Podobno zginął w drugiej serii, ale nie chce mi sie wierzyć. Wie ktoś co sie naprawde stało???
Nie, nikt nie ma pojęcia. Ten serial jest tak owiany tajemnicą, że w tym momencie każdy zadaje sobie to samo pytanie.
Razem z Bellickiem wyjechali do Kazachstanu i żyją tam jak szczęśliwa kazachstańska rodzinka.
podobno w 3 serii ma się okazać że Sucre jest zaginionym bratem bliźniakiem Scofilda a Lincoln ich biologicznym ojcem. Podobno Scofild dowiadując się o tym(zresztą od Bellicka, który jeszcze przed pracą w więzieniu były pielęgniarzem w lokalnym szpitalu i odpierał ten poród), wpada w szał i rozwala głową Mahona więzienne mury. Potem już standordowo wszyscy krąża po świecie nawzajem się szukając ale niestety do końca 3 serii nikt nikogo nie odnajdzie- Link wyląduje w słowackim Hostelu z gdzie będzie musiał obmysleć plan ucieczki(o tym będzie 4 seria), Scofild zawędruje na antarktyde i tam zamarznie, zostanie odmrożony w 18 sezonie. Sucre nie znajdzie Maricruz bo pomyli kierunki świata i zmiast do Meksyku trafi do Australii- tam zresztą zrobi kariere jako treser dziobaków(ale o tym w 6 sezonie). T-Bag jak to T-Bag, ucieknie z aresztu zabijając zyletką wszystkich strażników oraz połowe pnamskiej armii, ucieknie do workiem nowych rąk do Mołdawii i tam się osiedli. Wskrzeszona zostanie także Veronica która przejdzie operacje przeszczepu mózgu i zostanie półcygorgiem pracującym na zlecienie Firmy i Kima który również zostanie półcyborgiem. narazie wiem tyko o tym- jak będa jakieś przecieki to dam znać.
ale chrzanisz człowieku mogłeś wymyślić coś bardziej prawdopodobnego a nie takie bzdury nawet dziecko będzie wiedzieć że to ściema heh
i gratulacje pomysłu kolejnych części serialu heh ale wiesz wątpię że chciałby to ktoś jeszcze wtedy oglądać
pzdr :) he he he
No, becia ma rację. Przesadziłeś chłopie.
Kto by chciał oglądać serial, w którym koleś z jedną ręką morduje sprawnych strażników więziennych.
Weź Ty się zastanów trochę.
Czego wy od niego chcecie, przeciez sucre ginie w drugim sezonie (niby nie wprost, ale zawsze).
hahaha super, świetna wyobraźnia... reszta dała się nabrać, trochę luzu i humoru ludzie! pozdro
pewnie że ginie nawet jego zwłoki pokazali heh może pomyślisz nad napisaniem własnego scenariusza PB? ;)
dobre, dobre;)....
mam nadzieje, ze nie zrobia faktycznie 18 sezonow...bo z amerykanami wszystko mozliwe, nawet to co opisales:P
To dopiero wyobraźnia :D super - mi się podoba :D Pisz takie scenariusze częściej , aby gasić głupie pytania i rozbawiać internautów.
Sucre nie zginął !chyba! tylko go T-Bag nożem źgnął,ale zaraz jakiś człowiek miał wezwać pomoc,a Michael pobiegł za T-Bagusiem;p (sorry za spoiler;)) Pozdro
Obejrzalam juz cala druga serie PB i z pewnoscia moge ci powiedziec ze Sucre zyje!
sucre zabrali kosmici ci z 4400 i on wróci z jakąś nową mocą, Scofield przypakuje i zacznie wszystkich bić, a T-bag zgwałci pół Ameryki...