Nieraz mam okazję oglądać nowe odcinki Spongeboba i muszę przyznać że są straaaaasznie żałosne. Szkoda że autorzy nie mają pomysłu na serial. Te stare sezony mizdrzyły system. Wszytko to co kochałem w Spongebobie znikło. Wielka szkoda.
Twórca serialu odszedł, więc nowi autorzy wymyślili inną koncepcję na serial - pracę SpongeBoba Pod Tłustym Krabem i Planktona kradnącego przepis na Kraboburgery. Spongebob i Patryk zdziecinnieli na maksa, Sandy z wysportowanej stała się naukowcem. Kiedyś serial mogli oglądać dorośli, teraz tylko przedszkolaki. Niestety na nickelodeon leci ta druga wersja.
Leciały kiedyś pierwsze odcinki Sponge'a na TVP1, ale teraz chyba już nie ma :( Na MTV leci o 8:00, ale nie wiem czy stare. To chyba tyle, zostaje jeszcze internet :)
dziękuje ślicznie koledze ;] faktycznie lecą na mtv od 8:00 ;d
jeszcze raz dzięki ;] i pozdrawiam
Nie ma za co ;-)
Jednak z tym kolegą nie trafiłeś, gdyż reprezentuję płeć przeciwną x) Ale nie szkodzi, wiem, że po moim nicku trudno się domyślić :D
a to pokornie przepraszam koleżankę i cieszę się że nie uraziłem Cię zbyt mocno =] słaby ze mnie strzelec ;D
jeszcze raz wielkie dzięki ;]
Pozdrawiam Filmwebowiczkę ; ]
Jak ktoś byłby zainteresowany to Spangebob leci na Vivie tyle,że po niemiecku.Choć nie polecam się zrażać dubbing nawet fajnie brzmi:)