1 sezon oglądałam mając 14 lat, teraz oglądam powtórki na Fox i dopiero teraz zczaiłam, że Avocado "gwałcił" Tweenera,,, całe życie w nieświadomości.
Hah :D Ja też oglądałam ten sezon jak byłam młodsza ale już nie pamiętam,czy wiedziałam o co chodzi xD Teraz ogladałam dwa sezony ale nie mogę sie zabrać za 3 bo wydaje mi sie nudny :(
3 sezon to taka trochę powtórka z rozrywki - ucieczka z więzienia. Tez nie przepadam za nim bo mam straszną traumę, przez tą Sonę, taką brudną, z obdartym Bellickiem i Michaelem w jednej spoconej bluzie.
To dobrze,że nie zrozumiałaś tej kwestii mając 14 lat ,bo wpłynęło by to źle na twoją psychikę :)
Kurcze tak bardzo chcę obejrzeć do końca ten serial,ale nie moge tego 3 sezonu,obejrzałam 3 odcinku i sie ledwo przemęczyłam xD Ale mam nadzieje,że jak bede miała wolą chwilę to dam rade
3 sezon to na szczęście 13 odcinków, a nie 22 jak zwykle. Myślę że po 5, 6 odcinkach już się trochę wkręcisz i będzie się lżej oglądać. Warto pooglądać serial do końca bo jest na prawdę świetny ;)
Ja oglądam serial 3 raz i nigdy się nie nudze :) Jak się wkręcisz to jeden sezon można praktycznie w jeden dzień obrócić :)
No też mam taką nadzieję dwa sezony obejrzałam w tydzień :D A jak zaczełam oglądać 3 to do tej pory go nie skończyłam.... Mam nadzieję,że 4 jest trochę lepszy :)
No niestety 13, ponieważ miał się kończyć na tym sezonie,ale scenarzyści postanowili dodać ostatni finałowy sezon IV :)
PS. Jednak 13 sezon był według mnie najsłabszym ze wszystkich, aczkolwiek niekoniecznie :D
Co wy gadacie ludzie, właśnie 3 sezon miał świetny klimat, lepszy niż drugi i czwarty.
dla mnie 2 sezon był najsłabszy, nawet przestałem oglądać ale jak wyszedl 3 to nadrobiłem odcinki 2 sezonu które przerwałem i znów się wciągnąłem.
Mając 12 lat zapoznałem się z tym wybitnym serialem, rozumiałem wtedy wszystko.
I do tej pory wszystko pamiętam.
Też właśnie oglądam powtórki na FOX :P
Szkoda tylko, że tak późno leci :/
Dziś 3 ostatnie odcinki 1 sezonu pod rząd jak coś! Od 11-2 :D
1 i 2 sezon są świetne, 3 już ostro przynudza, a z 4 niewiele pamiętam
Noo, kurde ale emocje jakbym pierwszy raz oglądał :o
Masakra, a jutro dwa pierwsze odcinki drugiego sezonu chyba od 1-3. Trudno pójdę drugi dzień z rzędu później spać!
