PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Czy jest ktos kto moze mi powiedziec jakie stacje i kiedy emitowaly juz ten serial(chodzi mi rzecz jasna o polskie stacje)...

ocenił(a) serial na 10
norbuss93

teraz emituje TVP 1 o godzinie 13.15 w poniedziałek wtorek środe Szkołe Złamanych Serc sezon 6.

paulinka1975172621975

Tak ale chodzi mi o czas przeszły.
Kiedyś....
Chce wiedziec o lata 90. i poczatek 2000-2004

ocenił(a) serial na 8
paulinka1975172621975

TVP1 emituje od 152 odcinka sezon 5 :)

ocenił(a) serial na 10
norbuss93

hmm.. pamiętam że o godzinie 10.30 (chyba 30) raczej TVP na wakacjach. ale to nie dokładne informacje.. nie jest to pewne.

ocenił(a) serial na 10
paulinka1975172621975

Od 2005 emituje TVP, kiedys w soboty o 10.45, a w 2007 w sob i niedz. o 10. Niewykluczone, że w tygodniu też. w 2007 na wakacjach był 3 i 4 sezon- najlepsze, a w 2008 4 i 5 sezon. Teraz 5 i 6

ocenił(a) serial na 10
norbuss93

4 5 6 sezon jest najlepszy niestety niedostepny ;(

ocenił(a) serial na 10
paulinka1975172621975

Nie, nie najlepsze są od 1 do 4 szonu. Po 130 odc HBH dla mnie nie istnieje. I wielu ma taką opinie, cóż takiego w tych ostatnich sezonach? Brak paczki przyjaciół, interesujących watków lub wyrażnego charakteru w dyrektorce? To jest takie super?! Cieńka imitacja poprzednich serii...

ocenił(a) serial na 10
norbuss93

jakto? a draz. anita. ???? ryan???? sarah??? nikki? kurt?? nie dlugo dojdzie toddy i 'jen - czy cos takiego' tylko nie wiadomo czy tvp pozwoli nam ich ogladac ;( czy bedzie emitowal ;(

ocenił(a) serial na 10
paulinka1975172621975

Owszem w 4 sezonie najlepsi byli Draz, Anita, Ryan, Les Mai itp., ale co takiego w Kurcie, Sarze, Nikki? A Todd i Jen występowali w pojedynczych odcinkach. Ekipa poprzednich sezonów obrazowała doskonałość lat 90, a teraz HBH robi się na siłę nowoczesne.... Ktoś kto po kilka razy oglądał stare sezony czyli np.ja , wiem co jest lepsze- bez porównania z 5 i 6 sezonem...

ocenił(a) serial na 8
norbuss93

W latach 2001/2002 serial emitowała stacja TVN, a po przemianie RTL7 na TVN7 w 2002 roku, również ta stacja emitowała HBH (oglądałem tam niestety tylko ostatni - sezon 6). Odnoszę też wrażenie, że TVN podzielił te odcinki na krótsze (przynajmniej wątki jakby dłużej się ciągnęły). No ale może to subiektywne odczucie wynikające z tego, że to było już dawno temu.

Tym nie mniej miło się wspomina oglądanie ostatniego, 210 odcinka z polskim lektorem w polskiej stacji TV. Ciekawe kiedy zobaczę ponownie ten odcinek, tym razem na TVP. ;)

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

A czy mógłbyś streścić ostatni 210 odcinek. Wiem, że Drazic oświadczył się Anicie, ale poza tym nie wiem jak poszczególne wątki zostały zamknięte. Proszę, podziel się wiedzą...

ocenił(a) serial na 8
katott

Przykro mi ale nie pamiętam żadnych konkretów, jednak to było 7 lat temu. :P

ocenił(a) serial na 8
sbsssj

Aha, jeszcze coś.

