PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710594}

Sposób na morderstwo

How to Get Away with Murder
2014 - 2020
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 50306
7,4 16 krytyków
Sposób na morderstwo
powrót do forum serialu Sposób na morderstwo
ink1313

Za mało się działo, ale ogólnie mi się podobało.
Wydaje mi się, że Laurel nie jest w szpitalu tylko na oddziale zamkniętym.

ocenił(a) serial na 7
ink1313

Mnie się podobały sceny w domu rodzinnym Annalise, jej wzruszająca więź z matką i trudna relacja z ojcem.
Reszta odcinka - taka sobie. Nic nowego, nic odkrywczego, poza strasznie nietwarzową fryzurą Connora ;)

Avone

Prawda? Zupełnie jak nie Connor.

benzacne

a gdzie oglądaliscie? prosze podajcie jakas strone, bo szukam od wczoraj..

kornelka822

'watch series'?

benzacne

a z polskimi napisami?

kornelka822

Chyba jeszcze tłumaczą. Możesz śledzić postępy tutaj. Dziewczyna w miarę często aktualizuje stronę.
https://www.facebook.com/HTGAWMPoland/

ocenił(a) serial na 8
kornelka822

Już jest w sieci z polskimi napisami, jak nie znajdziesz to napisz na prv

Rajwant

Nie mam wystarczającej ilości punktów, żeby do Ciebie napisać... ale nie mogę znaleźć z polskimi napisami :/

ocenił(a) serial na 8
kornelka822

a l l t u b e . p l
Pzdr

ocenił(a) serial na 7
benzacne

Osoba, która zrobiła to Jackowi musi go bardzo nie lubić xD

Avone

Może to na potrzeby fabuły, bo mamy spotkać jego rodzica (najpewniej ojca) i po to wygląda tak chłopięco.

benzacne

i niekorzystnie xD

ocenił(a) serial na 10
ink1313

Jestem ciekawa skąd LAurel wie, że to jej ojciec stoi za śmiercią Wesa i ten blef z aborcją, po co? Może się nie znam ale ukryć ciązy na pewnym etapie się zwyczajnie nie da :p
Co do odcinka, według mnie nuda do kwadratu. Na ten moment uważam, że ten sezon zapowiada się gorzej od poprzedniego

ocenił(a) serial na 7
Agata_933

Laurel tak rzadko widuje się z ojcem, że może jej się udać ukryć przed nim ciążę. Pewnie robi to w obawie o bezpieczeństwo dziecka.

Agata_933

Podobno oglądalność też była słaba. Mam nadzieję, że się jeszcze nie wypalili. Brak morderstw i seksów też jest niepokojący. :P

ink1313

Co to była za nudolandia ten odcinek... Nie mogłem się doczekać kiedy się wreszcie skończy. No więc małe podsumowanko. Podejrzewam, że w przeciągu tych poprzednich 3 miesięcy Laurel z Frankiem jakoś odkryli, że to papito stoi za śmiercią Wesa i to będą ujawniać co odcinek aż do zimowej przerwy. Zobaczymy co im z tego wyjdzie. Connor wygląda tragicznie i myślę, że to nie tylko wina fryzury ale i braku zarostu. Bonnie ubiegająca się o pracę u Denvera??? WFT? No i po za tym zaskoczył mnie widok męża Violi w tym odcinku. Ale ok xD Niech ma swoje cameo. A tak po za tym to na chwilę obecną nuda nuda nuda. Jak tak ma wyglądać cały sezon to ciężko będzie przez niego przebrnąć. Obym się mylił!

ocenił(a) serial na 8
ink1313

Wszystko fajnie ale mogli by już sobie darować ten tani dramatyzm... teraz cały sezon bd akcja dotycząc tego co się stało z dzieckiem.
W pierwszym sezonie to działało ale teraz to po prostu nudzi... może tak dla odmiany trochę prawa, jakaś ciekawa sprawa?