PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485787}

Siostra Jackie

Nurse Jackie
2009 - 2015
7,2 8,2 tys. ocen
7,2 10 1 8188
7,0 4 krytyków
Siostra Jackie
powrót do forum serialu Siostra Jackie

Momo

ocenił(a) serial na 8

Pytanie dla tych, którzy są z serialem na bieżąco.
Czy Momo wróci?

mowmitygrysku

No właśnie wkurza mnie to, że tak po prostu zniknął, bez sensu. Rozumiem, że często jakiś bohater serialu się z nim rozstaje, ale nie lubię, jak po prostu z odcinka na odcinek słuch po nim ginie, tak jakby twórcy serialu myśleli, że odbiorcy tego nie zauważą.

baluk

Momo odpadł po pierwszym sezonie. Z tego co wiem nie ma powodu. Jego postać nie poszła w kierunku w jakim planowano (miał być najlepszym przyjacielem Jakie). Chodziło o te relacje Gej-Kobieta poruszane w kilku innych serialach. Jednak podczas kręcenia odcinków O'Hara jakoś bardziej wpasowała się w tą rolę. Do tego była jeszcze Zoe i Thor. Postać Momo zrobiła się zbędna (kolejny "best friend" nie pasował). Z tego powodu postanowiono usunąć jego bohatera.

W jego miejsce przyszedł Sam. Jak zapewne zauważyliście jest całkowitą przeciwnością Momo. Jackie nie trawi go i o to chodziło.

Osobiście mnie również wkurza wyparowanie jednego z bohaterów tak "O" bez słowa ale co zrobić. Tak sobie to wymyślili i tak jest. Zauważcie, że od drugiego sezonu ani słowem o nim nie wspomnieli. Cóż takie życie.

ocenił(a) serial na 9
Xemidra

W pierwszym odcinku drugiego sezonu kiedy Akalitus przyjmuje Sama do pracy, Jackie mówi do niej: "Momo was worth three times what you paid him." (Momo był wart trzy razy tyle ile mu płaciłaś), więc można wnioskować, że się zwolnił.
Szkoda, bo był fajniejszą postacią niż np. Thor, a już na pewno Sam.

Xemidra

Musiałem ominąć ten fragment xD
Też bardziej lubiałem Momo był bardziej wyraźniejszą postacią niż Sam. Tamten to taki niedołęga...

Xemidra

Na którym sezonie sie zatrzymaliście? Ja teraz na vod enki oglądam IV sezon.

fation

Ja na najnowszym i jeżeli się nie mylę jest to V sezon.

Xemidra

Sezon 5 jeszcze nie powstał. Planowany jest na 2013 rok. Póki co Jackie ma 4 sezony. Info: http://www.filmweb.pl/serial/Siostra+Jackie-2009-485787/episodes

ocenił(a) serial na 10
surfen21

Teraz rok czekania na nowy sezon ... ;(