Na Netflixie można obejrzeć całkowicie za darmo cały drugi i pierwszy sezon. I to do wyboru do koloru, jak kto woli - polski lektor lub napisy. Tylko trzeba pamiętać, by anulować konto przed końcem darmowego miesięcznego okresu próbnego, bo później będą pobierać nam pieniądze z konta. Ale jakby nie było, pierwszy miesiąc jest w zupełności darmowy. A to przecież wystarczy, by obejrzeć obydwa sezony, i to z nawiązką.
Czytałem w internecie specjalne porady prawne. Anulowanie tyczy się tylko subskrybcji. Anulowanie konta administrator Netfliksa ma prawo uznać lub nie.
Tak, anulowanie tyczy się subskrypcji, o tym piszę powyżej.
Netflix to poważna platforma cyfrowa. Nie sądzę, by stwarzała jakiekolwiek problemy. Jeżeli chce mieć klientów, to musi ich szanować. Zresztą, sprawa jest prosta. Przed upływem miesiąca anulujesz subskrypcję, i blokujesz ich na swoim koncie bankowym, tak, że nie będą mogli pobrać pieniędzy. I tyle.
Ja wcześniej miałem wykupioną subskrypcję w Amazonie ale nie spodobała mi się ich oferta i przed upływem miesiąca ją anulowałem. Do dziś nie sciągnęli mi ani grosza. Nie sądzę, by Netflix działał na innej zasadzie. W końcu jak wspomniałem, to poważna i poważana platforma cyfrowa. Podobnie jak Amazon. Zresztą, przed upływem miesiąca, o ile subskrypcji nie przedłużę, sam napiszę jak to wygląda i czy miałem problemy z jej anulowaniem.
Ja poprzez paypala aktywowałem subskrypcję w Netflixie, a w paypalu jest prosta opcja anulowania konkretnej, wybranej subskrypcji, i tym samym uniemożliwienia pobrania kolejnych sum pieniędzy.
Serial jest dostępny w sieci zarówno pierwszy jak i drugi sezon,więc akurat mi Netflix nie jest potrzebny.
Faktycznie. Ale fili.tv już nie istnieje. Na zalukaj jest przeciążenie serwerów. Na ekinomaniaku i cda-hd serial jest, w odbrej jakości. Dzięki.
Na zalukaj zawsze wieczorami przeciążenia,ogólnie na tych wszystkich stronach o tej porze filmy ładują się bardzo wolno.
polecam "filmy.to" oglądam tam i filmy i seriale, stranger thins oczywiście też jest
U mnie nie działa. Strona została zablokowana. Wyskakuje mi taki komunikat:
DUE TO RECEIVED MPAA (Motion Picture Association of America)
NOTICE OF COPYRIGHT INFRINGEMENT, THE SCOPE OF SERVICES
OF OUR WEBSITE HAS BEEN PERMANENTLY LIMITED TO THE
EXTENT THAT FULLY COMPLIES WITH INTERNATIONAL LAW.