PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750071}

Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017 -
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20071
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

Zastanawia mnie jedno... skoro Kaniel Outis to taki znany terrorysta, który był poszukiwany przez FBI listem gończym, to dlaczego do nikogo taka informacja nie dotarła? C-note i Sheba w więzieniu od razu skojarzyli Kaniela Outisa jako terroryste, który ma powiązania z ISIS, ale dlaczego nikt nie rozpoznał w nim Michaela, skoro jego zdjęcie było na liście gończym?

pan_budyn

też mnie to zastanawia, skoro ktoś jest tak poszukiwany to jego wizerunek przecież musi być pokazany....

ocenił(a) serial na 8
dymas23

wy tak na serio? ok...
akcja dzieje się 7-8 lat później, a w tym czasie Lincoln, Sarah i reszta wiedli jakieś tam swoje życie w swoim mieście, kogo miałby obchodzić jakiś Kaniel Outis z ISIS??? nie rozumiem więc jak informacja miała dotrzeć do kogoś, a w czasie obecnej akcji, Kellerman pokazał Sarah list gończy Kaniela na którym jest zdj Scofielda, a w tym czasie Linki i ekipa byli już w Jemenie więc....pisanie dalej nie ma sensu, albo ja was nie rozumiem bo za dużo bronków walnąłem albo wy zadajecie pytania bez sensu i nie rozumiecie prostoty XD

djbasstronic

no kolego nie rozumiesz,
wytrzeźwiejesz to się tu odezwij :D

djbasstronic

W obecnych czasach gdzie terroryzmu jest pełno, gęba Outisa powinna hulać we wszystkich stacjach telewizyjnych. Zarzutem dla niego było nie tylko morderstwo, ale także liczne zamachy bombowe i powiązania z ISIS. O ile Linc i Sara te 4 lata temu, gdy Outis zwiał do Jemenu byli wtedy chyba jeszcze w Panamie i mogli do tej informacji nie dojść, o tyle Murzyn i Sheba powinni to wiedzieć, zwłaszcza że w więzieniu oboje skojarzyli nazwisko Outisa, a nie skojarzyli jego wyglądu? W dodatku Franklin dzień później biegle recytuje Lincowi historie Outisa i jego perypetie w więzieniu.

pan_budyn

noo mi też bardziej chodziło o Franklina i Shebe.. skoro jest tak powszechnie znany wizerunek tego Ramala czy jak mu tam to Outisa tez skoro jest niby tak grozny

ocenił(a) serial na 9
dymas23

Michael Scofield to jakiś stary gość według zdjęć w tamtejszej sieci, tak więc Kaniel Outis również mógł być kimś innym zanim stał nim się Michael.

thexanvis

No ale o outisie z tego co wiemy zrobilo sie głośno wtedy gdy Michael się nim stal

ocenił(a) serial na 9
dymas23

Musi być jakieś wytłumaczenie :D W 5 odcinku powiedział, że wcielał się w wiele osób. Myślę, że te postacie były już stworzone fikcyjnie, lub istniały " na prawdę", a on się nimi stawał, gdy sytuacja tego wymagała. Zobaczymy co będzie w kolejnych odcinkach.

Swoją drogą, zacząłem interesować się aktualnym mężem Sary. Hmm :p

thexanvis

Interesowac czyli? W jakim sensie?:p

ocenił(a) serial na 7
dymas23

Pewnie mu się podoba Jacob xD

ocenił(a) serial na 9
Vempersgame

Po ostatnim odcinku już mu nie ufam

thexanvis

są tacy co mu od początku nie ufają :)