Tak na dobrą sprawę to najlepiej pamiętam odcinek 186, bo był to pierwszy jaki w ogóle obejrzałem. Wówczas to ekipa odbierała wyniki matur. I co ciekawe był to chyba jedyny raz w serialu kiedy na samym końcu streszczono pokrótce, niczym w filmie dokumentalnym, dalsze losy poszczególnych bohaterów (oczywiście tych co opuścili Hartley - Ryana, Kurta, itp). Przynajmniej ja nigdy w późniejszych odcinkach (ani w tych wcześniejszych oglądanych już na TVP) się z niczym takim nie spotkałem. :)

ocenił(a) serial na 10
norbuss93

tak smutno że to już koniec :( w szkole już ich nie ma. tylko 210 odcinków i styka. ale moze to nawet i lepiej w koncu to nie jakas moda na sukces :|

ocenił(a) serial na 10
norbuss93

a może pamiętasz co z Drazem i Anitą?? Czy nie za bardzo??

ocenił(a) serial na 8
paulinka1975172621975

Ostatni wątek z nimi będzie dotyczył kradziony części samochodowych.

Z tego co pamiętam Draz pracował w warsztacie motoryzacyjnym (był to interes który odziedziczył on po zmarłym ojcu), ale nie było to zbyt dochodowe zajęcie, ponieważ nie poświęcał mu 100% czasu (rozważał nawet opuszczenie szkoły).
I jednego razu otrzymał od pewnego gościa dochodowe zlecenie, dzięki któremu miał otrzymać bardzo dużo pieniędzy co pozwoliło by mu na rozwój interesu. Chodziło o to że ten koleś dostarczał Drazowi auta, a on miał w nich montować jakieś części. Po pewnym czasie okazało się że Drazic został wrobiony, a auta które kazano mu przerabiać posiadały kradzione elementy (albo całe samochody były kradzione, coś w ten deseń :P). No i przybyła do niego policja, na czele z Todd'em (który swego czasu kręcił z Anitą, ale ta ostatecznie nie związała się z nim).

Draz uniósł się honorem, nie chciał wyjawić prawdy o całej sprawie, uznał że Todd się na nim mści za Anitę i ogólnie dopiero po pewnym czasie Anita przemówiła mu do rozsądku. W końcu Drazic powiedział jak było na prawdę(w między czasie jeszcze chyba odwiedził go tamten gość co go wrobił i mu groził, co tylko skłoniło Bogdana do zeznań).

No i po tych wszystkich przeżyciach Drazic i Anita ostatecznie postanowili że będą razem, a ostatnia scena (będąca jednocześnie ostatnią w całym serialu), która jest uwiecznieniem tego wszystkiego znajduje się na YT. :)

Akurat wątki Drazic/Anita z końcówki 6 sezonu dosyć dobrze pamiętam, głównie z powodu aktora grającego Todda, (Dominic Purcell) który był dosyć charakterystyczny jak na HBH (w sensie że takim jakby wyjęty z innego serialu). :)

ocenił(a) serial na 8
sbsssj

Aha, ta afera z częściami to jest też zawarta w 210 odcinku, więc powyższy post jest częściową odpowiedzią na prośbę katott. :)

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

Bardzo dziękuję za tak wyczerpujące odpowiedzi, bo jestes chyba pierwszą osobą, która zna 6 sezon. A co do 186 odcinka to czy pamiętasz te krótkie filmiki dokumentalne o Ryanie i Kurcie- co się z nimi stało po odejściu z hbh, jak to zostało przedstawoine. Będę bardzo wdzięczna za info...:)

ocenił(a) serial na 8
norbuss93

Tzn. to nie tyle były filmiki co po prostu wzmianki o nich (nie pamiętam dokładnie jak to było przedstawione, po prostu lektor gadał co tam dalej z nimi było, być może wówczas na ekranie pojawiało się także zbliżenie poszczególnego bohatera).

I tutaj niestety niewiele pamiętam ze szczegółów, jedynie Kurta jako-tako: rozpoczął on bodajże studia na Wielkiej Rafie Koralowej (Great Barrier Reef - największa na świecie, znajduje się właśnie w Australii w Queensland) dotyczące życia na morzu (generalnie związane z jego zainteresowaniami, które znamy chociażby z odcinków z TVP ;) ).

ocenił(a) serial na 8
sbsssj

Jeszcze odnośnie 6 sezonu (kurcze, dlaczego cały czas piszę po 2 posty :DDD)to aktualizuję go co jakiś czas na wikipedii (zająłem się całą 6-sezonową obsadą więc jak ktoś jest zainteresowany to może zajrzeć). Aczkolwiek nie wiem czy nie przesunę Dennisa do 5 sezonu, bo odcinek 170 zalicza się chyba jeszcze do niego.

