PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 223 tys. ocen
7,6 10 1 223313
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

13 odcinek!!

ocenił(a) serial na 10

piszcie co myslicie na temat 13 odcinka!!!
REWELKA wedlug mnie..

ocenił(a) serial na 5
Rodion_

podaj link.

ocenił(a) serial na 9
Fanek_2

To jest gazeta a to ze Sara zyje potwierdził sam autor scenariusza ale ja myslę ze on tak zażartował . Wiadomo jakie to rzeczy człowiek mówi po popijaku...

ocenił(a) serial na 5
Rodion_

o lol jeśli sara żyje to naprawde bedzie parodia, bez jaj, nie wierze jak ktoś nie poda rzeczywistego linku www. ;]

ocenił(a) serial na 3
Fanek_2

http://www.rzeczywisty.link.pl

ocenił(a) serial na 5
Uzi

:D

Fanek_2

[url]http://www.swiatseriali.pl.tl[/url]
jeśli tu nic nie znajdziecie to chyba pozostanie tylko kupić gazetę

damprz

Producenci serialu już 27 marca w wywiadzie dla TV Guide ujawnili informację że Sara wraca. Matt Olmstead tłumaczy że Linc tylko spojrzał do pudełka itd. O tym że producenci już wcześniej myśleli o powrocie Tancredi do serialu świadczy rozmowa Mahone'a z Wistlerem...... "Lepiej żeby była w stanie zająć się czymś bardziej.... Ponieważ jeśli zrobiła to, co myślisz, że zrobiła, Mówię o Sarze To ona jest słabym ogniwem."

ocenił(a) serial na 6
damprz

no i ? Przecież w tym zdaniu wyraźnie widać że Sara nie wróci bo nie ma głowy. Niewiem co próbujesz nam tutaj udowodnić. Nikt w to nie wierzy.

ocenił(a) serial na 9
damprz

Dobra weź skończ - Susan jest słabym ogniwem .

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

Daj mu jeszcze okazje do ferworu. Poczytał "Świat seriali" i jeszcze mu nie przeszło.

ocenił(a) serial na 10
gorgeouss

Ja już mam 14....Tylko napisów brak:p.................................

ocenił(a) serial na 9
TOMASZ26

Niektórym to się żart wyostrzył ...

Rodion_

A przez skrawek sekundy wierzyłam w to kłamstwo ^^

ocenił(a) serial na 6
wiola940

to i tak nieźle dałaś się nabrać

Jecks

Co wam tak trudno uwierzyć że Sara żyje? Ludzie mamy XI wiek. Super spreparowanie głowy to nie jakaś nowość. Linc tylko spojrzał do pudełka. Wy na jego miejscu wyciągalibyście głowę ukochanej brata...? Prędzej byście... zwymiotowali. Ten łysy dziadek z FIRMY spreparował jej łeb, co w tym takiego dziwnego? Dlaczego Świat seriali miałby pisać nieprawdę? Potwierdzone są informacje że Michael spędzi pierwszą noc z Sarą w następnym odcinku, więc myślę że głowa Sary ma się dobrze.

ocenił(a) serial na 5
damprz

looooooooooooooooooooooool

przeczytaj co napisałeś, uważasz Linca za tępaka ?

ocenił(a) serial na 6
damprz

Człowieku USPOKÓJ SIĘ. Ciągle gadasz o tym spreparowaniu głowy. Ja czytałem w "Świat seriali" że tylko ryż może być spreparowany a raczej preparowany, ale to bez różnicy.

ocenił(a) serial na 9
Jecks

no a ja czytałem ze najlepsze kasztany są na placu Pigalle

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

racja

ocenił(a) serial na 9
Jecks

ty Jecks co sie stało z Twoim tematem ?

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

pewnie usunąłeś ;P, no chyba że to ten spocony od bluzgania bover

ocenił(a) serial na 9
Jecks

Jest jeszcze Uzi-buzi , na bank któryś z nich ale nic założy sie drugi :)Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

ocenił(a) serial na 6
Rodion_

to teraz twoja kolej :)

ocenił(a) serial na 6
Jecks

a co do Uziego, to raczej już nie plujemy sobie w twarz. Bover tu dzisiaj był przed szkołą, więc mógł to być on.