PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=862353}
7,7 32 tys. ocen
7,7 10 1 31574
7,4 11 krytyków
Sprzątaczka
powrót do forum serialu Sprzątaczka

Komentarze hejtujące główną bohaterkę tylko wskazują na dziadocen w jakim żyjemy.

ocenił(a) serial na 8
cynamon_2

Dokładnie, nawet gdy podejmuje głupie decyzje, to przecież jest młoda dziewczyna z bardzo pato. wzorcami.... wystarczy podstawowa znajomość psychologii, żeby rozumieć jej błędne momentami wybory i z czego wynikają, ale w tym wszystkim i tak walczy o siebie i pracuje.

cynamon_2

Zgadzam się. Zdziwiłam sie, jak wiele osób nie rozumie tematu dysfunkcji, osób współuzależnionych itd. Właśnie podstawy psychologii...

ocenił(a) serial na 9
Indra_5

Też się zgadzam. Bohaterka często nie miała czasu na zastanawianie się tygodniami co ma zrobić, musiała podejmować decyzje szybko stąd czasami źle wybierała. Moim zdaniem i tak poradziła sobie dobrze w sytuacji w jakiej się znalazła zaznaczając często, że szczęście i bezpieczeństwo córki jest dla niej najważniejsze. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który nigdy nir podjął złej decyzji w życiu.. Mnie serial bardzo poruszył.

ocenił(a) serial na 8
MlodaM_31

Mnie także porusza. Bohaterka nie miała w ogóle na kim się oprzeć, rodzice zwłaszcza matka do niczego. Są też sytuacje gdy żadne wyjscie nie jest dobre. A siedzieć przy kompie z kawusią i klepać cyniczne komentarze to żaden wyczyn.