PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 223 tys. ocen
7,6 10 1 223309
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Mam dobrą wiadomość dla fanów D.B COOPERA,otóż zobaczymy go w 15 odcinku 4 sezonu.Gdy Michael leży na sali operacyjnej

Mathias_13cool

"Charles Westmoreland żyje. To wielkie zaskoczenie dla fanów serialu "Prison Break". Aktor odgrywający tą postać, Muse Watson, wystąpi w serialu już w epizodzie wyświetlanym 15 grudnia tego roku. Postać odgrywana przez aktora dołączy do ekipy Michaela w celu rozwikłania zagadki Scylli. Jest to zapowiedź podkręcenia napięcia w obecnie wyświetlanym w Stanach sezonie serialu.
Równocześnie do obsady serialu ma dołączyć Kathleen Quinlan, która zagra wysoko postawioną osobę w Firmie."

ocenił(a) serial na 6
Mathias_13cool

Przegięcie, będą wskrzeszać wszystkich po kolei?

ocenił(a) serial na 10
Semprini

Ciekawy motyw, a nie wiecie ludzie ile będzie odcinków 4 serii? Bo patrzyłem na różnych stronach i są różne wersje :/

Mathias_13cool

gościu ,on wraca ale w wyobraźni Scofielda przed operacją, ludzie myślcie

pawelnr01

"ludzie myslcie" - lol, a ty wrozka? Odcinka jeszcze nie bylo i nie wiadomo, czy tylko bedzie mial zwidy, czy naprawde we wlasnej osobie pojawi sie D.B. Cooper. Co z reszta wcale nie jest takie niemozliwe w tym serialu - sceny jak umiera nie bylo, patrz przyklad cudownego powrotu Sary...

Keremere

"Tymczasem serial Prison Break wita znajomą
twarz z sezonu 1 (na ekranie zobaczymy
aktora Muse Watson, który wcielał się w postać
Charles Westmoreland).

Nie wraca On całkowicie do świata żywych.
Michael nawiązuje kontakty ze swoim starym znajomym z więzienia na chwilę przed zabiegiem neurochirurgicznym."-z www.prison.org.pl
Nie nie jestem wróżką, ja umiem czytać.

pawelnr01

Ograniczony jestes, myslisz ze kazdy czyta wszystkie strony o prison breaku i ma o tym wiedziec? Ze umiesz czytac, to sie nie ma co chwalic, tego ucza juz w zerówce...

Keremere

przeczytałem to specjalnie, dopiero po tym jak ten wątek powstał panie NIEOGRANICZONY,ludzie radujmy się WESTMORELAND ZMARTWYCHWSTAŁ,mamy lek na śmierć

ocenił(a) serial na 8
pawelnr01

Chryste przecież on nie żyje ;/ ile jeszcze powrotów zza światów nas czeka??? brakuje mi jeszcze Kellerman do szczęścia ;/

ocenił(a) serial na 10
Karola

a właśnie kelermana chciałbym jeszcze zobaczyć :D przecież on nie zginął więc nie byłoby przegięcia, a dobry zawodnik był z niego ;))

ocenił(a) serial na 9
poodek

Chwyty marketingowe robią swoje... Jak tak dalej pojdzie to nagle wszyscy zamienią się w "Jezusa" i zmartwychwstaną? No nie przesadzajcie juz, zapewne to beda wspomnienia Michaela...

MegaTM

Przecież moje -WESTMORELAND ZMARTWYCHWSTAŁ-to była ironia,specjalnie to napisałem dla tych ,którzy w to wierzą .Każdy mądry wie ,że to będą zwidy.

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

Proszę nie piścię tego co ja już napisałem w głównym poście bo to bezsensu
Było wiele teorii na temat ile ma być odcinków najpierw:
-Miller mówił ,że podpisał kontrakt na czwarty i piaty sezon
-FOX zapowiedziało 22 odcinki
-producenci "Prison Break" chcieli się wycofać i skrócić do 16 odcinków (FOX powiedziało:"chcieliście cały sezon to ma cię cały sezon")
-Najnowsza wiadomość jaką słyszałem:4 sezon ma być ostatnim sezonem i mieć najwięcej odcinków 25

A tak poza tym też mam cichą nadzieje ,że Kellerman wróci ale to nie możliwe(aktor potwierdził ,że niema ochoty wracać do serialu)

Mathias_13cool

dziecko Ty nie masz co w domu robic tylko takie pierdoly wypisywac..???? trzeba bylo od razu zaznaczyc ze pielengniarka bedzie Veronika...:P

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

do kogo to było i co to miało znaczyć

Mathias_13cool

Do Ciebie kochany... i mialo wyrazac zniesmaczenie takimi bzdurami... :P cos jeszcze przetlumaczyc na polski slonce:P??:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

nie "se" tylko sobie
a poza tym nie chce cię poznać

Mathias_13cool

ja ciebie tym bardziej..... bede pisala jak bedzie mi sie podobalo...
zegnam!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

Zapisz się do kółka analfabetów

Mathias_13cool

sam to tak sprytnie wymysliles czy ktos ci pomaga?? dobra koniec tej do niczego nie prowadzacej dyskusji...

