PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=554657}

Shameless - Niepokorni

Shameless
2011 - 2021
8,2 50 tys. ocen
8,2 10 1 50234
8,2 4 krytyków
Shameless - Niepokorni
powrót do forum serialu Shameless - Niepokorni

Steve

ocenił(a) serial na 9

Orientujecie się czy Steve/Jimmy wróci??

izucha467

Wróci jako zombie, ale w The Walking Dead.

ocenił(a) serial na 7
izucha467

To by było dosyć dziwne skoro go zabili LOL

ocenił(a) serial na 9
lucky_bastard

słychac było strzały a nie widziałes kto do kogo strzela także daruj sobie te głupawe LOL ;) jak kolega napisał może sie pojawi

ocenił(a) serial na 7
izucha467

Nie musialem widziec, bo to jest logiczne

ocenił(a) serial na 10
izucha467

wiadomo - nie wróci.

ocenił(a) serial na 8
izucha467

Kiedys gdzies czytalem ze moze pojawi sie goscinnie w jednym odcinku podkreslam moze.

izucha467

Nie została jasno pokazana jego śmierć, ale powiedzmy sobie że jego powrót byłby kabaretem. Ten cały brazylijski mafioso zlikwidował Jimmy'ego na jachcie.

ocenił(a) serial na 9
izucha467

Właśnie, nie widzieliśmy jak ginie, jednak na niemal na pewno został zastrzelony... Mimo tego, wciąż przy scenach z Fioną, jak ktoś do niej przychodzi, albo wtedy jak stuknęła samochodem w inny, myślę "TO STEVE! TO STEVE!" :D

ocenił(a) serial na 9
foxmulder

no własnie , mam to samo ;) dlatego licze na jakis cud :)

izucha467

Jezu, aktor oficjalnie pożegnał się z serialem. Jimmy nie wróci. Zginał. Nie żyje. Poszedł do piachu,

BeeBee61

Jesteście nieczuli! Jimmy był wspaniały

Honey_Bunny_2

W trzecim sezonie był męczący, aczkolwiek uważałam go za jedną z głównych postaci i bez niego jest trochę... łyso? No nie wiem, odczuwa się jego brak, choć nigdy nie byłam jego fanką.

ocenił(a) serial na 9
BeeBee61

Ok dlatego ten post,zapytalam sie czy wiadomo jak wiadomo ze aktor pozegnal sie z serialem wystarczy zamieścić taka informacje. poprzedni sezon z nim slabizna, to racja ale bez niego Fiona jest mega nudna i przydalby sie jej Jimmy

izucha467

Wystarczyło spojrzeć troszkę niż w tematach i znalazłabyś parę wątków o Jimmym.

ocenił(a) serial na 9
BeeBee61

w takim razie sory za zamieszanie.

izucha467

Ponoć miał pojawić się we wspomnieniach Fiony.Ogólnie myślałam,że Fiona dowie się,co się stało z Jimmym i że jakoś pociągną ten wątek.Steve/Jimmy był fajny w 1i2gim sezonie,potem to już było coraz gorzej.Trochę mi go brak,bo tworzył z Fioną ciekawy duet

ocenił(a) serial na 9
avosette

jak dla mnie mógłby wrócić. Może za sezon czy dwa się zdecydują na powrót. Prawda jest taka, że wg mnie Fiona mogłaby by tylko z nim być. Ktokolwiek się pojawi w serialu jako chłopak dla niej nigdy nie będzie odpowiedni.

Wkurza mnie tylko to, że ciągneli o nim wątek 3 sezony. Więc jest główną postacią serialu, a teraz nawet słowa o nim nie ma.

ocenił(a) serial na 10
izucha467

dopóki nie przeczytałam tych komentarzy myślałam, że wróci..

ocenił(a) serial na 10
izucha467

Do wszystkich niedowiarków - nic jeszcze nie jest przesądzone :)

http://www.youtube.com/watch?v=RGp-AcP7UvM

ocenił(a) serial na 9
Eelsky

ja wierze, że się pojawi. Postanowiłem sobie, że jak się nie pojawi przez 2 sezony to przestaje oglądać serial, bo nie podoba mi się co zrobili scenarzyści

ocenił(a) serial na 9
corey53

moim zdaniem-musi wrócić !!!

izucha467

Producent potwierdził, że aktor grający Steve'a zakończył współpracę z serialem, ale może wróci na 1-2 epizody w 4sezonie, to info z 2013r a sezon się prawie kończy...

ocenił(a) serial na 9
sweet_nothing

Widziano kilka przypadków zakończenia współpracy z serialem a potem nagłym powrocie ( np. aktorka grająca Sare Tancredi w Prison Breaku, której obcieli głowe, a potem ożywili - powód? spadek oglądalności ). Wiec jak sama Emmy stwierdziła - póki nie zobaczyła trupa, nie możemy stwierdzić jednoznacznie, że nigdy nie wróci.

