PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76725
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

gdzie obejrzeć?

ocenił(a) serial na 9

Gdzie można obejrzeć ew. pobrać serial z lektorem? Jest w ogóle z lektorem?

ocenił(a) serial na 10
KaczorS93

z napisami jest na tv-serie-sonline czy chomi kuj ale z lektorem się nie spotkałam

Kasia0618

Jest już 8 odcinków z lektorem na Chomi kuj - własnie tu zajrzałam by zobaczyć czy warto je pobrać

ocenił(a) serial na 9
gezabela

Możesz podesłać link ew. nazwe chomi ka? ;)

KaczorS93

jedyny otwarty z tym serialem to waldi131

Ten od którego ja mam jest zahasłowany ale może udostępni hasło nazwa to hbo99

gezabela

Jest z lektorem i reszta z napisami, chomik: Karo.Z

Karo_Z

cały czas się dodają, ja mam już 8 z lektorem

gezabela

Ja bym chciała wiedzieć, na jakim programie w Polsce jest to emitowane :(

Karo_Z

The CW Network TV

gezabela

W Polsce?

Karo_Z

Taka fotka jest u tego który wstawia i ja biorę, więc napisałam. W górnym rogu filmu nie ma loga stacji niestety. U żadnego co wstawiają nie ma.

gezabela

No właśnie wiem :( A chciałam uzupełnić na filmwebie polskie premiery, ale jak nie wiem gdzie puszczają, to się nie da :(

Karo_Z

TVN Player, dział T-Mobile

ocenił(a) serial na 9
gezabela

dziękować :)

ocenił(a) serial na 8
KaczorS93

alekino. tv

KaczorS93

A po co ci lektor ? Moim zdaniem przekaz filmu w języku angielskim z lektorem polskim, to jakieś 60% całości, z napisami, to jakieś 85-100 %, zależy jak dobrze znasz angielski, i oczywiście od napisów. Ale prawda jest taka, że polski lektor, bardzo często, zabija i zagłusza sens wypowiedzi, a napisy, przynajmniej nie zagłuszają. I można się angielskiego uczyć przy okazji. Nie oszukujmy się napisy i tłumaczenia są robione przez ludzi takich jak my, którzy chcą się uczyć języka, nie zawsze znają specjalistyczne sformułowania, nawet po polsku. A co do serialu, to już w połowie 8 odcinka miałam nadzieję, że Finn się poświęci i uratuje cały obóz, niestety, od początku 2 sezonu przypadła mu rola "niby ofiary". Szkoda, że nie potrafił być mężczyzną w tym trójkącie..... Żal mi go, ale ostatnio nawalał na każdym froncie... Nie musiał zabijać ziemianina w schronie ani dzieci ......

ocenił(a) serial na 9
grabeczek

Owszem masz racje co do lektora jednak z drugiej strony czytając napisy nie widzę znacznej części tego co powinienem ponieważ się skupiam na czytaniu ;)

ocenił(a) serial na 10
KaczorS93

Możesz obejrzeć na kinoman.pl z napisami bo tego serialu z lektorem nie ma :)

Vikikkii

pierwsze 8 odcinków krąży po sieci z lektorkiem :D

ocenił(a) serial na 10
mateuszm1995

I tak bardziej polecam napisy :)

Vikikkii

Ja również, ale jeżeli napisy miałyby odstraszać kogoś od tego serialu(a wiem że są tacy ludzie) to warto wiedzieć że jest alternatywa ;)

ocenił(a) serial na 10
mateuszm1995

dokładnie :)

użytkownik usunięty
KaczorS93

polecam obejrzeć serial The 100 na filmowo co
:)

ocenił(a) serial na 6

Przecież jest na Netflixie. Co tydzień nowy odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Daroo_3

Na terrarium tv tez można oglądać w dniu premiery wszystkie seriale i filmy z napisami pl za darmo :p

ocenił(a) serial na 6
Micha_S

Ale to nielegalne. Nie mówiąc już o szacunku do twórców.

ocenił(a) serial na 6
Daroo_3

no właśnie na netflixie są mocno w tyle z tłumaczeniem

ocenił(a) serial na 6
omg123

? Co chwilę dostaje powiadomienia, że jest nowy odcinek chociaż jestem ciągle na 4 sezonie :P

ocenił(a) serial na 8
KaczorS93

filiser.tv :)