Niedowierzałem. Żeby scena wyglądała realistycznie trzeba było dać jakiegoś chudego chłopaka a nie dobrze zbudowanego faceta który bez problemu by się uwolnił z jej uścisku nogami albo ją podniósł i rzucił o ziemię.
założyć można, że skoro hamowali ciosy, to i uścisk był słabszy. To oczywiście sarkazm, bo scena jak napisałeś, niemożliwa
Koleś którego pokonała ewidentnie siedział i trzymał się za rękę z bólu. To raczej nie było udawane.
Bo może zaczęła mu łamac tą rękę XD. Sama pozycja w jakiej on się znalazl i ona drobiazgowo coraz bardziej przekręcała mu rękę no przykro mi lecz każdego by bylało i tak chamował pieści. Jeśli się już znajdziesz w takiej pozycji to już nie dasz rady się uwolnić bo cała kontrolę już miała Ellie więc się poddał
Zgadza się scena niepotrzebna. W momencie jak leżała na ziemi i obejmowała go nogami a on ją trzymał wystarczyłoby, żeby ją podniósł i rzucił nią o ziemie, ale jak sam Jessy powiedział, nie chcieli mieć problemów z Jeolem więc dali jej fory. Nie ma takiej sytuacji, w której kobieta 160 cm i masie ok 55 kg była w stanie wygrać z mężczyzną na oko 185-190 i ponad 100 kg wagi, choćby nie wiem jakie techniki walki znała.
Dali fory ta i nie chcieli mieć problemów z Joelem co nie zmienia ze sama pozycja w jakiej byli to dla niego już było z automatu źle. Nie wystarczy zwyczajnie podnieść ręki bo w jaka stronę podniesiesz w dodatku gdy 55kg dziewczyna rwie z całej siły gdzie nie pozwala tobie w żadna stronę przekręcić się. To jest sposób sztuk walk jaki jest wykonywany i scena potrzeba bo pokazuje do jakiej skali Ellie nauczyła się chociaż walczyć w jakiś sposób zamiast później pokazywać ze zna sztuki walki których nigdy nie widzieliśmy.