PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 176999
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Co sądzicie o Abrahamie? Jakie są plusy aktora który go gra a jakie minusy ? Jeśli wam się nie
podoba to jaki aktor był by lepszy do tej roli ?

7milanus77

Za wiele jeszcze ten aktor nie mógł pokazać, więc ciężko mi go oceniać ale podczas lektury komiksu pomyślałem, że mógłby go zagrać Stephen Lang (zły z Avatara).

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Za drogi dla AMC.

Einshaew

No, występ w Terra Nova mu zapewnił taki prestiż :D ;P

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Już wiem, zapłacimy mu Twoją pensją, Panie Ministreu! To naprawdę świetny pomysł, uszanowanko za poświęcenie, wow!

Einshaew

A co Ty myślisz o tym aktorze? (Doczytałem do 100 numeru tj. Spotkanie z Neganem we własnej osobie)

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Gościu był dobry w Avatarze ale jeszcze lepiej zagrał w jakiejś innej produkcji... coś a'la Gangster Sqad, ale dokładnego tytułu nie pamiętam :)

O komiksie nie gadajmy na forum, nie spojlerujmy, budujmy drogi, WOW! By żyło się lepiej! MNIE!!!!!!!

Einshaew

A tym co gra Abrahama?

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Mnie tam gościu pasuje :) Dużo osób go jedzie, że jest nie jest napakowany jak PKS do Lichenia, ale gość na moje oko pasuje mi do tej roli :) Ciekawe, czy jego losy potoczą się tak samo, jak komiksowego pierwowzoru :)

Einshaew

Jeśli byłby tak fajną postacią jak w komiksie to byłoby nieźle. Wpasował się w niszę dużego siłacza, którą wcześniej zajmował kto inny.

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Nie wstydź się Panie Ministreu! Powiedz to głośno - SRERL!!! Niech nasze uszy wypełni szloch i lament gawiedzi!!:) SRERL NIE ŻYJE!!!!! :)

Einshaew

Miałem na myśli komiks i scenę z kataną przed więzieniem. A Merl to się za wiele też nie nagrał.

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Raptem jeden sezon :D

Einshaew

I to tylko w tle w sumie. Ciekawe co by było, gdyby z nimi poszedł wtedy a nie został przykuty.

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Nie mam pojęcia, ale słyszałem że Herszel dałby sobie głowę uciąć za to, by poznać taką historię ;)