Jako ze serial animowany Spawna posiadam (3sezony po 3 odcinki), chciałbym widzieć co jest dodatkowego w tym zestawie że zajmuje ono aż 4 cd i trwa prawie 500min?????
sorry ale może to mój błąd ale nie jest przypadkiem tak że 3 sezony, każdy sezon ma po 6 odcinków? na 4 dvd są róznego rodzaju bonusy podobno making offy, wywiady itp, jutro kupuje to cudeńkoto bede wiedzial co i jak.
to daj znać, ja mam anime Spawna i 1 sezon to były 3 odcinki(napewno nie jest wybrakowany, bo fabuła jest spójna i zamyka sie fajną klamrą)- ale ja równierz mogę być w błędzie, wiec jak bedziesz miał to napisz co się znajduje na tych 4 cd
i jak tam? ostatnio zainteresowałem się trochę Spawnem i myślę, że kupiłbym tego boxa ale na allegro za 99zł jest... Nie wiem czy wydawać kasę, bo 99zł to dla mnie dość dużo =)
Na stronie producenta znalazłem coś takiego:
http://www.galapagos.com.pl/news,501,SPAWN.html
i najbardziej mnie zaintrygowało to:
"Spawn to 18 cyfrowo zremasterowanych epizodów zebranych na 4 sygnowanych przez Todda McFarlane'a płytach DVD oraz ponad 3 godziny dodatków specjalnych:
* Komentarze
* Za kulisami
* Wywiad z Toddem McFarlane"
chodzi o te 18 epizodów- jak pisałem wyżej ja posiadam tą Animkę w wersji 3 sezony po 3 odcinki, każdy odcinek ma około 25-30 min. I tutaj rodzi się moja ciekawość czy faktycznie mam tylko połowę (w co trochę wątpię, bo to co mam ładnie łączy sie w całość) czy są to wszystkie 9 epizodów jeszcze podzielone na pół.
Mam nadzieję że jak ktoś to nabędzie to rozwieje wątpliwości, a jeżeli zainteresowałeś się Spawnem i nie widziałeś tego to gorąco polecam, jeden z lepszych seriali animowanych w dziejach ;-)
Z tego co wiem to całość liczy właśnie 18 odcinków po około 30 min.Taką informację podaje też serwis imdb.
Dzisiaj zakupilem to cudo, są to 4 dvd . Oczywiscie są polskie napisy, niestety bez lektora, ale dla mnie to nie problem. Calosc z przesylka kosztowala mnie 96zl ! Dzisiaj zaczne ogladac ;D pozdrowionka dla wszystkich maniakow komiksowych - michael_84@o2.pl
jak byś mógł napisac ile jest epizodów łącznie, bo sam niewiem czy mam to kupywać czy nie. Dla mnie brak lektora to jeden wielki plus, filmy oglądam tylko z napisami
Wiesz co moge Ci to sprawdzic jak chcesz, zreszta masz na dole linka , w tym sklepie kupilem. jak masz jakies inne animacje na dvd , np. batmana lub inne animacje komiksowe to mozemy sie wymienic i nie bedziesz musial kupowac :) napisz na meila do mnie michael_84@o2.pl
http://www.dvdmania.pl/main/main.php?id=DVF&f=w23uas21i21&kat=02&gr=a&idf=12285
Z takich anime komiksowych to mam:
- Batman TAS- wszytkie odcinki,ale bez napisów zarówno polskich jak i angielskich
-X-men Evolution cały z polskimi napisami
-2 animki Hellboy'a ("Blood & Iron" i "Swords of Storm"_
- Wszykie sezony "Transformers g1" + pełnometrażowy film animowany
-2 częsci Ultimate Avengers
-Animke Devil May Cry
-Batman/Superman movie
-Batman vs Dracula
-Justice League the new Frontier.
- no i ten Spawn o którym wcześniej pisałem