Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 226 tys. ocen
7,6 10 1 225555
6,6 21 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

W I,II sezonie Michael używał tatuaży jako planu ucieczki,w III cały czas maił na sobie koszulki z długim rękawem, a w IV tatuaże zniknęły. Może ktoś mi to wytłumaczyć , widziałem tylko fragment jednego odcinka na polsacie.

ocenił(a) serial na 9
mat1985_2

Z tego co pamietam to on usunal te tatuaze!

Kinoman_fw

Coo? Z tego co wiem to usunięcie tatuażu czarno szarego wielkości pięści trwa jakieś 4,6 miesięcy w 8,12 sesjach i nadal widać lekkie zarysy.

ocenił(a) serial na 9
mat1985_2

W 1 odc 4 serii Scofield usowa tatuaze !! Moze i tyle to trwa normalnie, nieznam sie na tym, ale to jest tylko serial.

ocenił(a) serial na 9
mat1985_2

No, jemu usuwali przez całą noc i to na żywca, ale wiadomo amerykańskie produkcje nie znają słowa "niemożliwe":P
Ale wcale im się nie dziwię, że "usunęli" mu tatuaże, skoro charakteryzacja była bardzo męcząca i długotrwała;)

poterda

Ja jako fan tego serialu mimo wszystko się dziwie. Po pierwsze usunięcie takiego tatuażu to po prostu niemożliwe jest... Bez obrazy, ale to nie jest jakiś mały tatuaż 3cm na 3cm tylko on to miał na całym ciele od pasa w górę, a poszedł i usunęli mu to w jedną noc. Każdy kto choć trochę zna się na tatuażach wie, że to jest niemożliwe. Skoro decydowali się na tatuaże, to mogli trzymać się ich do końca, a nie taką chałę odpier***** za przeproszeniem. Oczywiście to nie wpływa na ogólną ocenę tego serialu, ale fakt faktem, że nie podobało mi się to jak "rozwiązali" ten problem. Tatuaże to nie naklejki, nie można ich po prostu tak sobie usunąć.

ocenił(a) serial na 7
Dances_with_Life

dokładnie poza tym w tych tatuażach wyglądał seksowniej :P