Pamiętam, że właśnie początek 2 sezonu miażdżył bardziej niż 1 sezon. Ogólnie szkoda, że tak późno, nie mogli by puścić nie wiem o 9, 10 wieczór? Tak zawsze jest większa szansa żeby obejrzeć, a ja nie cierpię oglądać seriali/filmów na kompie. W TV inny klimat :D
dobrze pamiętam, mając 15 lat oglądając ostatnie 3 odnicki 1 sezonu :) na drugi dzień w szkole każdy zdawał relacje :)
zazdroszczę, ja oglądałam w 1 gimnazjum chyba jako jedyna z klasy i jak pytałam kogoś o skazanego to nikt nie wiedział o czym mówię xD także nie miałam się z kim dzielić relacjami :(
niby już oglądałam te odcinki, a faktycznie stresuję się tak samo jak za pierwszym razem xD wkurza mnie to, że w sobotę i niedzielę puszczają te 3 lub 2 odcinki pod rząd, a przez resztę tygodnia lecą powtórki i znowu trzeba czekać na nowe odcinki do weekendu :<
Salvamee , ściągnij odcinki sobie z neta . Nie wiem jak można oglądać w tv jeden odcinek i później czekać nie wiadomo ile na następny . Te sezony to sie wciąga niczym buch z bonga :D Zabieram sie za jakiś czas na powtórkę z rozrywki, czyli trzeci raz Prison :) Ale to dopiero kiedyś jak będe miał troche wolnego czasu . Przy dobrym rozplanowaniu dnia 4 sezony w 3 dni jak siemanko na śniadanko :)
zrobię tak jak mówisz, ale dopiero w przyszłym roku :) mam takie postanowienie (może głupie) ale tak kocham ten serial, że postanowiłam go odświeżać co 5 lat, a teraz oglądam powtórki na FOX bo akurat o tej porze nie śpię i nie mam nic innego do roboty ;)
To w takim razie witaj w klubie. Ja to nawet czasem o 4-5 rano... A jak trzeba wstać o 6 to jest 1 h spania, masakra xd
to jak to tak 1 godzinę śpisz xD? ja mam to szczęście, że nie muszę wstawać rano, ewentualnie na F1 ale to rzadko ;)
tak o Formułę 1 xD wyścigi są czasem bardzo wcześnie, ostatnio np. był rano o 7 rano, to jak poszłam spać o 4 to spałam tylko 3 godziny :(
Hehe no ja mam podobnie z jednym sportem z tym, że gale są prawie zawsze o 4 nad ranem :P A na 6 rano chodziło mi, że szkoła xd
No powiedzmy, niech będzie, że boksu. Oglądałaś wczoraj te 2 odcinki? Muszę przyznać, że jednak 1 sezon był lepszy niż 2
pewnie oglądasz te wszystkie mma ksw itp? sorry nie znam się na tym xD pewnie, że oglądałam i dalej się stresowałam chociaż i tak wiedziałam, że uda im się uciec. Ale zastanawiałam się jakim cudem uciekł T-Bag i Hairware bo policja siedziała im praktycznie na ogonach, świrus niby pojechał rowerem, ale drogi były obstawione, poza tym nadal miał więzienny strój, a T-Bag latał z tą jedną ręką to już w ogóle, może się czepiam ale teraz jakoś zaczyna to wszystko do mnie docierać :)
Hehe, a jeśli dobrze pamiętam to T-Bag i tak miał potem jakąś protezę zamiast ręki? Czyli jednak weterynarz spaprał robotę :D. Ogólnie to niemożliwe, nie wiem jakim prze skurczysynem trzeba by być, żeby bez znieczulenia wytrzymać taki ból jak przyszywanie ręki, ścięgien, nerwów itp :P
Słuchaj to może napiszę do Ciebie na priv, żeby nie spamować w temacie? Zgadzasz się czy nie xD? Uszanuję każdą decyzję
zgadzam zgadzam :P weterynarz dobrze się spisał, i nawet szkoda mi się go zrobiło jak T go zabił :( tylko że potem była akcja że Bellick złapał Bagwella i przywiązał mu tą rękę do kaloryfera i wezwał policję, a on znowu ją sobie jakoś odczepił i uciekł. dobra pisz
Jeszcze co do PB to wiesz co mnie dziwi? Że na YT jest tak mało filmików z poszczególnych scen, czy tam najlepszych momentów. Prawie nic nie ma na YT :O Wiem bo szukałem wczoraj sceny jak samolot im uciekł w ostatnim odcinku
Dla mnie T-Bag to jest niesamowita postać, "agent" nie do pobicia . Po za tym bardzo dobrze zagrana rola psychopaty przez Roberta Knepper'a . Scena gdzie Bellic i Gary przywiązali mu dłoń do kaloryfera po czym wezwali gliny i sytuacja jak dobijali sie do drzwi a spocony mały Tedi nie wiedział co robić .. - następne ujęcie kamery a T-Baga już nie ma :)Zostawił jednak pamiątkę po sobie :) Za każdym razem jak widzę go w BP to sobie myślę : "nie wierze to co on wyczynia :D" - Genialna postać .