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

znudziło mi się jechanie po tobie

Mathias_13cool

a po co w ogole to bylo?? ja na poczatku chcialam delikatnie rozwiazac problem a ty na mnie od razu napadles....

znajdz sobie inna ofiare...

sweetblondi_04Ruda

''Pierwotnie planowano 13 odcinków pierwszego sezonu, lecz w związku z sukcesem jaki serial odniósł dzięki uwielbieniu nastolatek zakochanych w Scofieldzie, którego gra niejaki Wentworth Miller, oraz fanom w postaci chłopców, z których każdy chciałby teraz zostać nowym Abruzzim lub, w gorszym przypadku, nowym T-Bagiem zdecydowano się zwiększyć liczbę odcinków do 22.

Idąc za ciosem powstały jeszcze trzy sezony: drugi polega na ucieczce spoza więzienia, a trzeci – na ucieczce z więzienia (znowu!). Czwarta seria ma fabułę zbliżoną do Dragon Balla, z tym, że kompletowanie siedmiu kul zastąpiono komletowaniem sześciu dysków. Piątej serii ma nie być, ale co innego sądzi sam Wentworth Miller, który popisał kontrakt na osiem sezonów. ''

źródło: prison.org.pl

to powinno rozwiać wasze wątpliwości

rpd0

Ja chciałbym coś powiedzieć. Otóż sam jestem fanem tego serialu, znam wszystkie jego odcinki niemal na pamięć, ale teraz (czyt. 4 sezon) oglądam niestety tylko z czystej ciekawości.

Co mnie najbardziej irytuje na tym tutaj forum o PB: Jedna osoba.
Ten cały Mathias__13cool. Dziecko, jakich mało. Wg. mnie ta liczba "13" to chyba wiek dzieciaka. Broni swojego serialu, próbując nieudolnie i wręcz dziecinnie po prostu wkur*iać innych użytkowników. Tworzy 10 000 tematów, z czego 99% jest bez sensu, wyrażająca tylko Jego zdanie. I te wieczne kłótnie z sweetblondi ( możliwe, że przekręciłem nicka, więc wybaczcie).

A wracając do tematu. DB powraca tylko w myślach Michaela, co już wiemy i w sumie cieszy mnie to, iż ten wątek się pojawi. Może to odświeży lekko serial i pozwoli na refleksje.

Sorry za OffTopa, ale nie mogę już znieść tego dzieciaka...

Blancos

sorki ale dopiero co postanowilam znowu pisac na tym forum a juz mnie wyzwal jakis dzieciak od szmaty.... czy to jest fair???

a tych klotni byly tylko dwie:P ciesz sie ze nie bylo Cie tu wczesniej jak sobie fajnie gadalam z moim Boverkiem....

ocenił(a) serial na 8
Blancos

po pierwsze to ze sweetblondi_04 kłóciłem się tylko na dwóch tematach
po drugie mój nick piszę się przez jedno _
po trzecie nie widzę w tym temacie żadnych postów broniących prison break
po czwarte nie podoba ci się to zgłoś to Kaczyńskiemu,Obam'ie albo nie wchodż na to forum

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

to było oczywiście do "Blancos"

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

a na drugi raz sweetblondi_04 czytaj uważnie posty a nie wymyślaj ,że mówił em o zmartwychwstaniu Westmoreland'a

Mathias_13cool

doba moze dokladnie nie przecztalam postu... ale dalsze posty innych ludzi cos tam napominaly o zmartwychwstaniu i moze cos pokrecilam(taka juz jestem) ale to wszystko nie jest powod zeby mnie od razy wyzywac....

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

dobra trochę mnie poniosło ale przepraszam ciebie.tylko

Mathias_13cool

oooo... a dlaczego tylko mnie??? podobno innych tez rowno jechales...:P przeprosiny przyjete:) ja tez nie powinnam sie tak unosic...:P

sweetblondi_04Ruda

Podsumuję to całe Forum. ŻENADA.
Naprawdę na żal mi się zbiera jak czytam te wszystkie posty Mathiasa... Żenada, jakich mało. Teraz pewnie usłyszę jakąś niesamowitą ripostę, podsumowującą "małość" tego człowieka. Więc czekam.

ocenił(a) serial na 8
Blancos

będę teraz kulturalniejszy
proszę nie wypowiadaj się tu,
jak chcesz to sobie załóż własny temat o Westmorelandzie.
poza tym już się pogodziłem ze sweetblondi_04.
I tak jest tu już sporo twoich bezsensownych wypowiedzi

Mathias_13cool

Nie masz chłopczyku argumentów. Albo ja nie umiem liczyć, albo Ty masz 12- 14 bezsensownych wypowiedzi w tym temacie. Więc nie mów mi prostaku o OffTopach jak sam w 99% tematów, w których piszesz, kłócisz się, zawsze wychodząc na niezrównoważonego. I więcej szacunku do mnie i innych.

ocenił(a) serial na 8
Blancos

Mówiłem ci już
Nie masz nic do powiedzenia o Prison Break to się nie wypowiadaj

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

mogę mieć 8 lat co cię to interesuje
a tyyy ile masz lat 20 lat
odpowiadając na tak zwane moje "prostackie" wypowiedzi sam udowadniasz ,że masz nie więcej niż 12 lat

Mathias_13cool

Nie będę sie wypowiadał, bo i tak oprócz Ciebie, kazdy mysli ze jestes idiotą :)

Podpisuje się