PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10046230}

Sygnał

Das Signal
2024
6,0 2,7 tys. ocen
6,0 10 1 2686
Sygnał
powrót do forum serialu Sygnał

Dopiero zaczynam i pierwsze 15 minut nie spowodowało wyłączenia serialu z wściekłości a to już coś. generalnie niezbyt dobra gra aktorska i niezbyt przemyślane wątki-na przykład z odpalaniem spadochronów- i oczywiste zagrywki fabularne takie jak dziecko które jest częściowo niepełnosprawne-a będzie pewnie genialne-Scott Card-ten od Gry Endera-zrobił to mistrzowsko -w Sygnał to wtórne i prymitywne.Scena z przebudzeniem ze śnienia daje nadzieję na stopniowe wprowadzanie w klimat tajemnicy tak więc na razie pięć plus jeden za science fiction bo to jest zawsze zaleta. Fantastyka jest wszystkim nurt główny jest niczym.

adam_avallach

Mam nieodparte wrażenie, że gros filmu zostało wygenerowane cyfrowo, więc gra aktorska ma tu bardzo drugorzędne znaczenie.

Radek_von_Baryl

Film cieniutki jak zupa szczawiowa bez jajka i śmietany.

adam_avallach

Pewnie nie będzie nowych odcinków? Wiadomo coś? Aż szkoda mi włączać ostatni odcinek, delektuje się

angelwings44

Nieważne obejrzałam do końca, super..

angelwings44

A do czego te kolejne odcinki?

ocenił(a) serial na 7
adam_avallach

Ocenianie serialu, którego się nie widziało, a tylko się go zaczęło oglądać jest w moim odczuciu nieporozumieniem. Ocena zostaje zaliczona, zmienia średnią produkcji i może wprowadzać w błąd. W szczególności jeśli tak zrobi spora grupa osób, które wypowiadają się na temat obrazu, przed jego finałem. Trudno mi zrozumieć sens takich recenzji.