PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 223 tys. ocen
7,6 10 1 223300
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

jak macie pomysły to piszcie:)Ja obstawiam jakąś część ciała:)modna jest ręka:)pozdr:)

marcinekjura86

sonda a nie sodna :)sorki..........................................................

ocenił(a) serial na 10
marcinekjura86

Też mi sie wydaje że ręka, prawie pewne że to jakaś część ciała, po przeklatkowaniu w VB widać palec, pytanie tylko czy jeden ;)

marcinekjura86

Coz, ciezko sie nie zgodzic. Dodatkowo, tylko nie wiem czy bylo zamiarem twrocow czy tez bledem lub przypadkiem, jest to ze na prawej dolnej czesci widac jakby krew ktora jest wynikiem tego ze wyciekla od srodka.

marcinekjura86

właśnie dopiero też klatka po klatce i chyba palec na czymś leży:)powoli się zaczyna robić z PB "piła":D

marcinekjura86

hipis87, mógłbyś rozwinąć i wyjaśnić o co Ci chodzi?:)

ocenił(a) serial na 6
marcinekjura86

Golarka do włosów.

ocenił(a) serial na 10
GodFella

takie coś udałem wyłapać

http://www.upimg.eu/upload/photo/upimg.eu238.jpg

ocenił(a) serial na 8
marcinekjura86

to pewnie będzie głowa Sary... :)

ocenił(a) serial na 3
thrasher

Świetny pomysł ;) Idealne nawiązanie do Se7en i ogólnie rewelacyjny motyw by był!

marcinekjura86

Tutaj na zdjeciu zakreslilem to co widze http://www.upimg.eu/show.php?p=275 czyli krew przynajmniej tak jak widze. Zreszta i tak jest pewne chyba bez watpliwosci, ze bedzie jakas czesc ciala, a jesli nie to bedzie duze pozytywne zaskoczenie.

użytkownik usunięty
marcinekjura86

Szczerze mówiąc oglądałam to w porządnie zwolnionym tempie, kilka razy. Na początku myślałam, że to czyjeś... ucho, ale potem doszłam do wniosku, że to, co tam widać, to pewnie palec, a to czarne wokół to nie włosy tylko zapewne krew. Tak naprawdę dowiemy się za tydzień... albo i nie. Pamiętacie pytanie: "what's on the tape" w 2 sezonie? Wyjaśniło się dopiero 2 odcinki poźniej. Wiele osób myśli, że w pudle jest głowa Sary, ale to byloby zbyt oczywiste. Twórcy pewnie zdawali sobie sprawę z tego, że ta scena będzie się ludziom kojarzyła z Seven, że ludziska będą brali pod uwagę plotki o odejściu SWC i będą myśleli, że Firma pozbawiła Sarę głowy. ALe to Prison Break, tu raczej nic nie jest oczywiste. Poczekamy, zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem mi się zdaję, że to na pewno to jest jakiś narząd Sary jak przeczytam wywiad z Sarą jeszcze gorący to się w tym utwierdziłem ponadto reżyser podgrzewa sprawę zobaczcie sami www.prisonbreak-all.bloog.pl u mnie też zagadka tego pudełka ze zdjęciem zapraszam. Z drugiej strony szkoda aktorki.

marcinekjura86

mi sie wydaje ze to wentylator, bo na palec pudelko by bylo za duze a jeszcze babka sie pyta czy to meczacy dzien a on taki spocony mowi ze tak. to mu chciala zrobic niespodzianke i zostawila mu wentylator bo ona sie w nim buja
pzdr

qbczyk

hehe qbczyk dobre:) Ale tak na powaznie dla mnie od poczatku oczywiste bylo, ze to glowa sary

ocenił(a) serial na 6
qbczyk

:D

qbczyk

Jedyne sensowne wytłumaczenie :)

ocenił(a) serial na 10
marcinekjura86

Głowa Sary z liścikiem do Linc'a, że jak piśnie o tym słówko Michaelowi, to to samo spotka L.J.'a :/

ocenił(a) serial na 6
marcinekjura86

SPOILER!!!!! Na tym filmiku jest odpowiedz,obejrzyjcie a dowiecie się co jest w pudełku.Swoją drogą ciekawe jakim programem ktoś tak dobrze to powiększył.

ocenił(a) serial na 6
andrzej223i

http://pl.youtube.com/watch?v=SDZzPK0Pr2U

ocenił(a) serial na 10
andrzej223i

O kurde, no to pojechali równo... Pytanie, czy Linc odważy się zanieść to Michaelowi do więzienia, czy jednak zostawi dla siebie...

