Osobiście uważam że odcinek był słaby, dałabym 5/10. Brakowało nawet tego takiego zaskakującego zakończenia, które było w wielu odcinkach. Na następny odc. nie czekam już z niecierpliwością, ale po prostu z przyzwyczajenia. Serial powoli traci ciśnienie. Mam nadzieję, że z Prison Break'a nie zrobi się długi i nudny tasiemiec, chociaż na to powoli się zanosi... Cóż, nadzieją matką głupich, ale głupi mają szczęście więc zobaczymy.
Ja mam troszkę inne zdanie na ten temat. choć zgadzam sie ze Prison Break stal sie pewnego rodzaju tasiemcem. Jak dobrze wszyscy wiemy tak naprawdę miało powstać po 13 odcinków w każdej serii do bardzo dobrze widać, ze po 13 epizodzie następuje spowolnienie akcji, choć w przypadku pierwszego sezonu nie było to jeszcze tak odczuwalne. Natomiast drugi sezon ma pod tym względem wiele do życzenia.
Dlatego PANAMA już nie nęci, ale tylko interesuje, nie wciąga, bo nie wciąga. choć ma pewnego rodzaju ciekawe zwroty akcji.W każdym razie ja i tak czekam na kolejne.
Ja jeszcze nie ogladalem jeszcze mnie sie sciaga, ale w sumie zadnego odcinku nie uwazam za tragiczny poniewaz w kazdym cosik sie dzieje. Zapraszam na moje forum http://4you.vhy.pl/
na stronie napisy.org są niestety tylko napisy angielskie :) ale i tak sie milutko oogląda ;)
To chyba najdebilniejszy odcinek PB jaki wyszedł do tej pory.
Ot zlepek chaotycznych wydarzeń, nie trzymających się kupy, które określiłbym mianem "bredni"... Nie było nawet żadnej akcji, którą tak się jarają fanatycy PB. Dno totalne.
Pzdr.
było powiedziane, że powstaną tylko 2 sezony Prison Break, ale w praktyce to różnie wygląda i mogą zrobić tasiemca...
Co do tego odcinka to jak na razie nie mogę się wypowiedzieć ale jeśli chodzi ogólnie o serial to uważam że niestety ale robi się on coraz gorszy :(
Może to dziwne jak na fankę serialu ale uważam że nie powinni już robić 3 serii :/ I tak już 2 była gorsza od 1. I wydaje mi się że 3 seria będzie już mocno naciągana :(
Pozdro dla fanów PB :)
3 seria bedzie na bank ale nie jestem pewien bo gdzies chyba czytalem ze ma byc 6 zawsze lepiej od losta bo tam ma byc 8:)ale moze przejrza na oczy i zrobia mnniej
Zapraszam na moje forum, to dopiero poczatek wiec jest ciezko, ale wy mozecie pomoc www.4you.vhy.pl
Faktycznie, jeden z najgorszych odcinków, co jest troche dziwne, bo pod koniec sezonu powinno się troche wiecej dziać.
troche chaotyczny był ten odcinek.najbardziej denerwuje mnie supermozg mahone co wszysko rozszywfruje z tatuazu, no prawie. nie podobało mi sie to co rzekomo napisał sucre, przeciez majkel mogł sie cos domyslec, ze to cos podejrzanego np. jak on zamierza przekoroczyc granice bez dokumentow i kasy?zreszta majkel juz nie jest taki genialny jak przedtem, dziala bez namyslu np. telefon z panamy do sary, no kazdy glupi wie, ze przez takie cos bys sie wpadlo, tmy bardziej, ze aresztowala ja policja to wiaodmo, z eona nie ma juz telefonu.i to glupie zkaonczenie, gdzie zostawia brata zeby zbawic swiat przed t-bagiem....mam nadzieje, ze 21 odc. bedzie bardziej trzymal w napieciu. w sumie ten odcinek byl jednym z gorszych 2 serii:/
zakonczenie według mnie mogło zaskoczyć - w końcu Scofield opuścił swojego ukochanego brata dla którego poświęcał się cały serial.. szkoda tylko że ten serial zrobił się taki rzewny.. geniusz Scofield dzwoni do Sary z numeru stacjonarnego, potem rzuca wszystkie dotychczasowe plany żeby powsztrymać zbrodnie T-Baga chociaż wcześniej mało o tym wspominał.. w Panamie wyglądał jak sierota i podobnie się zachowuje, nie ma już tego stalowego błysku i Scofielda a szkoda bo tamta gra aktorska lepiej mu wychodziła - teraz jest Scofield z rzewnym wzrokiem zbitego pieska :)
za to Mahone jest z odcinka na odcinek coraz bardziej wszechmogący 0o
zacikawiły mnie słowa na łódce - to na pewno jakaś zapowiedź tematyczna trzeciej serii - podobnież (z oficjalnej strony pb) ma ona powstać już pod nnym tytułem i rozwikłać podstawowe wątki. i dobrze bo taśmą już śmierdzi
ale za to podobał mi się moment bójki braci w tym odcinku - pokazali sporo emocji
a taki dobry serial
smiesznie to dopiero bedzie jak sie bracia pokloca na dobre,caly serial o wielkiej milosci a tu by nas zaskoczyli jakims dramatem rodzinnym ;) oczywiscie nie chcialabym tak ,ale kto wie czym nas zaskocza - popadaniem skrajoscia w skrajnosc ... ;)
Ja mam pytanko:
Skad wy sciagaliscie odcinek panama?
Mozecie mi polecic jakis program ktorym pojdzie dosc szybko bo na bearshere to w ciul czasu i jeszce wiecej trza czekac..;/
Prosze o odpowiedz :)