Ja sam mimo że oglądałem 6 sezon nie pamiętam niektórych postaci, a niektórych nie kojarzę mimo że powinienem (np. do dzisiaj nie mogę przypomnieć sobie D'espo, którego musiałem widzieć w odcinkach z TVN, a jednak oglądając go na TVP w ogóle sobie tego nie skojarzyłem).

A ostatnio widziałem taką czołówkę (mniemam że jedną z ostatnich) którą otwierał Marco (tak jak teraz Drazic), a w której występowały takie postaci jak np. Hammo (z wyglądu trochę trącił Boltonem), którego do dzisiaj nie kojarzę. :O

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

Marco otwierał czołówkę?! Drazic występował do końca więc ciekawe dlaczego on nie otwierał...
Widziałam na Wikipedii obsadę 6 sezonu i większość postaci pojawiło się dopiero po 186 odcinku. Mam jeszcze jedno pytanko.... dlaczego Anita rzuciła Drazica dla Toda i jak udało im się znowu pogodzić i być razem... widziałam na YT pewne fragmenty odcinka gdzie Anita tłumaczy Drazicowi, że nie chce z nim być. Niby go kochała, a jak natrafiła się okazja to poleciała w ramiona gliny... Powiesz co wiesz? Proszę...

ocenił(a) serial na 8
katott

No właśnie też się zdziwiłem że otwiera, szczerze mówiąc tego nie pamiętam, bo kiedyś nie zwracałem takiej uwagi na czołówkę (ale wyglądała bardzo realistycznie w stylu 6-sezonowej, miała już taką zmienioną grafikę na ciemną).

Todd był policjantem-łącznikiem, spotykał się z uczniami szkoły. Wzbudzał podziw wśród dziewcząt, a Drazic jak to Drazic był do niego uprzedzony (utożsamiał policjanta ze złem wcielonym, poza tym bodajże wcześniej Todd przyłapał Draza na kradzieży torebki czy czymś podobnym, ale zdecydował się nie wyciągać z tego żadnych konsekwencji, przez co Bogdan czuł się jeszcze bardziej upokorzony i odczuwał do Todda niechęć). Chyba jeszcze coś się w między czasie działo, ale nie do końca kojarzę. Później Todd postanowił organizować lekcje samoobrony, którymi zainteresowanie wyraziła tylko Anita (wtedy już zafascynowana Toddem, ponieważ wydawał on się jej bardziej dojrzały i nie taki nieodpowiedzialny jak Drazic). I właśnie te zajęcia z samoobrony były punktem zwrotnym w związku Draza i Anity (dziewczyna i Todd zaczęli się na nich stopniowo do siebie zbliżać). Anita zaczęła się źle czuć z Drazem, Bogdan też to wyczuwał. Kiedy wreszcie zdała sobie sprawę co czuje do Todda początkowo starała się wyprzeć to uczucie (chyba przestała uczęszczać na te lekcje z nim), a później postanowiła odwiedzić go na posterunku policyjnym, czy czymś podobnym (właściwie spotkali się za jego murami)i wyznali tam sobie miłość, całując się.

Potem ich związek nabrał rozpędu, z oczywistych powodów Todd zrezygnował z pracy policjanta w szkole. No i wówczas Drazic widząc co się dzieje postanowił zawalczyć o Anitę na swój drazowy sposób. :P

ocenił(a) serial na 8
sbsssj

Resztę napiszę potem, bo muszę iść. :P

za krótki bleblebageasgsay

ocenił(a) serial na 10
norbuss93

Dzięki serdecznie dużo się dowiedziałam. TVP będzie puszczał odcinki do 181 na tych wakacjach więc zawsze będę wiedziała co działo się potem. Niby w internecie np. na youtube są odcinki ale nies tety bez polskiego lektora. a wiec nic sie nie dowiem. jeszcze raz dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
norbuss93

sbsssj widzę, że interesowałeś się HBH nagrywałeś może odcinki??

ocenił(a) serial na 10
norbuss93

nagrał ktoś może 165 ODCINEK, TZN URYWKI TAM GDZIE DRAZIC I ANITA USMIECHALI SIE DO SIEBIE PRZY KURCIE? albo ma ktos moze link do tego odcinka? ogladnela bym go nawet bez polskiego lektora. z gory dzieki

ocenił(a) serial na 10
paulinka1975172621975

sbsssj powiedz jak Drazic o nią walczył.... i czemu zerwała z Todem

ocenił(a) serial na 8
katott

Ciąg dalszy:

