Gdzie można obejrzeć ew. pobrać serial z lektorem? Jest w ogóle z lektorem?
z napisami jest na tv-serie-sonline czy chomi kuj ale z lektorem się nie spotkałam
jedyny otwarty z tym serialem to waldi131
Ten od którego ja mam jest zahasłowany ale może udostępni hasło nazwa to hbo99
Taka fotka jest u tego który wstawia i ja biorę, więc napisałam. W górnym rogu filmu nie ma loga stacji niestety. U żadnego co wstawiają nie ma.
No właśnie wiem :( A chciałam uzupełnić na filmwebie polskie premiery, ale jak nie wiem gdzie puszczają, to się nie da :(
A po co ci lektor ? Moim zdaniem przekaz filmu w języku angielskim z lektorem polskim, to jakieś 60% całości, z napisami, to jakieś 85-100 %, zależy jak dobrze znasz angielski, i oczywiście od napisów. Ale prawda jest taka, że polski lektor, bardzo często, zabija i zagłusza sens wypowiedzi, a napisy, przynajmniej nie zagłuszają. I można się angielskiego uczyć przy okazji. Nie oszukujmy się napisy i tłumaczenia są robione przez ludzi takich jak my, którzy chcą się uczyć języka, nie zawsze znają specjalistyczne sformułowania, nawet po polsku. A co do serialu, to już w połowie 8 odcinka miałam nadzieję, że Finn się poświęci i uratuje cały obóz, niestety, od początku 2 sezonu przypadła mu rola "niby ofiary". Szkoda, że nie potrafił być mężczyzną w tym trójkącie..... Żal mi go, ale ostatnio nawalał na każdym froncie... Nie musiał zabijać ziemianina w schronie ani dzieci ......
Owszem masz racje co do lektora jednak z drugiej strony czytając napisy nie widzę znacznej części tego co powinienem ponieważ się skupiam na czytaniu ;)
Możesz obejrzeć na kinoman.pl z napisami bo tego serialu z lektorem nie ma :)
Ja również, ale jeżeli napisy miałyby odstraszać kogoś od tego serialu(a wiem że są tacy ludzie) to warto wiedzieć że jest alternatywa ;)
Na terrarium tv tez można oglądać w dniu premiery wszystkie seriale i filmy z napisami pl za darmo :p
? Co chwilę dostaje powiadomienia, że jest nowy odcinek chociaż jestem ciągle na 4 sezonie :P