PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39335
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Czy wie ktoś coś na temat soundtracka z tego sezonu? Uważam ze był najlepszy ze wszystkich
sezonów i wiele osób chciało by go posłuchać . Tak więc jeśli ktoś ma jakieś info będę wdzięczny.

ocenił(a) serial na 10
faper7

dzis jest premiera na amazon.com ale nie wiadomo kiedy ktos udostępni na necie

ocenił(a) serial na 10
faper7

Spytam się i tutaj - kto ma torrenta i korzysta z niego? Bo ja będę mógł ost ściągnąć dopiero wieczorem...

ocenił(a) serial na 10
Bartes123_2

masz na mysli program czy link do OST?? Jeśli program to mam utorrent ale jesli jest to link torrent do soundtracku to niestety nie. Sam czekam z niecierpliwością

ocenił(a) serial na 10
kiadimundi

mam plik torrenta, ale w pracy nie mogę ściągnąć.

ocenił(a) serial na 10
Bartes123_2

możesz jakoś podrzucić linka albo info o torrencie.
Na YT już jest, ale wolałbym, mieć w lepszej jakości

ocenił(a) serial na 10
korndddd

O 18 będę w domu to zapuszczę. Jak będzie towar dobrego sortu to podeślę na maila torrenta.

ocenił(a) serial na 10
faper7

Jest ok! Towar pierwszej jakości :) Dawać adresy na bartes123małpagmail.com to podeślę pik .torrent. Samego soundtracka nie podsyłam, bo 160mb zajmuje...

ocenił(a) serial na 10
Bartes123_2

Jedyny dostępny był na jakims hiszpanskim forum z torrentami gdzie musiałem się zarejestrować żeby pobrać. Jakośc 320kbps rewelka.

ocenił(a) serial na 8
faper7

właśnie słucham
po pierwsze nie mogę pojąć jakimi tumanami jesteśmy :D analizując soundtrack zauważyliśmy tylko Gannicus Crucyfied i wszyscy się zesrali z rozpaczy. A Agron Crucyfied zgrabnie połączyliśmy z Agron's Rescue i nikt nie zauważył, że to jest przez / ze Spartacus vs Crassus i siedzieliśmy zastanawiając się jak ciało Spartakusa zaginie w czasie walki :) a odpowiedź była przed oczami
Sam soundtrack przejmujący. Dużo tu smutnych melodii, a bo i taki był ten sezon. Mam już kilka swoich faworytów. I teraz zacznie się przeszukiwanie i dopasowywanie utworu do sceny, bo nie zawsze po tytułach można skojarzyć.
Dzięki muzie można dłużej zostać w klimacie serialu, także dzięki Bartes jeszcze raz.

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

U mnie leci już drugi raz w sumie. Coś przepieknego, chociaż nie jest to Zimmer, ale mu już ten styl pana LoDuca polubiliśmy przecież, nawet pokochaliśmy.
Nawiązanie do motywów z BaS (No life without you) czy do GotA są delikatne i nienachalne, ale są. Najlepszy fragment imo to Final Glory z momentu gdy Gannicus konał na tej swojej arenie. Ciary na plecach normalnie.

ocenił(a) serial na 8
Bartes123_2

A w odcinku 5, jak Kriksus jumpem wkracza między walczących powstańców i piratów wykorzystano Mercato Displays z Zemsty - jeden z moich fuqin ulubionych utworów LoDuci \m/
Teraz Wolf's Bite/Huff and Puff mi się podoba, ale , jak zwykle, nie wiem gdzie to w serialu było.

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

Anielskie chóry w połączeniu z elektronicznymi motywami, w czasie ostatniej walki Spartacusa i późniejszych rozmów- wspaniałe.
I z pogrzebu Crixosa- podobny motyw, jak ten w 'Team Batiatus'- wg mnie najlepszego utworu ze wszystkich soundtracków.

ocenił(a) serial na 8
korndddd

Crassus Army i mam wrażenie, że mi wojsko po pokoju maszeruje
epic muza!

ocenił(a) serial na 10
faper7

No jest nieźle, naprawdę.
Teraz puszczę sobie 6-godzinne prawie kombo - GotA+BoS+V+WotD i porównam :)