PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60042
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Czy wiadomo kiedy serial się skończy? Czy sezon 7 będzie ostatnim? Pytam bo chciałbym mieć pojęcie kiedy mniej
więcej ukarze się kompletna seria na DVD/Blu-Ray. PROSZĘ BEZ SPOJLERÓW ODNOŚNIE FABUŁY, OGLĄDAŁEM
TYLKO DO 4 SEZONU.

ocenił(a) serial na 8
spychu1920

oficjalnie Kurt Sutter potwierdził że sezon 7 bedzie ostanim ( niestety). z tego co wiem to, w wersji polskiej na DVD nie predko się ukarze. zazdroszcze ci tych emocji z odkrywania akcji w dalszych sezonach.pozdro

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Dzięki za info. Wiesz ja zwykle poluję na jakąś edycję ze wszystkimi sezonami na blu raya. Nawet nie czekam na polonizację, Breaking Bad też mam po angielsku :)

ocenił(a) serial na 8
spychu1920

aaa, no wydanie DVD to prawdziwy skarb fana :) może też się skuszę:) zawsze to oryginały, a nie ściągnięte na dysku. ja jeszcze bym kupiła sobie Justified ;p

ocenił(a) serial na 8
bzyczek881126

Polecam sprawdzenie cen na amazonie. Co prawda zapłacisz nieco więcej za przesyłkę ale ostatecznie i tak wyjdziesz taniej niż na allegro. Ja na Beaking Bad zaoszczędziłem ponad 100 zł ;)

ocenił(a) serial na 8
spychu1920

to super. 100zł do przodu nieżle, przyda się na winyla do kolekcji. dzieki za radę