:D

ocenił(a) serial na 9
marcinekjura86

Żadna część ciała, na pewno nic strasznego.

marcinekjura86

w środku jest bamboocha bo bamboocha jest wszędzie :)

ocenił(a) serial na 9
attylla

Moim zdaniem tam jest fota Romano Giertychoni albo Andrew Lepperoni i jakis dopisek w stylu oni beda rzadzic w przyszlosci.;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 5
marcinekjura86

fotka Giertycha dlatego Lincoln tak się skrzywił...

ocenił(a) serial na 10
krzysiekortyl

Moze tam jest cos obrzydliwego i krwawiącego ale nie nalezacego ani do LJa ani Sary. Tak jak by chceli ich nastraszyc :/ Qtwa niech to sie wreszcie wyjasni bo zaczynam wierzyc ze to glowa Sary ;//

Wrrrr...

ocenił(a) serial na 7
magda0708

tam musi byc cos krwistego...spojrzcie na prawy przedni dolny rog pudelka...cos wyraznie plynnego i wyraznie w odcieniu czerwieni...wydaje mi sie ze to jest krew wiec zapewne jakas czesc ciala...a co to moze byc ? nie chce spekulowac ale czyzby glowa :D?

ocenił(a) serial na 10
Siomer

a ja tak sobie teraz pomyslalam ze moze to glawa jakiegos zwierzecia i karteczka "to moze byc glowa sary badz LJa". A moze tam w cale nie bezie nic krwistego ino tak sie wydaje....bo światło tak padało...

ocenił(a) serial na 10
marcinekjura86

Również zrobiłam screeny i jak na moje oko to widac końcówkę nosa plus kawałek... pod nosem - jeśli tak to mogę ując. W tej sytuacji również typuję głowę Sary :(
Z jednej strony trochę dziwne byłoby uśmiercac ją zaraz na początku serii ale z drugiej to w końcu Prison Break więc wszystko jest możliwe ;)

Malorie

co wy do tej sary macie To jasne ze ona bedzie zyla do konca serialy bo jest w ciazy z scofieldem Nie czytaliscie wywiadow?

ocenił(a) serial na 10
Malorie

Niemozliwe :(( Przeciez dali scofieldowi tydzien na wydostanie whistlera to czemu mieli by zabić sare przed czasem....
A moze to sa kanapki z ketchupem dla michaela?
ehm..

magda0708

Byla mowa o tym ze ze wzgledu na to realne zycie Sary (jej prawdziwe dziecko) miala nie wystapic w tym serialu. Nie dziwi was ze jeszcze ani razu nie bylo jej twarzy ? Tylko na zdjeciu. Ale na zdjecie moze przyjsc bo dziecku nic sie nie stanie a krecenie scen jest ryzykowne i w kazdej chwili moze jej sie cos stac. Wiele bylo przypadkow kiedy aktor z planu w stanie krytycznym do szpitala byl eskortowany. I popieram ze to jest glowa Sary. Nawet powiem ze jestem prawie pewny 90%

ocenił(a) serial na 10
Misieq_krk_skate

to napewno nie jest głowa sary ani nic. Michael ma za zadanie wydostac whistlera, a dla kogo ma go wyciągać jak nie beda go mieli kim szantażować? L.J. az tak ważny dla niego nie jest, straci motywacje, załamie sie i gówno wyciagnie... Poza tym myśle że scenarzyci nie uśmierciliby Sary w tak tandetny sposób, ja bym jej nie zabijał wcale, ewentualnie ginącą w ramionach mika.
Palec to też nie jest bo pudełko jest głebokie więc palec nie byłby widoczny odrazu jak ściagną pokrywke a jeśli jest to i tak od zadnego z przetrzymywanych tylko pewnie od jakiegos kolesia zeby ich nastraszyć i pogonic do roboty. Linc by sie ostro wkurzył jakby jemu synowi albo bratowej obcieli coś... ale wtedy byłby bardziej punisher ;p
Na dzień dzisiejszy myśle że to głowa świni, jakis joke poprostu :P

AroN_3

A moze to po prostu glowa Veronici Donovan?

