Info potwierdzone w jednym z wywiadów od producenta.
Sam aktor powiedział że znudziła mu się rola w TWD.
Nie ma i nie będzie żadnego dowodu, ani linka do takich informacji. Kiedyś czytałem wywiad z Reedusem i mówił w nim, że mają tak kontrakty podpisane, że jakby ktoś z ekipy się czymś wygadał to płaci ogromną karę.
NIE KARMIĆ TROLLA!!!
I z Glennem, założę się, że każda z tych trzech osób zginie, aby ratować najbliższe im osoby(Rick-Carl,Glenn-Maggie,Daryl-Beth lub Carol,albo obie) bo jakaś inna grupka ich złapała czy coś i kazała im dokonać wyboru...
Chyba nie zdążyłam się przyzwyczaić, że jesteś ułomny. Dzięki za przypomnienie!
Co z tego, że Glenn tak umarł w komiksie?
To ze umrze i w serialu ? Jeśli myślisz inaczej chłopaku to sie zdziwisz. Nie poto wprowadzili tare lezbe. Bedzie sie dymić z Maggi podczas gdy glen juz bedzie na tamtym świecie.
Dobra ułomniaku. Wszyscy dobrze wiemy, że twoje spoilery to tylko pobożne życzenia i jakieś przewidzenia. Można stworzyć tak samo ogromną listę twoich głupot jak i różnic w śmierci bohaterów w serialu a w komiksie.
http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/discussion/4x16...juz+ wiadome+%3A%29+BIG+Spoilers+!!,2417023 a to pamiętasz jak się zbłaźniłeś, lamusie?
Wszystko w komiksie od momentu zabicia kanibali było słabe dla mnie, więc mam nadzieję, że teraz serial oderwię się od komiksu i pójdzie we własnym kierunku, co już zaczynają robić i co bardzo mi się podoba, bo Negan i Alexandria to wielkie gówno ;) I jeśli tak się potoczą wydarzenia to ja skończę z TWD :> bo już nawet z ciekawości nie będę oglądał