Zastanawia mnie jedno... skoro Kaniel Outis to taki znany terrorysta, który był poszukiwany przez FBI listem gończym, to dlaczego do nikogo taka informacja nie dotarła? C-note i Sheba w więzieniu od razu skojarzyli Kaniela Outisa jako terroryste, który ma powiązania z ISIS, ale dlaczego nikt nie rozpoznał w nim Michaela, skoro jego zdjęcie było na liście gończym?
też mnie to zastanawia, skoro ktoś jest tak poszukiwany to jego wizerunek przecież musi być pokazany....
wy tak na serio? ok...
akcja dzieje się 7-8 lat później, a w tym czasie Lincoln, Sarah i reszta wiedli jakieś tam swoje życie w swoim mieście, kogo miałby obchodzić jakiś Kaniel Outis z ISIS??? nie rozumiem więc jak informacja miała dotrzeć do kogoś, a w czasie obecnej akcji, Kellerman pokazał Sarah list gończy Kaniela na którym jest zdj Scofielda, a w tym czasie Linki i ekipa byli już w Jemenie więc....pisanie dalej nie ma sensu, albo ja was nie rozumiem bo za dużo bronków walnąłem albo wy zadajecie pytania bez sensu i nie rozumiecie prostoty XD
W obecnych czasach gdzie terroryzmu jest pełno, gęba Outisa powinna hulać we wszystkich stacjach telewizyjnych. Zarzutem dla niego było nie tylko morderstwo, ale także liczne zamachy bombowe i powiązania z ISIS. O ile Linc i Sara te 4 lata temu, gdy Outis zwiał do Jemenu byli wtedy chyba jeszcze w Panamie i mogli do tej informacji nie dojść, o tyle Murzyn i Sheba powinni to wiedzieć, zwłaszcza że w więzieniu oboje skojarzyli nazwisko Outisa, a nie skojarzyli jego wyglądu? W dodatku Franklin dzień później biegle recytuje Lincowi historie Outisa i jego perypetie w więzieniu.
noo mi też bardziej chodziło o Franklina i Shebe.. skoro jest tak powszechnie znany wizerunek tego Ramala czy jak mu tam to Outisa tez skoro jest niby tak grozny
Michael Scofield to jakiś stary gość według zdjęć w tamtejszej sieci, tak więc Kaniel Outis również mógł być kimś innym zanim stał nim się Michael.
Musi być jakieś wytłumaczenie :D W 5 odcinku powiedział, że wcielał się w wiele osób. Myślę, że te postacie były już stworzone fikcyjnie, lub istniały " na prawdę", a on się nimi stawał, gdy sytuacja tego wymagała. Zobaczymy co będzie w kolejnych odcinkach.
Swoją drogą, zacząłem interesować się aktualnym mężem Sary. Hmm :p