PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177028
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead
ocenił(a) serial na 7
nikike

serio, chcesz to wiedzieć ?

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 8
nikike

Czym popadnie

ocenił(a) serial na 9
nikike

Może wcale?

ocenił(a) serial na 7
yyy_

Ble. To pewnie dlatego Carl jeszcze nie znalazł sobie chłopaka.

nikike

Ręką?

ocenił(a) serial na 8
nikike

Przeciez robią wypady po artykuly zywnosciowe i potrzebne np leki pewnie papier tez biorą. A jak nie mają to świeże liscie czy tez stare gazety idealnie sie do tego nadaja. mogą tez robic jak chińczycy i zawsze się myć. To najbardziej higieniczna i prosta metoda:)

ocenił(a) serial na 6
dzikudzina

Stare gazety! To jest to! Pewnie Wyborczą :)

ocenił(a) serial na 8
Izukar

napewno:P i każdą inną też

dzikudzina

no nie wiem czy zawsze mieliby możliwość umycia się, a wody do picia to oni raczej nie marnują w tym celu :P

ocenił(a) serial na 8
AlexaM

właśnie pisząc to zastanawiałam się nad dostępem do wody. Myślę jednak, że do wody dostęp zawsze jakiś jest, a lepiej dbać o higienę niż leczyć infekcje bez dostępu do lekarza. ja bym się przynajmniej starała w ten sposób postępować.

ocenił(a) serial na 9
nikike

kobiety nie sraj*a, to oni pewnie tez nie
btw, swiezak jestes, jesli nigdy nie uzyles w tym celu lisci ;)

ocenił(a) serial na 7
nikike

Ale macie temat :)) Mnie bardziej zastanawia czy oni myja zeby a jesli tak to jak czesto no i kiedy Maggie caluje Glenna to czy bardzo mu smierdzi z buzi?

ocenił(a) serial na 5
bob_Lazar

Na pewno bardzo mu śmierdzi, ale czy to ma jakieś znaczenie? Tej parce najwyraźniej to nie przeszkadza, a inni raczej się nie całują.
Homo sapiens istnieje od jakiś 150 000 lat, a mydło i pasta do zębów od kiedy?

ocenił(a) serial na 7
acidity

Ma znaczenie i to zasadnicze :) Dokad nie wynaleziono mydla, pasty do zebow, perfum itp i dokad regularna kapiel na stala sie standardem, ludzie nie mieli pojecia ze mozna nie smierdziec. W Sredniowieczu to nawet nie wypadalo pachniec haha ..

użytkownik usunięty
nikike

Ludzie dawniej podcierali się liśćmi, dziś też jak widzisz niejeden to robi. Znowu na pustyni podcierano się kamieniami, zapewne dziś dalej to robią pustynni nomadzi.

ocenił(a) serial na 9
nikike

Wirus powoduje, że się nie sra.

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 8
Halvard

To dość prawdopodobne, ponieważ w pierwszym odcinku, kiedy Rick zwleka się z łóżka ma pod sobą śnieżnobiałe prześcieradło i co najmniej kilkudniowy zarost.

ocenił(a) serial na 5
nikike

Ludzie przez dziesiątki tysięcy lat radzili sobie bez srajtaśmy. I skąd tak chorobliwe zainteresowanie higieną po wydaleniu ekskrementów?

ocenił(a) serial na 10
nikike

Twoim zapytaniem :)

nikike

Mnie bardziej ciekawi jak brak higieny wpływa na ich seks. Np. czy Glenn nie brzydzi się robić swojej żonce minetę, gdy ona taka w tych partiach, khem, nie całkiem czysta i pachnąca : P

ocenił(a) serial na 7
BOB_76

Serio myślisz że redneczka z południa w ogóle by pozwoliła sobie coś takiego robić?

nikike

Jak będziesz z tym żyć, przecież nigdy nie otrzymasz odpowiedzi

ocenił(a) serial na 7
nikike

Ty tak na serio ???? czy jesteś jedną z tych trollowanych pi$d co nie maja co robić przed PC????
kogo to obchodzi czy oni sie podcierają i czym??? zapytaj się czy mają chusteczki k0rwa do smarkania jeszcze!!!!!!!!!
k0rwa boje się jak to będzie jak za 20 lat trolle ewoluują w tym k0rwa internecie!!!!!!!! mysle że mogli by nakręcić film na ten temat.