Drazic zanim jeszcze nie wiedział że Anita spotyka się z Toddem starał się odbudować wzajemnie relacje ze swoją dziewczyną (np. proponował żeby zamieszkała z nim w magazynie). Ostatecznie Anita odmawia Drazicowi i twierdzi że ich związek nie ma przyszłości. Draz dziwi się dlaczego i zaczyna się domyślać, że między nimi może być ktoś jeszcze. Któregoś razu idzie za Anitą i widzi jak ta spotyka się z Toddem. I wtedy zaczyna wszystko rozumieć, początkowo chce się zemścić na policjancie (np. spotyka się z nim na jakimś parkingu, wygraża mu i niszczy wycieraczkę w jego aucie :P). Draz stara się przekonać Anitę że Todd tylko ją wykorzystuje. Poza tym nie może zapanować nad emocjami - demoluje klasę w szkole (pomaga tu dopiero interwencja dyrektora Carsona i wezwanie policji wśród której oczywiście pojawia się Todd :P). Później Draz odbywa z Carsonem ogólną rozmowę o uczuciach i miłości i trochę się uspokaja. Ale następny cios spada na niego kiedy odwiedza go Anita (początkowo Drazic myśli że może chce ona do niego wrócić) i oświadcza mu że to definitywny koniec ich związku. Bogdan jest wstrząśnięty, a Anita bodajże wyjeżdża z Toddem.

Później zdołowany Drazic musi sprzątać tą klasę w której narobił burdelu, cały czas stara się go wspierać dyrektor, ale nie udaje mu się porozumieć z Drazicem. Bogdan przejawia jakieś dziwne, agresywne zachowania, ale ostatecznie zdaje sobie sprawę że Anita już do niego nie wróci.

Draza stara się rozweselić Thania (wówczas mieszkała z nim w magazynie,)która przybywa do domu z prosiaczkiem. Okazuje się to strzałem w dziesiątkę i mimo że Draz tego nie okazuje, zwierzak bardzo mu się podoba (nawet później występuje z nim w czołówce xP).

Następnie na kilka dobrych odcinków ten wątek jest zamknięty (zastępują go jakieś inne pomniejsze).

Po kilku(nastu?) odcinkach umiera ojciec Draza, zbiega się to w czasie z powrotem do miasta Anity. Dziewczyna chce pomóc swojemu byłemu uporać się z tą stratą, ale on nie chce jej znać. Po pewny czasie jednak wybacza Anicie, a sytuacja nabiera dodatkowego kolorytu kiedy Draz dowiaduje się że Anita zerwała z Toddem (z tego co pamiętam nie pokazywali żadnych szczegółów dotyczących jak do tego doszło). Dziewczyna oświadcza jednak Drazowi, że w chwili obecnej nie może on liczyć na nic więcej jak na przyjaźń.

W miarę upływu czasu oboje się do siebie zbliżają (jest to cały czas powiązane z wątkiem śmierci Dragana, ojca Draza - Bogdan zastanawia się co zrobić z prochami rodzica, ostatecznie postanawia rozrzucić je w oceanie). Sielanka nie trwa jednak długo (i tutaj nie pamiętam z jakich przyczyn) bo Anita musi znowu opuścić na jakiś czas Hartley, ale zapewnia Draza że to tylko czasowe rozstanie. On to akceptuje.

Ciąg dalszy później. xP

ocenił(a) serial na 8
sbsssj

oczywiście w pierwszym zdaniu miało być "zanim wiedział", a nie "zanim nie wiedział" :DDD

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

Sbsssj, słyszałam gdzieś, że Anita podejrzewała ciążę z Draziciem( ale to chyba przed jej watkiem z Todem). Czy to prawda? Pamiętasz to? Jest na YT taki filmik gdzie Draz jej cos daje, nie wiem co, ale ona płacze i mu coś tłumaczy, a póżniej się całują. Podobno był to fałszywy alarm dotyczący ciaży...

ocenił(a) serial na 8
katott

Nic mi na ten temat nie wiadomo. Ciążę natomiast będzie podejrzewać Sarah i wcale nie będzie to fałszywy alarm. ;)

