PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162302}

SpongeBob Kanciastoporty

SpongeBob SquarePants
1999 -
7,2 21 tys. ocen
7,2 10 1 20532
8,0 2 krytyków
SpongeBob Kanciastoporty
powrót do forum serialu SpongeBob Kanciastoporty

Nowa seria

ocenił(a) serial na 7

Nieraz mam okazję oglądać nowe odcinki Spongeboba i muszę przyznać że są straaaaasznie żałosne. Szkoda że autorzy nie mają pomysłu na serial. Te stare sezony mizdrzyły system. Wszytko to co kochałem w Spongebobie znikło. Wielka szkoda.

użytkownik usunięty
LxDead

Twórca serialu odszedł, więc nowi autorzy wymyślili inną koncepcję na serial - pracę SpongeBoba Pod Tłustym Krabem i Planktona kradnącego przepis na Kraboburgery. Spongebob i Patryk zdziecinnieli na maksa, Sandy z wysportowanej stała się naukowcem. Kiedyś serial mogli oglądać dorośli, teraz tylko przedszkolaki. Niestety na nickelodeon leci ta druga wersja.

ocenił(a) serial na 7

otóż to ;] nie wiesz może czy jakaś stacja puszcza stare sezony Sponga? ;d

użytkownik usunięty
LxDead

Leciały kiedyś pierwsze odcinki Sponge'a na TVP1, ale teraz chyba już nie ma :( Na MTV leci o 8:00, ale nie wiem czy stare. To chyba tyle, zostaje jeszcze internet :)

ocenił(a) serial na 7

dziękuje ślicznie koledze ;] faktycznie lecą na mtv od 8:00 ;d
jeszcze raz dzięki ;] i pozdrawiam

użytkownik usunięty
LxDead

Nie ma za co ;-)
Jednak z tym kolegą nie trafiłeś, gdyż reprezentuję płeć przeciwną x) Ale nie szkodzi, wiem, że po moim nicku trudno się domyślić :D

użytkownik usunięty
LxDead

I również pozdrawiam =)

ocenił(a) serial na 7

a to pokornie przepraszam koleżankę i cieszę się że nie uraziłem Cię zbyt mocno =] słaby ze mnie strzelec ;D
jeszcze raz wielkie dzięki ;]

Pozdrawiam Filmwebowiczkę ; ]

LxDead

Jak ktoś byłby zainteresowany to Spangebob leci na Vivie tyle,że po niemiecku.Choć nie polecam się zrażać dubbing nawet fajnie brzmi:)

Wiem już czemu Pingwiniaki przypierdzielają się do wyśmienitego serialu.Biorą wersję nową,za starą.