oglądam właśnie pierwszy sezon, czy Sheldon i Penny będą razem w późniejszych odcinkach?
Sheldon i Penny razem!? Skąd ten pomysł? Penny musiałaby chyba upaść na głowę... W sumie to oboje musieliby upaść na głowę ;P Czyli nie, nie będą :D
Jeżeli masz nadzieję na ich związek, to musisz uzbroić się w cierpliwość. Na przestrzeni sześciu sezonów będą się na przemian schodzić i rozstawać, ale w najnowszych odcinkach są już parą na stałe.
hahah też uwielbiam Penny i Sheldona razem :D niestety taka kombinacja pozostaje tylko w sferze wyobraźni ;)
NO CO TY?! nie!
ja też zaczęłam dopiero to oglądać, ale od razu rzuciło mi się w oczy para Penny - Leonard, przecież Penny nie cierpi Sheldona, a on ją! tzn. nie cierpi, po prostu niezbyt się lubią
Tu nawet nie chodzi o to czy się lubią czy nie ( a jak sama wkrótce zobaczysz - zostają przyjaciółmi ). Tylko o to, że charakter tych postaci wyklucza jakiekolwiek głębsze, wzajemne relacje. Sheldon'a odrzuca najmniejszy kontakt fizyczny, nie czuje też potrzeby bycia z drugą osobą. Penny wprost przeciwnie. Zresztą m.in. dzięki tej różnicy poglądów, sceny z ich udziałem zawsze są zabawne ( przynajmniej dla mnie ). Także związek tej dwójki, to chyba tylko w alternatywnej rzeczywistości ;D
Jak zaczynałam to oglądać tez tak myślałam. Bo w 3 sezonie super się uzupełniali. Teraz jest nudni każdy jest z tym kto do niego pasuje.