Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 1
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Shatter

49m
7,5 976  ocen
7,5 10 1 976
Stamtąd
powrót do forum s3e1

Ja proponuje twórcą żeby już skończyli ten serial na 3 sezonie i przestali ludzi robić w balona. Mamy 3 sezon a fabuła stoi w miejscu w zasadzie dodając tylko nowe niewiadome. Mam wrażenie że i reżyser sam nie wie o co biega w tym serialu.
Odcinek 1 jak zwykle o niczym, przegadane 40 minut z minimum akcji na końcu.

loot2014

A nie twórcom?

ocenił(a) serial na 6
loot2014

Twórcom* ale tak, fakt. Nie dzieje się nic ciekawego, nie dowiadujemy się nic żeby nas zbliżało do końca tego serialu, aczkolwiek, to dopiero 1 odcinek, mają jeszcze 9 odcinków po prawie 50 minut więc można dać im szansę i zobaczyć co i ile się wyjaśni i czy w ogóle 3 sezon będzie ostatnim. Daje im szansę, ale nadziei dużej nie mam.

loot2014

Marudzisz ,jak dla mnie mogą dodawać nowe wątki w nieskończoność.Lubię ich oglądać . :)

ocenił(a) serial na 6
kamaterrra

I jaki to ma sens albo zalety? Wymyślą 100 wątków i ty jako widz jak w ogóle byłbyś w stanie je zapamiętać, żeby potem je kminić albo nawet jakby ci już dali rozwiązanie 84 wątku to ty nie będziesz w ogóle wiedzieć o co chodziło i tak już. Nie lepiej zrobić kilka dobrych wątków i je zamykać pomału skoro możliwe nawet, że 3 sezon będzie ostatni? Wolisz ilość od jakości?

ocenił(a) serial na 8
Deter333

Nie rozumiem ludzi którzy by chcieli już zakończenie tego serialu ... Polecam oglądac filmi skoro niepodoba się że wątek serialu się ciągnie . Jak dla mnie dalej jest bardzo ciekawym serialem . Czy wszystko musi być wytłumaczone w sezonie 3 ? Myśle że nie . Otwarcie 100 wątków jak tu piszą i najlepiej zakończyć te 100 wątków w jednym odcinku to jest dla mnie bez sens . Jak dla mnie dalej jest jednym z najlepszych seriali . Klimat , gra aktorów , unikatowy pomysł na serial . Mam nadzieję że jeszcze kilka sezonów będe mógł obejrzeć . Niestety nie mogę się zgodzić z tymi niegatywnymi komentarzami brzmią one tak jak by się nasłuchali na temat zagubionych że tam było tysiąc watków i bezsensowne zakończenie a wiedząc że to ten sam reżyser to teraz szukają dziury w całym . Grono wybitnych expertów krytykujących ten serial śmieszni ludzie , którzy nie powini tak naprawdę nic oglądać bo idealnego serialu , filmu nie ma . Oczywiście jedynym problemem jest to że są niecierpliwi .

fabian_g_filmweb

Ale wiesz co oznacza 100 wątków? Albo ich porzucenie albo zrobienie z serialu obrzydliwego tasiemca. Zresztą widzisz jak akcja idzie do przodu. Oni siedzą w tym miasteczku, roboty nie mają za wiele i zamiast robić narady i mówić sobie wszystko to gdy ktoś chce cokolwiek komuś powiedzieć to druga osoba z reguły odpowiada, że ,,musi się wysrać i to nie temat na teraz''.

ocenił(a) serial na 6
fabian_g_filmweb

Ty jak ty tak czytasz wypowiedzi ze zrozumieniem to lepiej nie odpowiadaj na moje komentarze dobra? Napisałem, że robienie totalnego tasiemca na siłę nie ma sensu bo 100 wątków jak napisał autor tematu, że chciałby tyle ich mieć w tym serialu to bez sens totalny. Już teraz 3 sezon ledwo ruszył i się wlecze jak flaki. I nie napisałem, że serial musi być krótki i, że mają go już kończyć w 3 sezonie, tylko, że by mogli pod warunkiem, że fajnie i zgrabnie pozamykają wszystkie wątki, ale jeśli nawet będzie sezon 3 ciekawy i nie skończy serialu to niech sobie 4 sezon będzie i go obejrzę, teraz rozumiesz? Ja nie z tych co narzekają i nie będą oglądać dalej, bo jak już zacząłem to kończę. Lostów oglądałem w całości i dokładnie wiedziałem na co się piszę bo wiem że lost i ten serial to podobny zamysł, i nie narzekam aby losty były za długie, tylko źle zrealizowanie od 4 sezonu i to MOJA OPINIA a nie "naczytana w internecie", pzdr.

Deter333

Będzie sezon 4?