Nie wiem jak Wy, ale tylko steve akceptuje jako chłopaka dla niej. Na początku sezonu się bałem, że będzie długo z ta ci**a z kubków, bo wtedy już na pewno przestałbym to oglądać.

ocenił(a) serial na 10
sweet_nothing

Niby zostały tylko dwa odcinki do końca sezonu, ale jeśli twórcy rzeczywiście zaplanowali jego powrót jeszcze w tej serii, to finał sezonu wydaje się na to najbardziej odpowiedni.

Tym bardziej że, o ironio, zatytułowano go "Łazarz" :)

I tak odnośnie tematu - Emmy dalej droczy się z fanami.
http://twitter.com/emmyrossum/status/447901481136422912

Eelsky

może być, że Frank i Steve powrócą do świata żywych :)

ocenił(a) serial na 8
sweet_nothing

Wydaje mi się,że tytuł finału sezonu dotyczy raczej Franka.No ale gdybanie gdybaniem.Zobaczymy niebawem.

ocenił(a) serial na 9
Stelmacho

byc moze nie pojawi sie juz w tym sezonie dlateho tak mowiono ale nie wiadomo co z nastepnym

izucha467

Nie wróci. On nie żyje.

marcin261287

SPOILER

Wrócił w ostatnim odcinku (4x12) także żyje.

mac_latawiec

taaak! potwierdzam info, Jimmy wraca! :D

mac_latawiec

wiedziałem kurna wiedziałem :D

ocenił(a) serial na 10
mac_latawiec

:/ Że się nie domyśliłem, zobaczyłem tytuł 'Lazarus', to pomyślałem od razu że chodzi o Franka a tu nas tak twórcy zaskoczyli.

mac_latawiec

Po obejrzeniu finałowego odcinka to każdy mądry :)

marcin261287

A co tu do mądrzenia? Jego śmierć nie została potwierdzona w serialu, więc twórcy zostawili sobie furtkę którą by wykorzystali prędzej czy później. Jeśli wierzysz temu co mówią twórcy w wywiadach to Twoja sprawa.

vend3tta

Nie wierzę temu co mówią twórcy w wywiadach, bo ich zwyczajnie nie oglądam. Nie było też żadnych przesłanek, żeby twierdzić, że dostanie kolejną już szansę od brazylijskiego "teścia", bo niby po co?
Powrót Jimmy'ego jest tylko i wyłącznie po to, aby czymś zaszokować widza na zakończenie sezonu. Nie lubię takich zagrywek.

ocenił(a) serial na 9
marcin261287

wg mnie były przesłanki, że wróci. Jest przecież głównym aktorem serialu i każdy wie, że ostatecznie skończy z Fioną. Dla większości było oczywiste, że wróci tylko nie wiadomo kiedy.

Sam fakt, że Fiona nie próbowała wyjaśniać co się z nim stało. Jakby chcieli zakończyć jego wątek - pokazaliby jak się Fiona dowiaduje, że nie żyje itp. Jeżeli wtedy by wrócił było by to naciągane. Mnie nie zaszokowało zakończenie, że wrócił - tylko ucieszyło, bo jest wg mnie nie odłączną częścią tego serialu i brakowało go w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 9
corey53

Wiedzialam !! Lecz bardzo irytuje mnie fakt ze znow jakas laska sie przylaczyla do niego... Eh,taki jego urok. Znacie date powrotu serialu?

izucha467

Widocznie tak działa na kobiety. Fiona tym razem powinna być mądrzejsza i nie wiązać się z nim ponownie, ale pewnie tak nie będzie, w końcu to Gallagher

ocenił(a) serial na 8
mac_latawiec

Przysłyszało mi się, czy teraz ma na imię Jack?

ocenił(a) serial na 10
EveningTwilight

Nie przesłyszało :) Teraz to Jimmy-Steve-Jack