Odcinki tego dotyczące pojawią się jeszcze w te wakacje. :)

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

o Sarze wiem, ale miałeś kontynuował historie Drazica i Anity....:)

ocenił(a) serial na 8
katott

Drazic jak już pisałem dziedziczy interes motoryzacyjny po ojcu, jednak jak się okazuje są to tylko dodatkowe kłopoty. Już na wstępie odwiedza go facet (ten sam o którym wspomniałem przy okazji kradzionych części) który oświadcza że ojciec Draza był mu winien dużą kwotę pieniędzy. Gość zaczął szantażować Drazica, o wszystkim dowiaduje się Anita która ostatecznie postanawia pozostać w Hartley i wspomóc Bogdana w trudnym okresie. Draz zaczyna ciężko pracować, imponuje Anicie która dostrzega że Bogdan stał się bardziej dojrzały i odpowiedzialny.

Pewnego razu w warsztacie Draz odnajduje bezdomny chłopiec (jest wkurzony tym faktem :P), a jego losami interesuje się Anita. Okazuje się że włóczęga uciekł z domu bo nie mógł dogadać się z ojcem - je cokolwiek i śpi gdziekolwiek może znaleźć schronienie. Anita jest pełna współczucia dla losów dziecka, natomiast Drazic nie ma zamiaru pozwolić aby jego warsztat był schroniskiem dla bezdomnych. Dziewczyna jest wstrząśnięta takim postępowaniem Draza. Pogoniony bezdomny później mści się na Bogdanie wybijając kamieniem okno w jego warsztacie i dochodzi do wielkiego pościgu. :P Ale ostatecznie Drazic opanowuje nerwy i zamiast sprawić manto chłopcu zachęca go do uporządkowania spraw z ojcem (dzięki czemu zyskuje jeszcze więcej w oczach Anity).

Później następuje wiele pomniejszych wątków z Drazem i Anitą.

No i końcówka to to co napisałem w poście o kradzionych częściach - rachunki w warsztacie Draza się gromadzą, decyduje się on że jedyny sposób na zrobienie biznesu to rzucenie szkoły i całkowite poświęcenie się pracy. Potem otrzymuje ofertę z wymianą części, i dalej jak leci w którymś z poprzednich postów.

Czyli jak widać to całe zejście Anity i Draza po akcji z Toddem było bardzo spokojne i stopniowe, właściwie na dobre odbyło się dopiero w ostatnim odcinku.

:P

ocenił(a) serial na 8
sbsssj

Aha, zapomniałem napisać:

Nie nagrywałem odcinków. :(

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

A czy w ostatnim odcinku gdy Drazic oświadczył się Anicie, ostatnią sceną byli oni w odjeżdzającym samochodzie czy było wspomniane jeszcze o ich dalszym życiu, ewentualnie ślubie?

ocenił(a) serial na 10
katott

Co do tej 6-sezonowej czołówki to ją widziałam. Jest bardziej nowoczesna, bowiem litery sa białe na czarnym tle( odwrotnosć obecej czołówki)i się rozsuwają... Ponadto Drazic karmi butelką tego prosiaczka, o którym wspomniano i nie ma już Ryana, po DRazie jest od razu Anita, która zawsze była gdzies w środku. Reasumując, HBH stało się bardziej nowoczesne, ale nie wiem czy to dobrze.... Ja uwielbiałam czołówkę 4 sezonu, gdzie zaczynała się tak: Drazic wyskakiwał ze szkoły na rolkach i pokazane było jego nazwisko, ma obok on na pierwszej lekcji( odc.99) gdzie cos krzyczy. Miał wtedy krótkie włosy, a nie tak jak póżniej... No cóż... Draz stawał się poważny i ja wolałam go jednak jako rozrabiakę, który wciaż kłócił się Ryanem, Lesem i Mel. Najlepsze czasy HBH były w latach 1994-1997. Dochodzą mnie głosy o genialności 5 i 6 sezonu, a tak na prawde były o wiele gorsze i w końcu doprowadziły do upadku legendy... W Hartley Heighs nie było paczki, która razem by wariowała, jezdziła po miescie, rozmawiała, tak jak w poprzednich seriach...A Drazic to legenda, niestety dla mnie tylko w 4 sezonie. Po co mu były te długie włosy?! Jak miał ścięte na jeża biło od niego energią. Dlaczego hbh podupadło? Bo nastapił kres lat 90...

ocenił(a) serial na 8
katott

Z samochodem była ostatnia scena (w tle słychać nawet motyw muzyczny z czołówki bądź coś podobnego). Nic nie wspomniano o tym co dalej(ewenementem jest właśnie odcinek 186).

