Czy tylko ja widzę , że to jest po prostu kilkanaście scen wyciętych z sporej części odcinków tej bajki ?
A ostatnie zdjęcie , niby martwego Skalmara zostało wykonane po prostu własnoręcznie przez autora tych sklejonych ze sobą scen .
A są tam zdjęcia jakiś dzieci? Oglądałam oryginał i widziałam jakieś dziwne zdjęcia martwych dzieci O_O Podobno ten film zrobił jakiś morderca, ale ja w to nie wierzę. Photoshop, trochę krwi, zdjęcie dziecka i już mamy zabitego dzieciaka...
To kolejna straszna historia zupełnie jak z "The Adventures Of Sonic the Hedgehog Episode 66"
Tak, istnieje taki odcinek, ale nie jest zaliczany do całej serii. Oglądałam go, jest dziwny i nieprawdziwy.
Stwierdzam, że komuś się po prostu nudziło, więc napisał creepypastę i zrobił filmik. Owszem, jest
też wersja ze zdjęciami dzieci, lecz nie ma się czego bać - jest to fotomontaż, co prawda bardzo dobrze
zrobiony, ale zawsze fotomontaż. Tak wiec kwestia tego odcinku została wyjaśniona ;)
Nie będę tu pisała że to creepypasta bo reszta mnie już wyręczyła ale nieco wspominam dobrze te czasy kiedy to ja się czytywałam w różnych tego typu historyjkach ahh co to były za czasy ale co do tematu ten filmik jest zwykłym photoshop'em nic więcej po prostu zwykły fake i tyle coś w stylu suicide mouse avi. i inne pasty z kategorii zakazanych odcinków tak więc możecie spać spokojnie dla tych co za bardzo ponosi wyobraźnia. :)