Zacznijmy od tego - The Office PL, to kretyński tytuł! Kolejna rzecz to wiadomo Office UK>Office US>Office PL. Mimo wszystko nie jest tak źle jak myślałem, że będzie. Pierwsze 3 odcinki były najsłabsze, ale z każdym kolejnym coraz lepiej. Obsada to moim zdaniem największy problem. Część aktorów świetnie odnalazła się w roli i robi to dobrze, ale reszta już tak sobie. Pan Piotr Polak robi co może, ale jednak to do mnie nie trafia, a to jest jednak najważniejsza postać. Moim zdaniem powinni znaleźć do tej roli kogoś o większym potencjale. Gdybam tylko, ale taki Tomasz Kot byłby kapitalnym kandydatem. Adam Woronowicz i Mikołaj Matczak, moim zdaniem ratują ten serial. Kornelia Strzelecka, Marcin Pępuś i Adam Bobik też dobrze odnajdują się w swojej roli. Reszta wypada gorzej. Próba przeniesienia części gagów z amerykańskiej wersji moim zdaniem nie udała się i wypada bardzo źle. Własne pomysły autorów są wyraźnie ciekawsze i moim zdaniem w taką stronę powinni iść. Zauważyłem też sporo niewykorzystanych sytuacji do wykreowania śmiesznych sytuacji, a taki Adam Bobik powinien mieć więcej roli. Widzę w nim pewien potencjał.