No dokładnie ta czołówka z Drazem karmiącym prosiaczka jest bardzo nowoczesna i ją dosyć dobrze pamiętam. Natomiast na YT widziałem jeszcze nowszą gdzie na początku grupa uczniów biegnie w stronę szkoły przez tą bramę wejściową a potem od razu wyskakuje na początku Marco. :O

A ja nie pamiętam w ogóle takiej czołówki (nie ma w niej Draza i Anity, ze znanych obecnie postaci tylko D'espo i być może Dennis, ale tego nie pamiętam).

ocenił(a) serial na 8
sbsssj

A ta czołówka 4 sezonu z krzyczącym Drazicem też jest moją ulubioną. :D

Poza tym lubię jeszcze z 3 sezonu jak na początku Bolton na rolkach zjeżdża, a potem Matta pokazują.

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

Tak te dwie czołówki sa genialne! W trzecim sezonie na końcu czołówki Bolton przeskakuje Danielle i Allie i to było super. Tak samo ten" krzyczący" Drazic- super ujęcie. Pózniej Ryan, Katherina I Charlie, który serwował piłke siatkową. Też fajne ujecie. A i jeszcze przed Ronnie jest Draz, który rzuca piłkę do kosza, a pozniej pokazane są tylko rece graczy... I końcówa... geniusz, kop piłką do brami i skoki kogos na boisku, gdzie wokół stoi pełno osób. Czy wiesz kto to skacze?Drazic? Chyba nie... az tak atletyczny chyba nie jest...

ocenił(a) serial na 8
norbuss93

Z tego co pamiętam to chyba był ktoś anonimowy, tzn. nikt z głównych bohaterów a jakiś uczeń.

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

4 sezon wogóle najlepszy. Świetnie, że wprowadzili Lesa, Drazica, Ryana, Anite, Hilary, Mai, Mel. Ożywili nowy sezon po odejściu starej paczki. Mogli by ten sezon wydac na DVD z polskim lektorem, bo samo wspominanie doprowadza do szału...

ocenił(a) serial na 10
katott

Sbsssj, możesz dac link na czołówkę 6 sezonu z Marco... bo jej nie widziałem... a na na YT czołowki 3 i 4 sezonu, bo tylko 1 sezonu widziałam. Jeśli znasz i do nich link to go dodaj. Byłabym wdzięczna...

ocenił(a) serial na 8
norbuss93

Widziałem ją w zeszłe wakacje. Ostatnio próbowałem znowu znaleźć ale nigdzie nie było (tak samo zniknęły video muzyczne z Toddem/Anitą i trailer 6 sezonu - wszystko pokasowali :/).

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

Ale szkoda! Kurcze, zero szacunku dla legendy!

ocenił(a) serial na 8
katott

Na http://www.heartbreak-high.com/ można było zobaczyć czołówkę do każdego poszczególnego odcinka, być może tam by się ona znalazła. Ale aby móc przeglądać filmiki na stronie trzeba być zalogowanym. A ja co prawda mam tam konto, ale już od dłuższego czasu nie mogę się zalogować bo na stronie nie widzę panelu do logowania! :O

Zawsze był z prawej strony a teraz nie ma. Nie wiem dlaczego. :(

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

A jak tam założyć konto? Pomożesz i powiesz jak tam to zrobic...

ocenił(a) serial na 8
norbuss93

Właśnie teraz nie mam pojęcia bo zniknął panel który służył do logowania i rejestracji. :(

Albo mam coś nie tak z przeglądarką, ale normalnie powinien pojawić się po prawej stronie.

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

Nie nie ma... oby można było sie zarejestrować

ocenił(a) serial na 8
katott

Napisałem w tej sprawie na ich forum, może coś odpowiedzą. :D

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

Dzieki za pomoc. Musze się zalogować żeby te czołówki zobaczyc:)))