PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 223 tys. ocen
7,6 10 1 223309
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Kupisz na DVD ????

ocenił(a) serial na 9

Witam.

Mam prosbe..prosze o wpisanie sie uzytkownikow, ktorzy zamierzaja kupic serial Prison Break na DVD, kiedy ukaze sie w polsce, lub ewentualnie juz kupili wydanie amerykanskie, angielskie lub inne.

Dodatkowe napiszcie, jakie inne seriale kupiliscie, badz kupicie na DVD.

(Nie chodzi mi o posiadane seriale w formie sciagnietych z internetu)

ZApraszam na www.projektdvd.pl

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 9
lukdos

rozumiem ze nikt nie zamierza kupic DVd ????

lukdos

wszyscy korzystają z internetowej wypożyczalni ;)

ocenił(a) serial na 4
Bzyku

:D widzę że prowadzisz statystyki do swojego sklepu :)
powiem tyle że niewiele osób kupi, ale klienci będą :) i ile imperial nie oszaleje z ceną ;)

użytkownik usunięty
vaski

i z wydaniem. Lost zostało bardzo źle wydane. Bez dodatków za cenę taką jaką amerykanie mają z 2 dvd więcej. Oby to się z Prison Break nie powtórzyło. I oby nie było SnŚ tylko PB :P

ocenił(a) serial na 4

no jak zobaczę na opakowaniu napis "SKAZANY NA ŚMIERĆ" to tego nie kupuję

i oby było przynajmniej:
Prison Break - Road to Freedom
Prison Break - Behind The Walls
Making of Prison Break

i mają być napisy i 5.1 ang :D

już będę bardzo wymagający :] jakieś pioseneczki też by się przydały :D

vaski

ja tak samo! jak zobacze Snś to nie kupuje. Tylko PB, napisy, 5.1

ocenił(a) serial na 9
lukdos

Najprawdopodobniej premeira DVD Seoznu 1 w Polsce zostanei przelozona...niestety.

Wiecej info wkrotce na www.projektdvd.pl

ocenił(a) serial na 10
lukdos

Ja kupię :). Mam oczywiscie wszystkie ściągnięte odcinki z neta,ale respect dla twórców tego srialu i kupię.

ocenił(a) serial na 4
lilo_6

premiara na DVD 6 marca :) o ile nie będzie opóźnienia

ocenił(a) serial na 7
vaski

vaski - skąd ta wiadomość ? To będzie premiera w Polsce ?

ocenił(a) serial na 4
TiNeX

z katalogu imperiala :) oczywiście że w PL :]
zapraszam do zakupów w S.C.C. ;)

tylko żeby imperial się nie spóźnił tak jak z 24H, miał już być 5 sezon a nadal nie ma :(

ocenił(a) serial na 10
lukdos

jesli bedzie cena dobra to kupie (+ bonusy a nie jak Lost ....)

D1RT

Mam zamiar kupić, szkoda że trzeba tak długo czekać...

ocenił(a) serial na 4
Leagirl

no niestety żyjemy w polsce :( potrafimy wszystko robić, pracowac w każdym zawodzie w każdym kraju :] (pamietajcie ostatni gasi swiatło) ale nie potarfimy odpowiednio szybko załatwiać sobie np. nowych filmów :( zawsze jakieś problemy :| najbardziej bawi mnie wydanie na dvd SMALLVILLE jest sezon 1,3,4 no ale nie ma 2 !! dlaczego ? a bo nie było zgody na okładke czy coś związanego z okładką :D:D:D taaaa to jest nasz kochany kraj pełem jaj :)

lukdos

Data wyjść "Skazanego..." na DVD w Polsce to 18.06.2007, ale jak zwykle może ulec zmianie. Dodatki są. Jest również polski lektor i polskie napisy. No i cena też boska....Więcej na stronie: http://www2.homeenter.com/cds/showpage.asp?form_name=product_readmore&nodeid=315 234&article_id=221456&maintype=1

lukdos

Hmmm...cosik mi chyba nie przeszło. Filmik na DVD w Polsce podobno od 18.06.2007 i ma być lektor polski i polskie napisy i są również dodatki. Więcej na stronie: http://www2.homeenter.com/cds/showpage.asp?form_name=product_readmore&nodeid=315 234&article_id=221456&maintype=1
Tylko, że w Polsce to różnie bywa i może się jeszcze duuużo zmienić !

lukdos

Cholercia - i teraz wyszły mi dwa podobne komentarze...echhh....

kimi81

jesli ktos chce kupic ten serial na 6 DVD mam go od kolegi i do tego znalazłem polskie napisy wrzuciłem je do filmu. mam jeszcze inne serialena DVD Lody na patyku, Lost sezon 1 PL

wszwlkie oferty kupna prosze kierowac na gg 1625897

mati_pwa

masz cały drugi sezon?? potrzebne sa 5 ostatnich odcinków!

lukdos

Ile chcesz za 18,19,20,21,22 z sezonu 2 ??

ocenił(a) serial na 4
s_pee_d

:) bedzie na DVD w MARCU !! sami zobaczycie jak bedzie wydane :) ale zdradze ze na święta będzie w pakiecie :) oczywiście święta wielkanocne

pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
lukdos

Ja kupię jak tylko będę miał kaskę... Oczywiście mam nadzieję, że będą dodatki i soundrack gratis ;) np. jak w przypadku filmu Blair Witch 2 ;)