PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750359}
8,3 312 tys. ocen
8,3 10 1 312314
7,4 76 krytyków
Stranger Things
powrót do forum serialu Stranger Things

Will i Nastka

ocenił(a) serial na 10

Miałem wrażenie ,że Will zakochał się w Nastce .
Podczas podróży do „Niny” ,kiedy
tłumaczył Mikowi ,że jest potrzebny jedynastce i ,że bardzo go kocha ,odwrócił się do szyby i zaczął płakać ,tak jakby rozrywały go zwiazane z tym emocje .
Także w innych sytuacjach ,gdzie występowali we troje , kiedy dochodzi do jakiegoś okazania uczuć miedzy Mikiem a 11 , Will zachowuje się jakby czuł się niekomfortowo .
Długo zastanawiałem się o co chodzi .
Miałem wrażenie ,ze podczas kiedy był z Nastka z dala od reszty ,zakochał się w niej i teraz jest rozdarty miedzy tym ,że chce być dobrym przyjacielem ,a jednoczenie jest zakochany w jego dziewczynie .

Dopiero po przeczytaniu jednego z tematów , gdzie została poruszona kwestia tego ,że Will może być gejem , wziąłem pod uwagę ,że być może jest zazdrosny o Mika ,nie o Nastke ,co też miało by sens .
Pamietam też rozmowę Mike z Willem na temat tego ,że ten drugi nie lubi dziewczyn ,co też już było poruszane na tym forum ,aczkolwiek ja potraktowałem to jako rozmowę odnośnie tego ,że Will jeszcze nie dojrzał , nie tycząca się tego ,że jest gejem .

Piotr_Piotr_30

Bez urazy, ale nie rozumiem ludzi, którzy tak myślą. Ile scen on miał z Nastką, a ile z Mikem? To dla niego namalował obraz i to jest ewidentne.

Piotr_Piotr_30

Wszystkie twoje argumenty można przedstawić twierdząc, że zakochał się w Mike'u, więc ja raczej wątpię by Will kochał Jedenastkę.

Niewiem1233

Wydaje mi się, że jednak w Mike'u. Nie wiem, czy serial tam pójdzie żeby przedstawić nieodwzajemnione zauroczenie geja w latach 80-tych, ale kto wie. Nie będzie łatwo Willowi. To były trudne czasy również w związku z epidemią Aids.