial na 6
BeeBee61

Hehe jaka szczerość

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

potrafię,ale nie chcę xd

ocenił(a) serial na 4
RastaaaMan

Dlaczego ludzie potrafią pisać Shane, a nie Szejn? Skoro można walić Deryl?

Odnosząc się do tematu. Dużo zależy od pierwszego spotkania braci. Jeśli wejdą na ostro, to prędzej będzie instynktownie bronił grupy, bo się z nimi mocno zżył. Jeśli będzie spokojne, ale wielkie spotkanie, to podejrzewam, że będzie wielka radość, pojednanie, wzruszenia, a później to się może posypać i Daryl stanie przed trudną decyzją. Muszę nadrobić comic cony i te inne, i zobaczyć co tam Norman gada na ten temat.

ocenił(a) serial na 9
Badly

Na siłę szukasz powodu żeby mnie skrytykować co ?Skoro tak to nie wypowiadaj się w tym temacie.

ocenił(a) serial na 6
RastaaaMan

Fanki Darylka są przewrażliwione na jego punkcie

ocenił(a) serial na 4
Tortuga033

Przepraszam bardzo, ale o co ci chodzi w tym momencie? Tutaj chodzi o prostą pisownię. Jak widzę Herschel zamiast Hershel to mnie też z miejsca coś strzela. Zupełnie jak Meggie zamiast Maggie. Jak o kimś piszą to niech piszą poprawnie.

ocenił(a) serial na 4
RastaaaMan

Nie na siłę. Na siłę bym cię krytykowała, gdybym cię nie lubiła, a nie mam takich powodów dodam, iż napisałam to ogólnie, a nie stricte do ciebie. To po pierwsze. Po drugie wypowiedziałam się na temat.