ocenił(a) serial na 10
marcinekjura86

To fakt, że byłoby bezsensowne zabijac Sarę na początku sezonu ale przecież bracia nie mają rodziny więc oprócz niej i LJ'a nikt inny nie przychodzi mi do głowy.
Jeśli rzeczywiście zabili Sarę to wydaje mi się, że Linc będzie cały czas okłamywał Mike'a, żeby ten skupił się na wyciągnięciu Whistlera a tym samym na uratowaniu LJ'a. Serial przy tym byłby bardziej dramatyczny ;)
No chyba, że twórcy PB sobie z nas jaja robią i okaże się, że w pudełku nie ma nic "nadzwyczajnego" :lol: ;)

Wiecie co.. nie wiem dlaczego ale od początku 3 serii mam dziwne wrażenie, że na koniec uśmiercą Michaela :(

ocenił(a) serial na 10
Malorie

"Jeśli rzeczywiście zabili Sarę to wydaje mi się, że Linc będzie cały czas okłamywał Mike'a, żeby ten skupił się na wyciągnięciu Whistlera a tym samym na uratowaniu LJ'a."

Wyjełas mi z ust ;)

ocenił(a) serial na 10
marcinekjura86

Ja bym obstawiał głowę dziewczyny Whistlera...

ocenił(a) serial na 10
Mikla_the_Rapist

Mojim zdaniem nie jest to ani glowa Sary ani zaden palec chociaz na poczatQ pomyslalam tak samo ale bylo by to bez sensu jak by tak to zrobili . Wydaje mi sie ze to moze byc jakas reka albo kawalek jakiejs czesci ciala ale nie glowa dla niepoznaki ale zastraszenie Lincolna zeby nie proowal wiecej uwolnienia ich . Pewnie bedzie to jakis palec i np jakis jej pierscionek zeby bylo wiarygodniej dla Linca a tak naprawde z nimi bedzie wszystko ok jak mi wiadomo to Sarah Wayne Callies wraca juz w 4 odcinQ prison mam nadzieje ze to prawda i wtedy jej nie beda musieli usmiercac =)

wisnia19881

hehe w sumie faza by była gdyby w pudełku była głowa Veronici - Lincoln aż się poślinił z wrażenia :P Chociaż swoją drogą mam nadzieję, że i tym razem nas zaskoczą i w pudełko bedzie zupełnie co innego niż obstawiamy. Dowiemy się już we wtorek :D Mam nadzieję, że rzeczywiście w 4 odcinku bedzie już wiadomo, a nie będą tego ciągnąć przez kilka kolejnych....

ocenił(a) serial na 10
fifkaaa

Veronica juz sie dawno rozłorzyła :

magda0708

Veronike zamrozili - wiedzieli, że się jeszcze przyda :D A co do sony najpierw wydawała się straszna, a teraz - sielanka. Wszyscy sobie fajnie żyją i w ogóle jest kolorowo. A zapowiadało się na panamskie więzienie z prawdziwego zdarzenia...Ale i tak wciąga jak nic innego :P

ocenił(a) serial na 5
fifkaaa

Co jest w pudełku? nowy sezon lostów. Link się przeraził bo oglądalność spadnie :)

ocenił(a) serial na 10
marcinekjura86

Sonda a nie sonad ;))))))))))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 9
Bover0

Głowa Sary. Ale to by było zbyt piękne...

opoz

CO ZA LUDZIE !!!!!!!!!!!! TO BEDZIE GLOWA SARY !!!!!!!!!!!!! POPATRZCIE TUTAJ http://www.prison.org.pl/

ocenił(a) serial na 10
Misieq_krk_skate

Nie wierze no nie wierze dopuki nie zobacze. A tak wogóle to skąd pojawiły by sie w sici urywki scenariusza premierowego odcinka...

Na pewno nie pozbyli sie Sary z serialu w taki denny sposób !

magda0708

Abruzziego i Veronici się pozbyli, więc nie zdziwię się jeśli podobnie będzie z Sarą

marcinekjura86

Ja myślę że to będzie jak w Ojcu chrzestnym, facetowi dali tam glowe konia. to tutaj mysle ze tez część jakiegoś zwierzaka.

alien_2

W pudełku jest głowa Jarka Kaczyńskiego
Tez nie macie innych problemów
a może drugie pudełko