Skazana (2021-2024)
Skazana: Sezon 4 Skazana sezon 4, odcinek 4
odcinek Skazana (2021-2024)

Skazana | odcinek 4

44m
6,4 251  ocen
6,4 10 1 251
Skazana
powrót do forum s4e4

Pati!!!!

ocenił(a) serial na 10

Rany co oni zrobili??!!Pati w ostatnim sezonie to jest tragedia. Na początku sezonu parę scenek z nią potem wychodzi z więzienia i zostaje porwana. Od tego momentu ma tylko parę scenek, parę dialogów i tyle. Na koniec jak sędzina wychodzi z więzienia Pati nie ma tam w ogóle, nie czeka na nią a one są wielkimi przyjaciółkami. I na koniec wszyscy mają dłuższe scenki Happy End'owe a Pati? Krótka scenka jak jest sama na plaży i łapie bucha!! Co tam się stało? Ona się z kimś z produkcji pokłóciła?? To jest tragiczny sezon dla niej!!! Oby zrobili 2 sezon Pati i to naprawili bo jest to najbardziej zwalona rzecz w tym sezonie mimo że fabuła też jest mocno naciągana i cały sezon w ogóle najsłapszy.

ocenił(a) serial na 7
dux10

Ale czekaj czekaj, nie zauważyłeś/as ze Pati siedzi na plaży, a przed nia płynie statek? Wg mnie właśnie ten, którym płynie Mazur? Osobiście interpretuje to następująco: dla Pati Mazur jest rodzina, dla Mazur Pati jest rodzina, ale Pati wie, ze Mazur ma tez córkę - Hankę - która Mazur nareszcie po tak długim czasie może zobaczyc, właśnie na statku do Szwecji. „Znalazłam rodzine w najgorszym miejscu i czasie” najpierw na ekranie widzimy Kosę (ma rodzine - dziecko i Pen@isa), następnie Pati (rodzina Mazur). Kolejna scena - statek. Na statku córka Mazur (prawdziwa rodzina) i fragment o tym, ze wiezienie zmienia na gorsze, ale ona ma nadzieje, ze będzie wyjątkiem. Może naprawi relacje z córka? Wszystko się łączy w całość, pati nie jest zostawiona sama sobie. Trzeba zwracać uwagę na szczegóły

ocenił(a) serial na 10
foczekkroczek

Tak to wydaje się oczywiste że to ten sam statek ale to nie zmienia faktu że Pati została w tym sezonie olana. Żadnych jej tekstów ktore potem lądują na YT, zadnych konkretnych dialogów itp. Zobacz nawet scenki końcowe z Kosą czy Swietą są dłuższe i więcej pokazują. Ładny Happy End dla nich. Pati siedzi łapie bucha i tyle. Żeby chociaż była tam z Krystianem i się uśmiechali to już było by lepiej. Strasznie mnie też dziwi sytuacja z Mario. Na końcu uciekł i tyle. A porwał Pati i Krystiana i się nad nimi znęcał. Mogli by ten wątek zakończyć w 2 sezonie Pati. Los Pati w tym serialu jest bardzo tragiczny i ona zasługuje na fajny Happy End. Pozdrawiam.

dux10

Nad tym samym się zastanawiam

dux10

Rzuciłem ten absurdalny sezon w cholerę. Ale błagam, powiedz, że to żart, że Mazur wyszła paki mimo zabójstwa człowieka haha.

ocenił(a) serial na 10
slawmm

No wyszła ale co w tym dziwnego? U nas przestępcy są celebrytami xD

slawmm

Wyszła ale jakoś po 5 latach patrząc na ostatnią scenę jak przemawia w sądzie i prosi o zelżenie kary z 15 lat na 5 ze względu na stan psychiczny itp. I tak to wygląda, że wychodzi po 5 latach, bo synek Peni-są i Kosy już jest takim 5/6 latkiem.
Co do Pati to też jestem zniesmaczona takim zakończeniem, nie wiadomo co się wydarzyło, czy jest z Krystianem, czy nie, co robi w życiu. Nie oglądałam jeszcze serialu o Pati, więc nie wiem co tam się dzieje, ale końcówka mi się całkowicie nie podoba. Mogli poświęcić jej więcej uwagi. Raczej się spodziewałam, ze zobaczymy jakieś urywki jak Pati w końcu bierze ślub z Krystianem i sa szczęśliwi nad tym morzem. Tak bym to widziała. I ja nie łączę tego statku, który widzi Pati z plaży akurat z tym na którym jest Alicja z córką. Jak dla mnie to dwie akurat nie łączące się sceny, bez drugiego dna.

justyns6969

Będzie sezon 2 Pati - tam będzie akcja pokazana bezpośrednio po wyjściu z więzienia. Premiera na Max w 2025.