PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 176999
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Noo dobra to po kolei co zauwazylem ciekawego:
- w 5x12 pokazali przez moment jak ta blondynka fryzjerka ma na rece tatuaz z sowa
- pozniej rick wpadl w jej "rzezbe", ktora przedstawiala sowe
- w 5x13 podczas pogoni daryla za koniem, jego towarzysz wpadl na truchlo barana z bardzo okazalymi rogami (czyzby jakies okultystyczne rytualy?)
Daryl jest rozpracowywany przez tego samego kolesia tzn ma za zadanie zblizyc go z miastem co mu sie udaje i daryl nie chce wziac broni od Carol
- scena imprezy w ktorej w jednej tylko sekundzie blondynka z mezem pokazuja rece na ktorych jest "A", pozniej mlody przybija taka pieczatke rickowi, ale nie udalo mi sie jej zobaczyc na rekach innych ludzi, tak jakby to bylo tajne
- wieszanie na lancuchu szwendacza
- litera W na czole szwendacza

sowa jest symbolem illuminati co moze wskazywac na to, ze moze tam odchodzic jakis kult, czczenie diabla

jak wychwyciliscie wiecej to piszcie

ocenił(a) serial na 6
NightDevil

xD

Ja pamiętam tylko Morgana pod postacią znaku drogowego.

ocenił(a) serial na 9
NightDevil

- no i oczywiscie mury zbudowane do wewnatrz... wtf?

NightDevil

tej litery A czasem już w tym sezonie gdzieś nie było? coś kojarzę ze widziałem na budynku w okolicy kościoła (chyba szkoła) , nie chce mi się sprawdzać

ocenił(a) serial na 3
Ged24

A- wagony kanibali :D a co do tablicy tak, ulica aleksandri nazywa sie morgan wtf :D to oznacza sekelkcje w bohaterach i nowy bohater :D

NightDevil

Enid czyta komiks pod tytułem Wolf Fights- czyli mamy rozwiązanie gdzie panna się wymyka w wolnym czasie :)

ocenił(a) serial na 10
NightDevil

Prezydent Pieseu wychwycił to:

OKOŃ