PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689083}

The 100

2014 - 2020
7,5 77 tys. ocen
7,5 10 1 76726
7,5 4 krytyków
The 100
powrót do forum serialu The 100

Kane i Abby dwie postacie które podjeły tyle złych decyzji a nadal żyją i podejmują kolejne szkoda gadać tyle planów tyle opcji taktyk wszystko się zmieniało jak w kalejdoskopie aż tu nagle przewidalna dosyć akcja pani szpieg zdradziła swoich a kane to samo bo musiał swoją ukochaną uratować co tam że wymordował nawet niewinnych ludzi którzy byli zmuszeni do walki swoich kumpli hehe abby jest więcej warta tak samo clark się zachowuje myśle że jedynie tutaj madi dobrze myśli i gdyby nie clark to inaczej by się to potoczyło.

ocenił(a) serial na 8
cadrona09

dokładnie mnie też to już zaczyna denerwować, jedynie trzeźwo myląca to jest Madi, Indra, Echo Belamy i ich paczka Murfy, emori itp.
O ile Raven lubie to serio miłosne igraszki z pilocikiem, ehhhhh
A Clarke, Octavia,Kane, mamuska, bezmyślne Zombie-Woncrew którzy nie mogą ujażmić i postawić się Bloodreinie i totalnie pozbawiony logicznego myślenia i zapatrzony w siebie i Octavie, Miller którego w poprzednich sezonach lubiałem.
Według mnie najgorszy z sezonów, bez ładu, denerwujacy i przewidywalny.
Octavia która w ostatnim odcinku odzyska rozum odda Woncrew Madi, rozdupcą wszystkich po to by pewnie na sam koniec z nieba spadł zaginiony tajemniczy Eligiusz III 6-8 miesięcy czekania i sezon 6 pewnie będzie w podobnym stylu robiony co 5
Brakuje mi tych pierwszych 3 sezonów

ocenił(a) serial na 7
cadrona09

Clarke nikt nie przebije. Ja jej zycze smierci od 3ciego sezonu a ta dalej sie trzyma jakoś ehh