PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 171 tys. ocen
8,0 10 1 171408
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

oglądam właśnie pierwszy sezon, czy Sheldon i Penny będą razem w późniejszych odcinkach?

ocenił(a) serial na 10
matylda2350

Sheldon i Penny razem!? Skąd ten pomysł? Penny musiałaby chyba upaść na głowę... W sumie to oboje musieliby upaść na głowę ;P Czyli nie, nie będą :D

ocenił(a) serial na 7
matylda2350

Penny bedzie z kim innym, latwo sie domyslic z kim i nie bedzie to howard

matylda2350

Jeżeli masz nadzieję na ich związek, to musisz uzbroić się w cierpliwość. Na przestrzeni sześciu sezonów będą się na przemian schodzić i rozstawać, ale w najnowszych odcinkach są już parą na stałe.

dansty

Co ja piszę.
Źle odczytałem pytanie.

ocenił(a) serial na 10
matylda2350

hahah też uwielbiam Penny i Sheldona razem :D niestety taka kombinacja pozostaje tylko w sferze wyobraźni ;)

matylda2350

Też tak myślałam przy pierwszych sezonach:D

ocenił(a) serial na 10
Oskajg

może jeszcze twórcy nas czymś zaskoczą. to dopiero byłby zwrot akcji!

matylda2350

NO CO TY?! nie!
ja też zaczęłam dopiero to oglądać, ale od razu rzuciło mi się w oczy para Penny - Leonard, przecież Penny nie cierpi Sheldona, a on ją! tzn. nie cierpi, po prostu niezbyt się lubią

The_Indygo

no jakoś w ostatnim odcinku mówiła o sheldonie inaczej...

eowine

w ostatnim odcinku, napisałam, że zaczęłam!
czyli jestem na 14 odcinku sezonu 1 :>

The_Indygo

A ja mówię o 6x21

eowine

ahh. ok, tylko proszę o wyrozumiałość, jak już wcześniej wspomniałam dopiero co zaczęłam to oglądać

The_Indygo

W 3 sezonie Shelodon i Penny genialnie się uzupełniali. Choc niby sie nie lubili

ocenił(a) serial na 10
The_Indygo

Tu nawet nie chodzi o to czy się lubią czy nie ( a jak sama wkrótce zobaczysz - zostają przyjaciółmi ). Tylko o to, że charakter tych postaci wyklucza jakiekolwiek głębsze, wzajemne relacje. Sheldon'a odrzuca najmniejszy kontakt fizyczny, nie czuje też potrzeby bycia z drugą osobą. Penny wprost przeciwnie. Zresztą m.in. dzięki tej różnicy poglądów, sceny z ich udziałem zawsze są zabawne ( przynajmniej dla mnie ). Także związek tej dwójki, to chyba tylko w alternatywnej rzeczywistości ;D

matylda2350

Jak zaczynałam to oglądać tez tak myślałam. Bo w 3 sezonie super się uzupełniali. Teraz jest nudni każdy jest z tym kto do niego pasuje.

eowine

A ja to bym chciała, zeby tak sie potoczyla akcja, ze oni będą razem. Śmiesznie by było:P

Oskajg

Tez bym wolała by Lenard został z Amy, która polubił a Sheldon z Penny.

ocenił(a) serial na 10
matylda2350

W sumie serial łamie bariery. Jednak zakończenie serialu związkiem Sheldona i Penny byłby bardzo zaskakujący
https://www.facebook.com/pages/Teoria-Wielkiego-Podyrywu/633005700059614 Zapraszam do polubienia i lajkowania :)